Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proto mám rád OW. Veškerý obsah bude v budoucnu zadarmo (už teď je tam nový hero a nová mapa).
  • Plná hra za 110 €? Ne, děkuji. Tohle podporovat nebudu. Navíc gameplay úplně stejnej jako BF4 - chaotickej nekoncepční boj, kde všichni bunny-hopkaj, protože když se zastavíte, umřete.
    • Jakej díl bys doporučil? Trojku, Bad Company 2, jinej nebo žádnej?
      • Nevím, já osobně mám BF4, což je asi pinacle série, ale i přesto jsou dle mě na trhu lepší střílečky než tohle. Mě štve, že BF1 šlo pojmout jinak - místo toho se to hraje naprosto stejně jako předchozí díly, takže je to vlastně jenom o nových modelech a vylepšení grafiky. Mě osobně to zklamalo.
  • Morraw
    Tak to máme zhruba 5500,- za sběratelku (bez hry), 1200,- za hru a dalších 1100,- za season pass. Skoro 8k za "ultimátní" BF1 zážitek.
    No a pak tu jsou sběratelky od Ubi, které kompletní stojí 3500,-. EA to prostě válcuje a všichni jim to žerou.
    Nehledě na to, že to zase rozsekne komunitu a DLC mapy bude hrát minimum lidí.
    • To, že dlc mapy nikdo nehraje, je opravdu blbost. Hraji jenom hardcore mod, což hraje minimum lidí a přesto mám vždy kde hrát na serverech. BF4 hraji rok od vydání a mám nahráno cca okolo 1tis hodin.
  • Tohle jenom povede ke zvýšení popularity černého trhu jako G2A.
  • Cena nikoho nepřekvapí? No nevim, já si na tohle nechci zvykat. Koupit si samotnou hru za 50 euro a zároveň přikoupit Season pass za dalších 50 euro ... Pro mě rozhodně žádný standart, ale nový a bohužel úspěšný model, jak z hráčů vytřískat další peníze. Jedniný DLC za který jsem ochotný zaplatit, jsou podobné typu Zaklínače 3 - O víně a krvi ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit