Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Situace ale není tak černobílá, a skutečná odpovědnost za nepovedené animace nejspíš leží někde jinde. "

    Vina je očividně na straně EA, je to jejich modus operandi!
    Odkoupí zavedenou herní značku a pak seškrtají rozpočet (a čas!) na vývoj hry a začnou chrlit další pokračování. S co nejmenšími náklady se snaží co nejvíce vydělat. Tímhle způsobem dojí z fanoušků peníze, dokud se herní značka neomrzí.

    Bohužel pro akcionáře EA je to dobrý model, jak rychle vydělat, takže ho EA nehodlá v brzké době opustit. Snad s vyjímkou sportovních série NHL, FIFA, atd. tímhle způsobem postupně zničili spoustu dobrých herních sérií.
    • asi se moc neorientuju, ale můžeš sem napsat příklady tý spousty zničených dobrých herních sérií?
      • Z hlavy si vzpomenu na tyhle hry, které šly s kvalitou dolů po odkoupení EA, ale je toho mnohem více:
        Need For Speed
        Dead Space
        The Sims
        Burnout
        Command & Conquer
        Medal of Honor
        • JamesFaith
          Medal of Honor, Dead Space, Need for Speed i Sims snad EA vydávala už od prvního dílu.
        • Dead Space patřil EA od jedničky ne? A špatná byla imho akorát trojka.
        • ok, dík za info
      • Splinter cell, Ghost recon, far cry, Call of duty, Battlefield, Battlefront, need for speed ....

        Ja vim, pletu tam ubisoft a mnohym se i nove variace vyse vypsanych libi. Jen muj subjektivni nazor.
        • TheGGG
          já vím, že víš že polovina těch her co jsi napsal není od EA, ale stejně, když chceš vinit EA, nepiš far cry...
  • DwaR
    počkať, na toto som už počul výraz... tuším damage control. už nie. nebaví ma odpúšťať veľkým AAA projektom chyby, ktoré si dnes nedovolia ani indie vývojári. dali sa na veľkú hru, veľkú značku, renomované štúdio (kašlem na fakt, že to dali "B" mančaftu, ich problém), gigantický vydavateľ = očakávam bezchybnú prácu.
    vlastne to je jediné, čo vyčítam andromede. zaradila sa do šedého priemeru a priživuje sa na mene. škoda, hra to môže byť dobrá, uvidíme o rok-dva, keď bude celá vonku a na 100% odladená. aktuálne je priemerných titulov dosť a nestíham ani tých pár nadpriemerných, čo vyšlo v posledných mesiacoch.
  • flash789
    Andromeda je super, lidi co tvrdi opak ji bud poradne nehrali, radi se povozi na internetovem hejtu ktery vznikne vytrhavanim veci z kontextu, nebo to neni hra pro ne. Je to presne tak jak pise nekdo pode mnou, kdyz uz se ted skutecne hraje tak ta negativni vlna dost upada. nechovejte se jak stadecko ovci a aspon jednou si na neco udelejte nazor sami. (A ne to demo nestaci , ta hra ma 100+ hodin gameplay)
    Kdepak zadne druhe No Man Sky se nekona, proste smula, musite pockat az na jinou hru.
    • Nekdo muze mit proste vyssi naroky na kvalitu, nez ty.

      Prirovnam to k autum. Nekdo je nadseny z fungl noovy trivalcovy fabie. Ja jezdim sice dvacetiletou audinou, ale porad je o tridu vys.
      • Pitomější přirovnání by tam už nebylo? :)
    • DwaR
      nemôžem si urobiť názor inak, ako z recenzií a gameplayov. kupovať hru a topiť v nej čas nebudem, ak podľa väčšiny recenzií a recenzentských hraní vidím, že tá hra ma neosloví "na prvú". a väčšina recenzentov sa zhoduje, že ide o dobrú hru, ale zaostávajúcu za svojim potenciálom. a z toho pramení moje rozčarovanie. čakal som... proste veľa. máš teda pravdu v tom, že. je to moja chyba. mal som privysoké očakávania len z titulu mena štúdia a pokračovania série.
      • flash789
        jasne, to delam taky, ale pak rozhodne nelezu na fora o te hre co jsem nehral a nevykladam jak je blba..
        • DwaR
          netvrdím, že hra ako taká je blbá. len že som z nej značne rozčarovaný a sklamaný. proste som čakal pecku a jednoznačného kandidáta na hru roku (niečo ako horizon, alebo zelda). bohužiaľ, vyzerá to na priemer, v lepšom prípade nadpriemer. to ale nestačí, nie od mass effect a nie od bioware.
        • h0p3
          Přesně tohle jsi dělal u Wildlands. *1*
          • flash789
            vsak ja je taky hral, sice ne moc z vlastni vule, ale hral, netvrdim ze cele.ale hral
  • Pořád se nemůžu zbavit dojmů, že za to můžou vyžraný prasata v EA co mají na starosti prachy a hnali termín, že už se to musí vydat kdesi co si... Bohužel, místo toho aby lidi to nekupovali a tím dali najevo, že prostě takhle ne hoši.
    • flash789
      Ses blbec, vis co by se stalo akorat? Ze zadny dalsi Mass Effect nebude. Naivne si myslet ze vzpourou neceho dosahnes je logika malych deti. Myslis ze hraci jsou jediny kdo vi ze ve hre je neco blbe? ze to vyvojari nevedi? Myslis ze nevidi ze nektere animace ksichtu nestoji za nic? Jestli to maji nekdy opravit nebo delat dalsi dil je naopak potreba aby se hra prodavala...
      • No, nic ve zlém, ale pořád lepší ŽÁDNÝ další Mass Effect, než Andromeda. Mass Effect začal a skončil jako trilogie vůbec by mi nevadila nová značka. Jenže celá Andromeda je jen klasický EA model, jak z úspěšné značky vytěžit maximum za každou cenu. Jestli tě hra baví, tak budiž ti to přáno. Neberu ti tvůj názor na to, že je to dobrá hra. Za sebe říkám, že jeto špatná, hnusná a naprosto zbytečná hra. tak se s tím smiř a taky mi to neber.
        • flash789
          Pokud jsi hru hral a nebavila te, zadnej problem, mas na to pravo. Pokud ne, tak radsi mlc.
          • když seš ta stará škola, tak bys moh bejt tak starej/chytrej, a nehádat se s dětma. tvý hysterický a sprostý reakce se od reakcí místních děcek vůbec nelišej
            • flash789
              Prestan me vychovavat, na to je uz krapet pozde. Jinak mas samozrejme pravdu, tohle co pises si rikam porad az na tu hysterii, bohuzel se u toho spsi bavim..to je to:)
          • ach, další demograt, kterej chce určovat, kdo může v diskuzi hodnotit hry
            odkazuji tě na můj příspěvek výše týkající se namyšlených a sebetředných pitomců
            • h0p3
              Co to zas breptáš prosim tě. Proč by mi měly názory starších, připadat jak ze zvláštní školy? Mluvím konkrétně o tobě. To ty se tady tak vyjadřuješ. Já nemám nejmenší problém respektovat a uznávat názory !kohokoliv!, pokud mají hlavu a patu. Což ty tvoje přesně postrádají. Proto nechápu komu bys ty měl udávat směr, když ten tvůj je vydlážděn nelogičnostma a hloupostma
            • flash789
              Jo nazory starsich lidi muzou mladym pripadat jako ze zvlastni skoly. uvidis sam az ti bude treba 50 jestli vubec budes mit tolik mladickeho elanu se chodit hadat s deckama po forech o hrach. Vis kdyz vas tady ctu, uplne vidim sebe kdyz sem byl mladsi :)
            • h0p3
              Stará škola? .. Já bych tipoval zvláštní školu. *1*
            • flash789
              To vis stara skola, mladym je treba udat jasny smer, pac pak jsou jak ztracene ovce..mohl bys vypravet..
      • Kupovanim smejdu se situace urcite zlepsi...a mimochodem, tohle neni Mass Effect.
        • flash789
          Bez s tema definicema vycucanejma z prstu do prrdele, dekuji:)
          Nevim kde ve vas bere ta naivita ze hracska vzpoura muze u megakorporace jako EA neco vyresit, jediny co tam veci resi jsou penize. Myslite si ze to vase zvatlani na forech ma pro ne nejakou vahu? To jste teda dost namysleny a sebestredny pitomci. Myslite ze kdyz si pepicek usmysli ze si nekoupi hru od EA a k nemu se prida dalsi skupina pepicku ze si z toho v EA sednou na zadek, zacnou zpytovat svedomi a vsechno v dalsi hre bude jinak? Nebude, pohrbi, Mass Effect a pohrbi i Bioware..jako to udeli se spoustou jinych.
          • aha, takže chování hráčů nemá žádnou váhu říkáš...
            a pak, když hráči nebudou kupovat hru, ea zareaguje, říkáš...takže to vlastně váhu má, říkám já.
            nebavíme se tady o hráčský vzpouře, což sis z prstu vycucal ty, ale o tom, jakej produkt a v jaký kvalitě máme kupovat
            jako namyšlenej a sebestřednej pitomec ses projevil ty sám
            • "Mysleni EA je zcela jasne, hra vydela hodne penez, udelame dalsi a dame do ni jeste vic penez. "

              Bohužel tak EA nedělá. Jejich myšlení funguje takhle:
              "Máme dobrou značk a jak z ní maximalizujeme zisk?? Snížíme náklady! Hlavně že jsou akcionáři šťastní!"
            • flash789
              Prestan z toho tady delat reklamni seznamku ty produkte. Mysleni EA je zcela jasne, hra vydela hodne penez, udelame dalsi a dame do ni jeste vic penez. Hra vydela malo, uz to delat nebudeme. Ja jsem tim chtel rict to ze ti lide co si hru koupily prispely k pripadnym zmenam daleko vice nez ti co to sabotuji.
          • Zhluboka dychej...
  • Hru hraju a baví mě, sorryjako.
    • Celej ten problém je že tu pan autor vydal recenzi, která neodráží realitu(a nebo autor hrál jinou verzi hry).
      Jako sorry ale nedávát na slabej příběh ani postavy prostě nejde(za celých 50 hodin jsem narazil na jedinou postavu která byla strašná a to je addison). Pokud navíc hrajete za scotta tak animace hlavního hrdiny jsou naprosto v pohodě.

      Celej ten problém vzniknul v tom že pár dementních lidí začalo pouštět nejhorší animace ze hry do éteru a lidi kteří nemaj co na práci se rozhodli že si po čase zase můžou na něco zanadávat.

      Podívejte se jak to vypadalo na redditu v den recenzí a jak to vypadá teď když už tam přispívaj lidi co to hrajou.

      Doporučuji recenzi od total biscuita(klidně se podívejte na posledních 15 minut) která vám toho řekne víc než senzace-chtivý recenze od děcek který potřebujou kliky.

      A klidně se mě na cokoliv ze hry zeptejte..podle mě už sem dost daleko na to abych vám mohl o hře dost říci
      • Já souhlasim, mam nahráno 25h a hru si náramně užívám. Příběh, společníci, combat systém, grafika planet. Pokud vim tak v době vydání vycházelo hafo podobných gifů se Zaklínačem 3 kde byli různý glitche a bugy. Jako jo, mimika je trochu horší ale neni to taková tragedie za kterou to všichni mají.(jediný co je na nic je tvorba postavy, protože default male Ryder prostě vypadá nejlíp) Jinak se mi líbí jak všichni nadávají po odehrání trialu, mě začátek hry v trialu taky tolik nevzal ale co následuje pak už mě hodně začalo bavit a vůbec se netěším až hru dokončím, protože mě to sakra baví.
        • Paulcz
          Že tě to baví neznamená, že to je dobrý :)
          • To máš pravdu, lejna jako Last Guardian tu taky každej vychvaloval *1*
        • Někteří hráči mají prostě příliš nízké nároky. Asi jste jeden z nich.

          Stejně tak to funguje i v reálném životě, někomu můžou chutnat krysy z kanálu, ale já je teda do huby brát nebudu.
        • si tu šmíru užij když tě to baví takovej nedodělek
  • KrPa
    Od roku 2015 jsem koupil jen jednu novou hru, a to Zaklinace 3. Jak se tak divam, udelal jsem dobre. Je mnohem lepsi se zamerit na mensi evropske studia, ty jeste dokazi vytvorit kvalitni hry.
  • Prý velké rpg....Starší witcher 3 má více npc a ty vypadají jako lidi a i tak mluví...tedy jde to.

    Tady klidně vydají něco, kde již vytvořit postavu je problém. Jsou tam samé napuchlé zjevy... Je to chyba animatoru. Oni to udělali a klidně poslali dál. Nebo to neumí...
    I kdyby je do toho šéf nutil. Odpovědnost je jejich. Mohli se na to vykašlat. Tady nejsou v armádě aby řekli, že splnili rozkaz....To je kravina

    Ale nejhorší je ten strašný argument v článku,že to nevadí ...Vadí. Však na to hráč kouká celou dobu hraní! Je to neustále na očích. To vadí hodně. Navíc je to aaa hra za plnou cenu. Tohle v roce 2017 je nedostatečné.
  • Doporučuju toto video, jako všechny videa od tohoto autora:
    https://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU
    • Já bych zase doporučil si nenechat cpát do hlavy všelijaké názory a raději si hru zahrát sám. Měl jsem z různých názorů všelijaké pochyby, nakonec jsem si hru ale přece jen pořídil takto krátce po vydání a i přes můj značně omezený čas v ní strávil pár hodin. Co můžu říct? Grafika sice nepatří mezi špičku, nicméně odpovídá dnešnímu standartu a nijak neurazí, mnohé scenérie vypadají parádně, atmosféru to má a Mass Effect z toho jasně dýchá, i když trošku jiným způsobem. Velmi jsem se obával nepovedených animací obličejů, ve skutečnosti si toho nijak nevšímám. Obličeje sice občas vypadají trochu prkenně, žádné šílenosti se ale nekonají. Samozřejmě mnohé hry nasadily laťku podstatně výš, že bych ale měl tendenci volat po lynčování za nepovedené rozhovory, to vážně ne. Pokud navíc mají ještě pracovat na nějakých úpravách... Příběh mě zatím poměrně zaujal, nehraje si na nějaký super originál, nicméně mě vážně zajímá, co bude dál. Charaktery také v pořádku. Ono, co si budeme povídat, z dnešního pohledu původní trilogie už také člověka příliš nevytrhne, ale nostalgie je sviňucha. Takže přestože jsem víceméně na začátku, zatím bych hodnotil jako hezký nadprůměr, což ostatně tvrdí i spousty hodnocení. (nemyslím zatrpklé hňupy, co dávají nuly jen z principu) Zajímá mě hlavně konstruktivní kritika a té jsem zatím v diskuzích moc neviděl. Hlavně vlny "hejtu" od lidí, co si prohlédnou akorát pár videí se sestříhanými animacemi a je hotovo. Nicméně souhlasím s tím, že jakožto zástupce série Mass Effect si hra zasloužila ještě o trochu více péče a jako mínus hodnotím i absenci češtiny. Sice anglicky jakš takš rozumím, pro pohodlné vychutnání příběhu bych rodný jazyk vítal všemi deseti.
      • Souhlasím, ale mě bohužel v týdnu kdy měl Mass Effect vyjít přestala jet deska a nová ani použitá se na můj procesor už nikde neprodává. Možná je i dobře, že ten počítač přestal takhle jet v tom smyslu, že hru dostanu už trochu vyladěnou a i o trošku levnější. Doufám, že ale hra bude mít takové ty skryté maličkosti, jako ostatní ME hry. Třeba do teď si pamatuji, jak jsem při druhém hraní celé série všiml, jak Legion ve své poslední větě použil místo slovíčka "My" slovíčko "Já" a hra samotná na to vůbec nepoukázala a nechala jen na hráči aby si toho všiml.
    • Já být tebou tak se podívám na video od total biscuita..tak nějak souhlasím téměř se vším co tam říká. A jestli nemáte čas tak vám stačí posledních 15 minut kdy shrnuje co s hře myslí.

      Prostě skutečná 7/10 která má hromadu problémů, ale neznamená to že by mě hra nebavila. Já se vážně neuvěřitelně bavím(o víkendu jsem nahrál víc jak 20 hodin a to sem to rozhodně v plánu neměl)
      • Však já se na ME docela i těším na to až si ho koupím. Já sice ME trilogii zbožňoval, ale na toto jsem se vůbec netěšil a tak od tohoto nic neočekávám (neměl bych být zklamán). Jen mám tohoto člověka v odběru a tématicky se to sem hodí. On totiž dokáže výborně vyjádřit názor jen pomocí videí, bez jediného svého komentáře.
  • vazena redakcia, co sa mam teda ako hrac dobuducna pounaucit?
    • Jack1947
      Nekupovat nové srajdy v den vydání *4*
      • aha...a ja som si myslel ze ponaucenie v tomto pripade je polévat dehtem a peřím cely team nez konkretnych zamestnancov...
    • Nedělat předobjednávky a čekat na recenze, popř. na dema a trial. .-)
  • jamar28
    No alespoň animace postav v hlavním příběhu mohli udělat pořádně. A nebo alespoň animace hlavního hrdiny.

    "v gigantických RPG projektech se spoustou vedlejších misí i postav je naprosto nemožné všechny animace vytvořit ručně"

    Hm a jsme u toho, takže raději vytvoříme 1200 odfláknutých NPC, než abychom jich měli 10x méně, ale zato povedených? Největší problém Andromedy - kvantita vyhrává nad kvalitou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit