Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejenom, že je skvělá a přináší stále něco nového... I Bilzfnas dokáže trigernout do takového módu, že u mě ještě více získává na popularitě...

    Věřím tomu, že každý kdo má rád hack n slash ji prostě zapnul, pak se podíval jak vypadá passive tree a pak ji zase vypnul *6*

    Hra není pro každého, ale tenhle shitstorm v diskuzi je prostě skvělý.
  • super hra! zacinal jsem na D1 a u dvojky jsme skončil..Trojka je super ale PoE je proste ve vsem lepsi... skoda ze D3 jen bere prachy od lidi a ostatne je horsi jak D2.. zlaty PoE a TorchLight2 :-)
  • Opravdu jsem "nečekal", že se to opět zvrhne v měření pinďourů mezi fanoušky D3 a PoE *7*
    • Diablo 30cm v klidu, PoE 8cm ztopořený *7*
  • Každý obsah navíc, který vydají vývojáři zadarmo je super a tohle už je pořádná porce zábavy... Dost možná to pro mě bude důvod se ke hře po letech vrátit.

    PS Vím, že diskuze na Games se často zvrhne v lavinu osobních urážek a často až výhrůžek, ale nešlo by to bez toho? Opravdu nedokážete obhájit svůj názor bez urážek?
    • Ne.
  • Souhlas s diskutérem "A". Ačkoliv Diablo 3 nemusím, ale ve srovnání s tímhle je to nebe a dudy. Diskutéra s nickem "facepalm" si nevšímejte; asi fanboj *7*
    • Oboje stoji za starou backoru. D2 nic neprekona, mozna jen D2 remaster.
      • v jakých mechanikách je D2 lepší než PoE, to si rád poslechnu
        • Kinet1c
          to by som tiez rad vedel :)
  • no konecne taky clanek o PoE, ale popravde ten titulni obrazek nevybrali prilis reprezentativni :)) jinak koukam jak je tedy zase "nablito" :D kdyz se to nekomu nelibi, tak at to neresi, myslim ze je obdivuhodne co pro tu hru (uz cca 6 let vcetne bety) delaji a zaplatit nemusis nic.. tak si myslim, ze to se kritizovat neda, vse si vybudovali sami od 2 lidi (ted jich je asi skoro 100) a kdyz si clovek najde jak to vypadalo driv (hral jsem v prvni closed bete) tak se to uz posunulo na hodne dobrou uroven
  • Na hře mi vadí:
    - kamera, zoom a úhel
    - grafika, především textury
    - zvuky
    - animace boje a nepřátel
    - zbytečně přefouklý nesmyslný skill tree
    - systém obchodování
    - nudný leveldesign
    - lagy
    - postava i na vyšších levelech vypadá jako vagus
    • Kinet1c
      -s kamerou mas pravdu, mohlo by sa pridat viac moznosti si to nejak nastavit,
      -grafika je ok, mozno nezodpoveda tvojim vysnivanym standardom, ale u mna je v pohode
      -zvuky, tu nevidim ozaj nic co by trebalo nejak menit (mas prehnane naroky)
      -animacie, hm vzdy jemoznost zlepsovat sa, je to len na nich, ale zas je to len malickost
      -so skill tree nesuhlasim, je to velke, sa rovna vela moznosti, je to parada, mozno si len lenivy
      -s obchodovanim suhlasim, sice to ma akusi pohodu a hlavne co sa ekonomiky tyka to pomaha, ale uprimne ja nerad obchodujem z inymi ludmi,aj napriek tomu, ze som nepochodil v online hrach velmi zle, oklamali ma len raz ako nooba v hre MU, ked som bol absolutne novy vo svete MMO :)
      Obchodovanie by bolo dobre nejak spravit ako Marketplace, ci Auction house a spravit to tak ako je to napr. u obchodnikov v hre, ze za urcite suroviny kupujes veci. Nevidim na tom nic tazkeho to nejak urobit. Namiesto goldov by hraci pytali napr. alchemist stone, ci nieco, nespominam si na tie rozne druhy, nenapadaju ma ich mena :), ale vykrikovat niekde, ze predam toto a toto a potom sa stretnut atrade, je fakt trapne a zbytocne casovo narocne.
      -level design, zas je to uhol pohladu, mne sa paci
      -lagy, hm, naposledy som nezaznamenal ziadne, to som hral asi pred mesiacom, takze neviem o com, pred tym to bolo horsie
      -tak ked neplatis, vyzeras ako vyzeras. Ono neuskodilo by kus vytunit vzhlad jednotlivych brneni, pretoze zbrane vyzeraju vyrazne lepsie
    • To jsou vlastnosti, to ti asi nespravej :)

      Jinak tohle vsechno co jsi napsal v D3 to je dotazena hra
    • Pokud tohle opraví, rád si to znovu zahraju
      • Neni co opravovat. To co si napsal neni nic rozbyteho. Je to pouze vec, co ti nesedi, jinak je naprosto v poradku. Pouzivej mozek prosim te.
        • Jo, nesedí mi, dneska jsi ve formě, Sherlocku. *1*
          • Tak se vyjadruj presne mentalku. Miluju nepouzitelny lidi, co vzdycky napisou list veci, ktery nejsou nijak rozbity a chtej po nekom, aby je opravil. Demence sama.
            • Jo, je to tak běžný, že jsi jedinej člověk z celý diskuse kdo takhle píše, takže ne, neni, je to obyčejná lenost a arogance vůči ostatním diskutujicím, kterým se to hůř čte. V roce 2017 už i každý mobil umí diakritiku, chyba je tedy na tvé straně, tak se seber, chlape *5*
            • Vycetl si 9 veci, z toho 1 vec jsou lagy a o celym vyctu si prohlasil, ze je potreba OPRAVIT. Tvoje snaha o zachranu sebe sama je dalsi fail.
            • Ahaaa, uz to chapu, mame kida, kterej nechape zakladni stavebni kameny komunikace na internetu. Takze si to vysvetlime ano? Na internetu se bezne pri neformalnich komunikaci pise bez diakritiky, protoze to je rychlejsi ze ano a taky protoze, jako vedlejsi efekt, cteni takoveho textu procvicuje mozek, ale to ti asi dela zjevne problemy, jak muzeme videt na krasnym prikladu toho, ze designova rozhodnuti, ktera nejsou nijak rozbita ani zabugovana, povazujes za ROZBITE, kdyz se ti pouze nelibi a dozadujes se toho, aby je nekdo OPRAVIL. Spravne slovo je ovsem, jak jsem jiz rikal - ZMENIL. OPRAVIT a ZMENIT jsou 2 rozdilne veci. Az ti textury zmizi a az ti prestane fungovat zvuk, tak muzes rict, ze to je rozbity, ale do te doby nikoliv. Do te doby je jejich charakter takovy, ze jsou funkcni, ale tobe se ovsem nelibi a na tom nelze nic opravovat, pouze menit. Ted je otazka, jestli se ucelne vyjadrujes jak naprostej kokotek a zamenujes ta slova a vyznamy ucelne, nebo ses opravdu tak debilni. Vzhledem k tve poznamce o dikaritice na internetu, podle ktere se vzdycky pozna moderni klon s patkou, bych se priklanel k te druhe moznosti. Tvoje poznamka o tom, ze ja nechapu zakladni veci, kdyz ty si prave predvedl, ze v pochopeni takove zakladni veci, jakou jsou rozdilne vyznamy slov a neformalni komunikace hlavne mezi hraci v podobe psaneho textu bez diakritiky, si selhal v tehle diskuzi uz nespocetnekrat, je opravdu vtipna, ale take smutna. Upadek inteligence moderni generace je opravdu do oci bijici. A pokud nejses kid, ale ses starsi jedinec, kterej ted v roce 2017 vylezl s poznamkou o dikaritice, tak to je pravdepodobne neco hodne spatne.
            • Presně tak, nechápu, proč se pouštís do diskuse, když nechápeš ani naprosto základní věci (třeba jak použivat diakritiku, lol) ale tvůj boj *4*

              Podle tebe tedy věci, jako lagující hra, nebo nesmyslné hitboxy nejsou chyby, ale otázka vkusu. Tak určitě *1*

              Říká se tomu technické závady, vítej v realitě, Neo
            • Ne, nejsou rozbity. Ses uplne vypatlanej nebo jenom delas, ze nechapes rozdil mezi veci rozbitou, ktera je potreba opravit a veci, ktera nekomu muze vadit, ale sama o sobe nijak rozbita neni? To snad neni pravda tyhle dementci.
            • Hmyzi intelekt si predveld ve svem prvni a druhem prispevku. Ovsem kdyz tak koukam na tu diskuzi, tak pravdepodobne ve svem kazdem prispevku. A pritom by stacilo pochopit par zakladnich veci, ale ignorace je silna.
            • Samozřejmě, že jsou rozbitý, jiak bych to nepsal, neasi. Ještě spinkáme?

              Jinak calm down kid, na zesměšňování tvého hmyzího intelektu a urážky dojde později, až se vyvztekáš chlapče. *1*
      • Nikdy se to neopraví. Na každého takového jako jsi ty, vychází asi 1000 lidí co to zbožňují. Nevypadáto jako AAA hra? Možná protože je to free to play *7* . A pořád je to lepší jak Diablo 3, kde už chybí jen to hudební číslo aby to byla řádná Disneyovka.
        • Ale houby. Stejně jako ty hejtuješ D3, tak on hejtuje PoE. Každý má svoje, poserte se oba :D
          • Už se stalo, chili con carne od oběda mnou projelo jako nůž máslem *1*
        • Zbožnují vyblité textury a prkenné animace? Ale jdi ty! A kdo říká, že free to play musí být hnusný? Quake Champions, War Thunder, Heartstone, Dota 2, Planetside 2, Guild Wars 2, EVE, vše f2p a grafika v pohodě, neasi
          • dalsi nepresna informace
          • Lol, ty hry co jsi vyjmenoval *1* *1* *1* To se fakt povedlo. Nevím jak Quake Champions, ALE... War Thunder, kromě samotných modelů všechny ostatní textury mají tak nízké rozlišení že by jsi na tom pomalu mohl počítat pixely. Hearstone, aka free to get rekt... prakticky nemožné si hru byť jen užít bez toho aby jsi si nakoupil tak 500 balíčků. Dota 2, ano opravdu free to play model, za kterým ale stojí společnost s nekonečným rozpočtem a kasíruje na tom desítky milionů každý rok. Planetside 2, nevím jak ty, ale já na něm mám stovky hodin a ta hra je všechno jenom ne vizuálně hezká *11* Modely a textury tak basic, že na tom není moc co zkazit a ta hra i v nejlepších dnech měla takové problémy s renderováním, že jsi ani kolikrát nevěděl co tě zabilo. Guild Wars 2 není free to play *7* . EVE free to play verze je stěží ukázkové demo, každý kdo to s tou hrou myslí alespoň trochu vážně MUSÍ platit měsíční poplatky.

            Když už tady házíš takové kydy, udělej si alespoň jasno o čem to vlastně píšeš
            • Nj ale to je těžký když je hra free to play, ale podle tvých měřítek není. Takle slovíčkařit si pak může každý po svým do zblbnutí.

              Guild wars 2 dávno free to play je, pokud mají podobné díry i názory na ostatní zmíněné hry, tak tvá reakce nevzbuzuje moc důvěry.
          • Guild Wars 2 f2p? Já ti nevím Bobíku, ale když to vyšlo dával jsem za to něco přes litr *5*
            • Hrát to múžeš i bez DLC, your argument is invalid
            • to je bez rozšíření Bobe. Chceš to fakt hrát? Musíš platit *3*
            • Jop

              https://welcome.guildwars2.com/en/play-for-free
            • vážně?
              https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3643
            • Teď jsou free
  • Jo jo, někdo se o svou hru a své hráče stará, vydává megapatche atd. a to "skoro zadarmo" a někdo chce za hloupočkou figurku ve hře 15 eček a ukazuje na své hráče prostředníčkem, ale pst nic jsem nenapsal, jelikož fans blizzardu jsou všude ...
  • Vy co to hrajete, proč takovouhle hru hrajete? Vše je jen na klicích co do toho dáte. Příběh o ničem. Když vás monstrum zmasí, stačí se vrátit silnější. Přijde mi, že v takovéhle hře nemá vůbec cenu nic dělat. Kde je výzva? Kde je napětí? Proč sáhnete po něčem jako tohle, když je toho tolik na výběr.
    • Hrajeme ji protože jsme hloupí a umíme jen klikat. U tohoto komentáře jsem se hezky usmál, díky za něj. *3*
      • Takhle to nemyslim. Taky sem klikal u Diabla 1 a Nox. Takže mně nejde o klikání samotný jako způsob hry. Spíš ta generičnost obsahu, respawn a vše co stím jde ruku v ruce. Je to jak se procházet po prázdném placatém herním světě a nechápat jeho rozdíl od světa s ručně dělanou krajinou.
        Asi takhle:
        Diablo 1 = atmosféra, hudba, konzistentní svět
        Diablo 2 = sběr xp a generických předmětů
        • Diablo 1 = konzistentní svět aka jedna kobka pod katedrálou o pár patrech. To pak může být konzistentní kde co. *3*

          Já tak nějak stále nemůžu pochopit tydle nechápavce co se snaží pochopit hry které nejsou pro ně. ( dobrá věta, což? :D )

          Síla PoE je v rozsahu generovaného obsahu a možností následného využití a kombinací. Někoho hold prostě baví hrát klidně několik let pouze jednu hru, kde se rutině posouvá stále za vyššími čísilky opakováním toho samého, něco jako většina MMO na trhu. Další člověk si otevře pivo a jde si jezdit do truck simulatoru a hrát si na řidiče. Někdo jiný si zapne counter strike, připojí se do 15let staré de_dust2 a nic mu nechybí. Ty očividně chceš strhující příběh s pár RPG prvky, to ale v PoE očividně nemáš šanci najít. Už je ti to aspoň trochu jasnější?
          • Zagro
            Není a nebude :)
        • Pro mě je Diablo spojené především s multiplayerem, jedničku jsme hrávali s kámošem po dial-up modemu (účty za telefon stály za to!) a dvojku pak stovky hodin přes LANku a později po netu
  • ty animace a grafike se jim moc nepovedly. ale jinak pohoda
    • Opraví v novém patchi te šílený zoom s postavou přes čtvrt obrazovky? To byla krom nudného combatu další věc, co mi na hře opravdu vadila
      • Proc by to opravovali? Neni to zadnej bug. Dalsi bezmozek, co si mysli, ze neco takovyho se musi opravovat. Jediny co se to muze, je menit a nikoliv opravovat.
        • Proč asi, protože to je děsný a spoustě lidí to vadí. Ještě nějaké otázky?
          • Spoustou myslíš sebe a tvé alter ega?

            Remcat protože je ve hře možnost si přilížit hru, to už je fakt dno :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit