Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže podla recenzie vyzera zelda na wii u skoro rovnako ako na switchi..
    takže nakoniec predsalen kupim wii u k tomu zeldu,xenoblades,bayonettu 2 nejakeho maria
    a o zabavu mam postarane
    • Taky mi to přijde jako lepší volba.
  • Widl_CZ
    Prima recenze, je z ní znát, že Tě hraní bavilo :) Díky
  • Femto
    Je až děsivé, jak ta hra je dobrá. Vlastně bez nějaké pompézního hypu přišla, sebrala 98% na MT a to hodnocení je naprosto zasloužené. Super. WiiU jedna z nejlepších konzolí posledních let dostala další naprostou pecku :)
    • maros.goc
      bez pompezneho hypu? to ze na games o hre nikdy neinformovali je len ocny klam, ved Nintendo chrilo obrazky a prezentacne video jedno za druhym...jezisi
    • flash789
      na MT taky sebrala 76 od hracu..me prijde ze to kazdej ignoruje a dela jakoby to nebylo dulezity. Me to prijde vic smerodatny nez ofiko hodnoceni.
      Vesko WiiU je sice nejhur prodavana konzole nintenda ale porad prodali 9 mega kopii mario kart a dalsi tituly jdou taky do milionu, plno vydavatelum se o tom muze jen zdat.
      • Veskoslav
        A ty se divíš? Kolik těch titulů na tu konzoli taky vyšlo? Celkově nějakých cca 190. Takže se není čemu divit, když si z 12 miliónů majitelů WiiU koupí nějakou hru 9 miliónů, když na tom jinak není nic moc, co hrát. Jako v tom roce, co vyšel Mario Kart 8, tak v Evropě sis mohl koupit co? Bayonetta 2? To moc velký výběr nebyl.
        • Veskoslav
          Sega. Pořád mám schovanou Mega Drive, co si tenkrát koupila teta. Odešel tam ale zdroj či co. Rýpat se v tom nechci, ale zase nemám čas to někomu dát spravit a netuším, jestli by to spravit vůbec šlo.

          Nintendo zachránil v době WiiU, nový 3DS.
        • flash789
          nemyslim. mario kart je vzdycky jedna z nejprodavanejsich. A stejne si myslim ze to je win situace kdyz si z 12m majitelu 9 koupi nejakou hru. Proste WiiU zadnej mega uspech nebyl, ale nebyl to ani zadnej desnej pruserr. Nintendo to rozhodne na lopatky nepolozilo jako treba kdysi Segu.
      • Femto
        viz dole. Všichni snad ví, že se tam kliká. Si přečti nějaké ty recenze. Chlape, ty si snad sedíš na vedení.
        • flash789
          To je mi jasny ze se tam klika..ale proc se tam klika..zrejme proto ze nebude vsechno v poradku...u Nieru se neklika, tam to sedi 90/90. na gamefaq to ma 4.5 z 5 coz mi prijde taky nejak malo, na to ze to jsou hlavne stranky fandu Nintenda a kazdorocne tam vyhrava hru roku Super smash nebo nejakej mario.
          • Femto
            Zelda měla první den vydaní stovky nul, tu hru nikdo ještě nerozbalil a už měla nálet nul, prosím tebe. 0 nikdy nezprůměruješ 10, to snad víš na rozdíl od idiotaa Veskoslava. To hodnocení má nulovou hodnotu. Pokud máš aspoň něco v hlavě, tak už dál o tom nepiš.
            • flash789
              proste mi to nesedi, a budu k ty hre pristupovat opatrne. Az bude tak za 1000 jdu do toho:)
            • Veskoslav
              Polož si tu samou otázku u Zaklínače, pokud nejsi pokrytec.
            • Femto
              proč? Protože herní komunita je plná debilů? Proč by měl někdo dát Zeldě 0. Proč?
            • flash789
              No jo, nalet nul..ale proc..chapu ze plno lidi nesnasi zeldu..ale to taky o necem svedci ne..ze to nebude asi tak jednoznacne nejlepsi hra na svete. ja proti ty hre vzasade nic moc nemam ale proste mi nesedi ty hodnoceni hracu a recenzentu a nejde jen o MT.
        • Veskoslav
          Tak si odečti 0 a 10 od fanatiků z obou táborů a pak si to zprůměruj....Ale to by nebylo vončo, to by jsi nemohl pičovat, že proč rušit 10, když je to od hráčů.
          • Problém je, že tam jsou POUZE hodnocení 0/10 nebo 10/10, navíc od lidí, kteří hru ani nehráli (někteří to tam na rovinu napíšou). Takže pokud jste tak zoufalý a chcete najít nějaký objektivní důvod, proč je Zelda overrated, tak prosím vás ne user score na Metacriticu, to je pak výsměch. *3*
    • Veskoslav
      WiiU? Jedna z nejhůře prodávaných Nintendo konzolí v historii. Horší snad byl už jenom Virtual Boy z 95. Zastaralá už při předvedení, mizerná podpora her. Když se to srovná s jednoduchou, levnou Wii, tak je vidět, že jsi vážně zaslepený Nintendo fanoušek. I když u Tebe nic překvapivého. Nintendo je takový Apple herního světa, co se týče fanoušků.
      • Wii U je fajn konzole se skvělými hrami. Máš pravdu, že jich není moc, ale za to jsou opravdu kvalitní. Jasně, pro hráče, který má potřebu hrát velkou část vycházejících titulů, je prostě Wii U outsider (to ani nepopírám). Jen mi přijde líto, že se na tu konzoli tak plive, přitom má opravdu skvělé (SKVĚLÉ) exkluzivity.
        • Veskoslav
          No Nintendo používalo mozek a nenapálilo ceno jak za Ferrari pomalu, tak si myslím, že by ta konzole rozhodně neměla kolem 12 mega, ale troufám si tvrdit, že minimálně dvojnásobek.
          • Ano, cena byla taky jedním z problémů. Nicméně Nintendo je známé tím, že své konzole nedotuje a prodává je za plnou cenu. Je to prostě jejich strategie a těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně. Já si ale fakt nemyslím, že WIi U ublížila cena. Naopak bych řekl, že skoro minimálně. Problém byl v nedostatku multiplatforem a snadnou zaměnitolností s Wii u casuálů.
            • ale PS4 a xbox one už vôbec nie je pre wii u konkurencia... wii u je handheld a kupuje si ho zvyčajne hrač ktori už PS4 vlastni alebo vôbec neplanuje hravať hry na TV lebo povedzme často cestuje
            • Veskoslav
              To beru. Ale přesto, když by člověk si chtěl koupit WiiU, tak za něj vysolí 5000? Vím, že v Humble s Mario Kartem je za 6600. Na to, že "nový" X One stojí 5999 a PS4 Slim okolo 6500, tak mi cena přijde hodně přepálená. Navíc si myslím, že ani samo Nintendo nevědělo, co vlastně chce s tou konzolí dělat. A podle mě i ubližilo to, že to neuměla prezentovat a prodat hráčům. Wii se prostě prezentovala jako konzole na vyblbnutí a skutečně je, proto si našla domov i u lidí, co ke konzolím netáhnou. Ale to už ztratila WiiU.
            • Eh, sorry, v první větě jsem uznal cenu jako problém a následně jsem to popřel. Už bych měl jít spát :D
          • Femto
            Běž jim tam šéfovat, všichni na tebe čekají...
      • Femto
        Ale prosím tebe. Wii je daleko horší konzole než WiiU. Prodeje jsou mi úplně u paty, beru svou spokojenost s konzolí a s WiiU jsem velice spokojen, že měl Wii gimmick a obří prodeje, tak to neznamená, že je to lepší konzole než WiiU. Proč se bavíš o něčem, o čem víš prd, tam si smrď u počítače a neotravuj, nikoho nezajímáš...
        • jo, u nintenda se to smrdí mnohem líp než u pc
  • Fakt se mi líbí, jak si tady PC hráči a hráči z nenintendích konzol vylévají srdíčka, že ta Zelda za moc nestojí a je to strašně overhyped. Očividně si tímto způsobem obhajují onen smutný fakt, že oni si tohle nemůžou zahrát, protože to nevychází na jejich platformu. Stačí si představit situaci z paralelního vesmíru, kde Zelda výchází multiplatformově a okamžitě mi naskočí oslavné diskuze a must buy kecy. Ale když je to pouze na Nintendo, které nemáme? Tfuj, to hrát nebudu, taková dětinská blbost. Padá tomu framerate, prostě k ničemu. A je to moc barevný a japonský, no prostě hovadina. Chlapci, tímto se ukazuje ta typická česká omezenost a zaprděnost. Celý svět hraje a užívá si hru, v Čechách většina lidí nadává a kritizuje, aniž by s ní měla jakoukoliv minimální zkušenost. Mě to fakt nepřekvapuje.
    • toto není můj případ. Tato Zelda se mi celkem líbí (i graficky) podle dojmů z webu. Jsou hry, u kterých mě mrzí, že si je nemůžu zahrát, protože jsou to konzolové exkluzivity a já si kvůli tomu konzoli pořizovat nebudu - Xenoblade Chronicles, Demon Souls, Halo série, některé Zeldy, Final Fantasy atd.
      A pak jsou hry, které jsou taky exkluzivity a z nějakého důvodu jsou mi nesympatické, např Horizon Zero Dawn nebo Uncharted. A to mi pak konzolisti předhazují, že prý hry kritizuju, protože jim je závidím.
      • flash789
        No vidis Drzzte, konecne se na necem shodneme, ten tvuj vyber her na konzole je presne podle mojeho:) A horizon a uncharted taky nemuzu ani citit.
      • Vidíš, mě Uncharted taky vůbec nezajímá a nebaví, stejně tak mě nezajímá a nebaví Horizon. A přesto mám doma PS4 a hraju na ní hry. To je podle mě něco jiného. Já mluvím o lidech, kteří mají nulovou nebo minimální zkušenost s čímkoliv od N a jen hledají výmluvy, proč je to tak špatné a proč to vlastně nechtějí hrát. Je mi jasný, že to tady schytám, ale to je mi fuk.
    • Uz pred par dnama byla venku beta emulatoru a za nejaky ten mesic bude plne funkni takze muzes se svym switchem zpatky na zachod ale radim ti dohraj to rychle ten kram je prej docela rozpadavej
    • flash789
      Co to? Ja doma Nintendo mam,a presto zeldu nijak zvlast neadoruju. A hral jsem Majoru Mask a Wind wakera. Jinak souhlas s tim ze tvrdit kdyz je neco japonsky tak to je hovadina je totalni nesmysl. Uplne jsme ti do toho elaboratu nezapad zejo:)
      • Nezapadl no, není moc lidí, kteří mají doma N konzoli a zároveň je nezajímá Zelda. Jsi docela vyjímka.

        Ale jinak si za tím stojím.
        • Veskoslav
          Znám spoustu hráčů, co mají Wii/WiiU či si uvažuji o Switchi a naprosto nejeví zájem o Zeldu. Pro ně je srdcovka Mario atd.
          • Bredy11
            Mario? Nee, mario nee... Mário se mi zhnusilo už na handheldech. Běžel jsem, zmačknu skok, spadnu do propasti, bežím zmačknu skok a spadnu do propasti. Od té doby nemohu toho skákajícího dědka vystát. Když k nám přišla Wii U konzole, zas tam byl Mario a zase... stejná hratelnost, zase jsem padal do propasti
            • Veskoslav
              Na klasickém Game boy jedině Pokémony a Maria jsem poprvé hrál na pc *1*
          • Já si z těch desítek lidí a fanoušků Nintenda v ČR vybavuju jen jednu holku, která na tom hraje jen Pokémony. Zbytek v současnosti jede Zeldu.
            • Na hofylandu!!!!!!!!!! xD aaaahahahahahahhahahahahahahaha, blast from the past tvl, cca 10 hracu z 15ti uzivatelu hofylandu xDD no to me pokalej xD
            • Veskoslav
              Na Hofylandu (diskuzní fórum pro neznalé) jsou zatím Zeldové v menšině (cca 10 hráčů). Spousta potencionálních zákazníků na Switch čeká na jiné tituly. Já jsem zkoušel akorát The Legend of Zelda: Twilight Princess na Wii a The Legend of Zelda: Link's Awakening na GB. A popravdě jsem ani jednu nedojel, protože mě to nějak nechytlo. Novou Zeldu bych si i zkusil, ale kupovat buď zastaralou WiiU nebo podle mě předražený Switch se mi nevyplatí.
        • flash789
          ja jsme nerekl ze me nezajima, ale jsem k ni trosku vic opatrny..
          • Čoveče, komu budeš věřit? Kritikům, u kterých je nějaká šance, že byli podplaceni (všechny podplatit nemůžeš). Nebo Metacritic user score, kde 1) většina userů na první pohled hru nehrála (systém nemá možnost zjistit, zda uživatel hru zakoupil narozdíl od Steamu), 2) jediné dvě známky, které se objevují jsou 0/10, či 10/10. 3) Kde tělo recenze hodne často tvoří "zelda sucks tečka", nebo "zelda best game ever.". Nepodceňuj stupiditu herní komunity, fanboyové udělají šecko, aby nějaká hra měla perfektní/mizerné hodnocení. Je to válka v pravém slova smyslu. *1*
          • Opatrnost není v tomto případě na místě. Dohrál jsem několik Zelda a žádná mě nikdy nezklamala. Pokud ti není Zelda vyložene proti srsti a máš rád open world, tak neváhej. Recenzenti se určitě nespikli a nedomluvili ohromný komplot desítkových hodnocení. Bude to asi v nečem jiném. Že by ta hra byla opravdu tak svělá? *3*
            • na druhou stranu hodnocení recenzentů se už tolikrát dramaticky rozcházelo s hodnoceními hráčů, že člověk začne být trochu podezřívavý. DAI vyhrávala samé 10/10 a hry roky a přitom byl škvár 7/10 nanejvýš. A největší rozcházení bývá u těch největších, nejmocnějších herních studií. O těch důvodech nebudu spekulovat, protože tady za to velmi rádi banují.
            • flash789
              A co hraci kteri davaji 76..tam je urcite nejake spiknuti proti ne? :)))..proste to trosku smrdi s ohledem na to ze ty dve Zeldy co jsem hral me sice docela bavily ale zadna herni euforie to teda nebyla..
  • Ani me to nijak neprekvapuje. Nintedo umi udelat svoje hry. Dodnes vzpominam, jak jsem koukal s otevrenou pusou na Mario64 na N64 :-)
    • Já koukal s otevřenou pusou už 2 roky předtím v Magic Carpetu... trochu jiná liga.
  • pokud někdy v životě zkusím nějakou Zeldu, tak nejspíš A Link to the Past z roku 1992 na SNES emulátoru. Ze všech těch Zeld to má tak nějak nejhezčí a nejmíň infantilní grafiku.
  • Vysoké hodnocení patří k Nintendovským hrám asi jako známka "tradiční kvalita" na české klobáse bez masa...
    • milos.bohonek
      Vysoké hodnocení u Nintenda není pravidlem, jak se brzy přesvědčíš u recenze 1-2-Switch. ;)
      • Možná i dřív - až bude na Meta víc jak 5 recenzí, ale nevěřím, je to přece Zelda.
        • milos.bohonek
          Recenzí na Metacritic je už 78. Aktuálně průměrují 98/100. http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
          • No vida, tak jsme doma. Akorát trošku nepoměr s user score. Placená sabotáž? *1*
            • Sice jsou to jen recenze, co jsou vidět na hlavní stránce, ale jediná uživatelská, která nedala 10, dala 0 a začíná: "I'd like to start out by saying that I have a genius level IQ (200+)" *1* Ani bych se nedivil, kdyby to psal někdo z Nintenda jako vtipnou negativní reklamu.
    • Tak co se týče nintendo konzolí, je to to nejlepší co můžeš dostat. Kdyby to bylo na ostatní konzole nebo PC. Tak by to mělo hodnocení spíš kolem 8-9.
      Konzole může být dobrá jak chce, ale bez launch titulů neuspěje, a tohle je jediná věc co tu konzoli aktuálně zachraňuje.
      • Jasne, ale to ze to je nejlepsi hra na konzoli, pro kterou existuje asi 4 a pul hry neopravnuje uplne k udeleni hodnoceni 10/10. To by mely mit absolutni herni skvosty, ktere jsou necim zcela vyjimecne. Cim je vyjimecne toto? Ani z recenze jsem to nejak nepochytil. Jen snad ze tam nejsou otaznicky na mape, coz je mozna na dnesni dobu neobvykle, ale nedela to dobrou hru dobrou hrou. A z gameplaye me prijde, ze pribeh je velmi chaby, grafika tragicka (dano zastraralou konzoli), nepratele se neustale opakuji v ruznych reskinech a hadanky jsou take stale stejne. No proste absolutne nechapu hype kolem teto hry. Ale mozna me neco unika, nikdy jsem sam zadnou Zeldu nehral, pac nemam jaksi na cem. Nechci v zadnem pripade zacinat nejaky flame. Spice by me opravdu zajimalo, cim jsou Zelda hry tak skvele, ze maji od recenzentu vzdy tak vysoka hodnoceni.
        • Bredy11
          Grafika, technikálie, rozlišení, FPS, nedělají dobrou hru, ani realistické vyzobrazení mrtvol a krve. To co dělá hru je hratelnost. Jen jsem se díval, co hraje muj syn. Hra má na games.cz také takové hodnocení a je to jen bezduché běhání a střílení a neustále se opakující úkoly typu zajmi vlajku, doruč předmět, pohlídej předmět.

          Nic to nemění na tom, že nová Zelda je rozhodně velice zábavná. Pokud není pohádkový otevřený svět vaše gusto, žádný dišputát, ale pak zkuste jinou kategorii.

          Kritizovat množství nestvůr nepovažuju za relevantní argument. Je to věc z technického hlediska jen prostoru na médiu, z bysnysového hlediska počet člověkodní nutných na vymodelování všech nepřátel a jejich rozpohybování. Asi to musí mít limit, aby se to zaplatilo.
          • Vizuál = immersion, jedna z nejdůležitějších věcí (která se navíc s hratelností nevylučuje). Kdyby tomu tak nebylo, tak pořád hrajeme hry v grafice Wolfensteina...
            • flash789
              Vyborne, a proto co rikas potrebujes zobrazeni,a tvrdit cim je horsi tim lepsi mi zavani kocourkovem.
              navic lzes, fantazie nejvic pracuje prave u knih, musis si predstavit uplne vse.
            • ne, flashi, knihy nejsou interaktivní. Nic v nich nehraješ, nevytváříš své vlastní dobrodružství, nemáš v nich ani tu iluzi svobody, jsou zcela lineární.
            • flash789
              Ale na to jsou nejlepsi knihy mily drizzte a ne hry..to jsi si trochu popletl.
            • já zastávám názor, že minimalistická grafika může znamenat větší immersion, protože víc pracuje fantasie. Potvrdí se mi to vždy, když si zahraju nějaké retro RPG.
          • flash789
            Uz zase? Uvedomujes si ze je mozne udelat hru s dobrou hratelnosti se vsema vecma o kterych tvrdis ze nejsou dulezite? Proc je kazdy intelektualne utesen az kdyz ma hratelnou hru ktera je hnusna? ja to nechapu. Zelda mohla byt hezci, mohla bezet 60 fps , mit vysoke rozliseni a vsechny technikalie a byt uplne stejna hratelna jako je ted. No nesralo by to jednoho?
            • flash789
              Ale asi nebyl, jen by to chtelo vykonejsi konzoli..
            • Bredy11
              No to je právě otázka. Ten zážitek by byl o pár procent ale vývoj by byl asi 2x dražší. Otázkou je, zda by to vůbec vyšlo. Pokud bych opravdu chtěl větší zážitek, tak maximálně ve VR. Ale to už je jinej level.
            • flash789
              Ja jsem te jen chtel upozornit abys mel vetsi naroky, a nespokojil se s necim co evidentne muze byt lepsi a bude to jen ku prospechu veci.
            • Bredy11
              Možné je všechno. Ale vždycky tam je nějaký limit, kdy je třeba volit. Zpravidla ti z toho vyjde buď technicky nedokonalá ale absolutně hratelná pecka, nebo technicky vymazlená blbost, kde pozlátka jsou jen kvůli tomu, aby z lidí dostali prachy.

              Dneska to už o tom není. Stačí vytáhnout pořádný rozpočet a mám všechno co sis vyjmenoval. Takové ty AAA tituly nadupané grafikou často nepotřebují ani programátora. Je to jako s filmovým průmyslem. Nejskvělejší filmy jsou ty, kde jsou nulové triky, levné kulisy, běžné interiéry, ovšem jeden až dva skvělí herci.
  • maros.goc
    "Chtě nechtě vás tak občas čekají dlouhé přeběhy velikánskou, avšak místy poněkud prázdnou krajinou, při nichž si budete říkat, že to autoři s těmi kilometry čtverečními přepískli. "

    uplne s tym suhlasim a som rad ze autor sa nebal toto povedat na plnu hubu....toto je asi najvacsi minus s ktorym bojujem nakolko ked sa este k tomu prida absencia hudby, tak sa z BotW v tej chvili nestava ta najpritazlivejsia a najzabavnejsia hra ever. .....keby do toho hrala genialita ako Vista Point z Gothic 3, to by bol zazitok hned iny :)
  • Viděl jsem půl hodiny gameplay a absolutně nechápu ten hype a proč jsou z toho všichni tak vysraný..
    • milos.bohonek
      Zelda je ten typ hry, který ti video prostě není schopno prodat (teda snad s výjimkou tohodle ;) https://www.youtube.com/watch?v=9EvbqxBUG_c). Upřímně řečeno, já jsem byl zkraje trochu rozpačitý a trvalo mi to ne půl hodiny, ale rovnou několik hodin, než jsem konečně začal objevovat kouzlo BOTW. Načež to se mnou šlo z kopce... Je to geniální hra, jenže to člověk ocení až v momentě, kdy ji, inu, hraje. Zeldu vážně nestačí nakoukat na YouTube, tam vůbec neoceníš ty nesčetné momenty, kdy rozlouskneš dungeon, kdy objevíš novou herní mechaniku nebo kdy konečně porazíš toho bosse, kterému jsi se hodiny vyhýbal a připravoval se na něj.
      • Samozřejmě je pravda, že nejlepší je si to zahrát a nevyjít to na Switch (kterej nechci) možná bych to i udělal. Ale takhle mi nezbývá nic jinýho než zkouknout videa a posoudit jestli se mi to líbí nebo ne, věnoval jsem tomu půl hodiny života (nebo spíš i víc) a to, že mě to nedokázalo za tu dobu zaujmout je holt smůla pro Zeldu. Řídim se hlavně vlastnim dojmem, ne neobjektivníma recenzema. A rozhodně nebudu hrát hru, která mě bude 5 hodin nudit, aby mě šestou možná začla bavit. Není čas ztrácet čas..a peníze.
      • maros.goc
        ja som sa do tej hry fakt tiez dostaval a wow moment prisiel az po cca 10 hodinach, teraz mam na hru uplne pozitivnejsi nazor nez po takych 2 hodinach ....ale nemozem sa fakt zbavit toho pocitu, ze ten svet mohol byt plnší, su tam podla mojho nazoru hluche miesta, ktore by mozno ani neboli hluche, keby hra vysla na silnejsiu konzolu ktora mi umoznila tvorcom bohatsie vyplnit priestor, ....a absencia hudby tomu mojmu pocitu z toho vobec nepomaha :(
        • Není tam hudba, 10/10. *15*
          • maros.goc
            hudba tam je, len podla mojho nazoru jej kvalita dost kolisa a pri prechode v prirode je ta hudba skutocne minimalisticka alebo ziadna, co podla mna hre dost uskodilo
      • Tak to je pecka. To se mi nikdy v žádné hře nestalo - že bych se musel připravovat na bosse.
    • Protože je to Nintendo a těžkej kašuál. Tyhle hry byly vždycky nejvíc overrated...
    • flash789
      7.6 Metacritics od hracu, tak nevim, mozna nejsme jediny v kom drime nejistota:) I kdyz tam taky clovek nevi co tam pise za lidi..
      No a herni weby musej dat vysoko, pac kdo by hodnotil zeldu nizko ztratil by prestiz a byl by za pitomce, i kdyz ny treba mel pravdu..
      zelda je problem, clovek nidky nevi jak to s ni je dokud to nezkusi..
      • Neříkam že to je úplně špatný, může to bejt v pohodě odpočinkova hra na dejme tomu 6-7 z 10, ale mě na tom fakt vůbec nic neuchvátilo a rozhodně bych si kvůli tomu tu konzoli nekoupil. Takže nechápu to hromadný (asi povinný) nadšení ve všech recenzích. Jsou lepší a zajimavější hry, který schytaly podstatně horší hodnocení.
  • maros.goc
    ako mozem verit recenzentovi ked hned v uvode napise "Poprvé v historii série nabízí otevřený svět." .........hlavne hned uvodna Zelda mala obrovitansky otvoreny svet
    • milos.bohonek
      Tady jsem se nevyjádřil přesně, za to se omlouvám. Myslel jsem novodobou historii Zeldy, opraveno. Každopádně když už jsi to nakousl, ona právě ta podoba BOTW a úplně první Zeldy je vlastně dost zarážející. V dobrém slova smyslu. Jako kdyby teď oprášili třicetileté kořeny a vrátili se zpátky na začátek. Koneckonců, ten 8-bitový prototypu o něčem vypovídá. :) https://youtu.be/QyMsF31NdNc?t=18m9s
      • maros.goc
        presne :) kazdopadne aj komenty pod tym videom mi len ukazali ze ludia si tu hru poriadne idealizuju...vid tento

        "his game is so charming and beautiful, and without boundaries, you can experience it the way you want it, even without following the main quest! that's something i've always searched in an open world game and never found it until now."

        ....takze bud ten clovek fakt nehraval nikdy hry, alebo uz je z toho hype tak posadnuty ze kazdu vec na BotW vidi ako nieco uplne originalne
        • milos.bohonek
          Já si rozhodně nemyslím, že by BOTW byla ve všech ohledech originální. Naopak v několika ohledech opisuje od západních open worldů a já jsem za to rád, protože Nintendo je tradičně poněkud sebestředné a zabedněné, a občas zbytečně ignoruje dobré trendy, ať už jde o game design nebo vývoj hardwaru. Na druhou stranu teď doufám, že např. Ubisoft zase začne na oplátku opisovat od Zeldy a přestane mapy svých her zaplevelovat miliardou otazníčků a vševědoucí GPSkou.
          • maros.goc
            napr scanning nepriatelov je krasna vec a milujem skenovat vsetko :D ale to zase bolo prebrate zo serie Metroid Prime podla mna :)

            ...ked sme uz pri tych otaznickoch, hra ma strasne nastvala kedze ja si hned tie ukazovatele na mape vypinam (navyse aj HUD mam vypnuty) lebo chcem vsetko krasne objavit sam, a hra pocas jedneho rozhovoru s Impou proste skriptovane sama ukazala kde sa nachadzaju na mape tie Divine Beasts, co ma strasne rozculilo, ....take nieco bolo uplne zbytocne, az som sa nazlostil

            ja som cakal ze BotW spravi nieco aj s tradicnou mytologiou Zeldy...teda Hyrule, Triforce, vsetky tie zname rasy ....na mna to posobi uz trocha..resp. trocha viac unavujuco, byt priznavam, ze v BotW je to nastastie spravene svieze, ale rad by som bol keby si tie veci vzali oddych na par dalsich Zelda hier

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit