Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji Syberii 1 i 2. První díl u sebe řadím k jedné z nejlepších her vůbec. Proto jsem Syberii 3 koupil naprosto bez váhání ve sběratelské edici. Toho nelituji, protože sošku Kate Walker jsem prostě musel mít! A co říkám na hru? Jsem těsně před koncem a je to opravdu strašné. Recenze bohužel nepřehání. Osobně bych odpustil technické chyby, ale příběh, scénář, ale i grafika - to vše je opravdu velmi podprůměrné. Kdyby nešlo o Syberii, rozhodně bych s touto hrou nikdy netrávil čas, natož ji kupovat. První půhodina - hodina dobré, ale pak je to již utrpení :(
  • x_ander
    No to je teda studená sprcha... technické problémy opraví patche, ale jestli to drhne dějově a postavy jsou o ničem, tak kde se stala chyba?
  • PLuto.petr
    On Sokal s výsledným zpracováním moc nadšený nebyl, proto se to taky skoro o rok protahovalo. Jak se zdá, moc to nepomohlo *13*
  • Jestli se mohu zeptat, je tato hra při koupi digitálního klíče s českými titulky? Všude jsem viděl zmínku pouze o zahraničních, i když se mluvilo i o české lokalizaci... Díky
    • Mám steam verzi z key4you a čeština tam je *3*
    • PCfanos
      Klíč do hry jsem koupil mimo Steam za 20E, aktivoval a stáhl ze Steamu a české titulky tam k mému překvapení byly.
      Jinak samotný příběh hry, postavy a hádanky hodnotím kladně, ale je pravda, že ovládání a kamera jsou hodně zprasené.
    • ravux
      Tuto informaci bys mel najit na eshopu, kde nakupujes. Treba na xzone ceske titulky jsou. Primo na Steamu AFAIK ne.
      • PLuto.petr
        V prvním patchi na Steamu píšou, že byly upraveny české texty. Tak nevím...
        http://steamcommunity.com/games/464340/announcements/detail/1283933365536406831
        • ravux
          Ja koukal do Languages na hlavni strance, kde cestina (mozna zatim) neni.
  • Jenom poznamka k vizualni strance. Obrazky se mi libi, ma to zajimavou atmosferu, sice z kvality osvetleni je videt ze jejich engine je spise nejaka vykopavka. Pak jsem ale mrknul na videa a dokonce i z propagacnich traileru primo rve jak jsou relativne slusne udelane postavy degradovany animacemi nevalne kvality. Tato hra nevidela motion capture ani z rychliku a uroven rucne delanych animaci je usmevna.
    • Engine používá enlighten - spíš bych to viděl na neschopný grafiky. Stejne tak třeba lipsync působí že ho spíchli z nějakýho assetu z assetstoru bez toho aby se s tim nějak víc srali - což je ok řešení pro nějaký absolutně indie vývojáře co dělaj ve třech hru - ale tady to fakt zamrzí.
  • slzy kanou.
    Již delší dobu.
    Tato hra vypadala jako adventurní žumpa už z prvních gameplay videí. *11*
  • Syberia 3-totálně špatné ovládání.Nemožnost nastavení a seřízení myši,myš je velice těžko ve hře ovladatelná(myslím to kolečko ve hře)mám nový počítač.Na ploše myš funguje normálně.Litují že jsem hru koupil,doufám že autoři hry vydají nějaký patch na opravu! *10*
  • Předobjednáno na Steamu, odehrány 3 hodiny a zažádáno o vrácení peněz. Ty naštěstí vrátili a já si tak alespoň mohl koupit Alien Isolation včetně DLC. Velké zklamání.
  • Možná jsou všechny všechny Olejníkovy výtky pádné, ale potom co strhal "Last Guardiana" už na jeho recenze nahlížím se značnou rezervou. Počkám na Hrej a Konzolistu co oni na to a pak se rozhodnu.
    • ravux
      Strhal? Hral jsi to? Fakt ti to pripada jako napr. devitkova hra na next gen konzoli? Jestli jo, tak mam pro tebe dobrou zpravu - zahraj si Syberii 3. Dost mozna to budes povazovat za uzasnou (technicky i contentem) adventuru.
      • Last Guardiana jsem hrál bez patchů a bavilo mě to hodně.Devítku bych tomu nedal, ale osmičku rozhodně. Bylo skvělý zase hrát hru kde každých 5 minut nekoukáš na nakašírovaný filmečky (viz Uncharted) a většinu hry máš naprostou vládu nad postavou. Olejník tý hře vytýkal prkotiny. Jeho baví interaktivní pseudo hry s krásnou grafikou, jež se hrajou sami jako Order 1886 nebo novej Tomb raider. Cokoliv složitějšího strhá protože nutnost namáhat mozek a vynaložit nějaký úsilí je přece z módy. Příjde mi, že kritizuje zastaralý mechanismy z principu.

        Syberii 3 jsem nehrál, takže nemůžu soudit. Jenom říkám, že na Olejníkovy recenze pro mě nemají takovou váhu abych se podle nich rozhodl zda hru koupím. To bych si třeba nekoupil ani Resident Evil 0, který taky dal co proto.
        • ravux
          Tak recenze je jen pomucka, urcite ne jedine kriterium, podle ktereho se rozhodujes. Navic cislo je to mene podstatne, dulezite jsou argumenty v recenzi (viz nestastna recenze na Planescape: Torment Enhanced Edition). No a v neposledni rade je to hodne subjektivni. Ja bych The Last Guardian dal tak 4/10, protoze to pusobi jako 10 let stara hra z PS3, prislo mi to hrozne prazdny a vubec me to nebavilo. V podstate na me ta hra pusobila az depresivne. Obecne mi recenze Honzy Olejnika prijdou jako velmi strizlive, vecne a zpravidla sve hodnoceni dobre oduvodni, coz je to nejdulezitejsi - pak se muzes rozhodnout, jestli jsou ty argumenty pro tebe validni nebo ne.
    • Zrovna tady jsou recenze o poznání lepší než na Hrej ;)
  • MickeyMutant
    In Soviet Russia, Syberia plays you!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit