Přejít na výpis diskuzí
V srpnu vyjde datadisk The Fall of Oriath, který zdvojnásobí obsah Path of Exile
20.7.2017 | Patrik Hajda
56 příspěvků
-
Není a nebude :)
-
Nejenom, že je skvělá a přináší stále něco nového... I Bilzfnas dokáže trigernout do takového módu, že u mě ještě více získává na popularitě...
Věřím tomu, že každý kdo má rád hack n slash ji prostě zapnul, pak se podíval jak vypadá passive tree a pak ji zase vypnul *6*
Hra není pro každého, ale tenhle shitstorm v diskuzi je prostě skvělý. -
-s kamerou mas pravdu, mohlo by sa pridat viac moznosti si to nejak nastavit,
-grafika je ok, mozno nezodpoveda tvojim vysnivanym standardom, ale u mna je v pohode
-zvuky, tu nevidim ozaj nic co by trebalo nejak menit (mas prehnane naroky)
-animacie, hm vzdy jemoznost zlepsovat sa, je to len na nich, ale zas je to len malickost
-so skill tree nesuhlasim, je to velke, sa rovna vela moznosti, je to parada, mozno si len lenivy
-s obchodovanim suhlasim, sice to ma akusi pohodu a hlavne co sa ekonomiky tyka to pomaha, ale uprimne ja nerad obchodujem z inymi ludmi,aj napriek tomu, ze som nepochodil v online hrach velmi zle, oklamali ma len raz ako nooba v hre MU, ked som bol absolutne novy vo svete MMO :)
Obchodovanie by bolo dobre nejak spravit ako Marketplace, ci Auction house a spravit to tak ako je to napr. u obchodnikov v hre, ze za urcite suroviny kupujes veci. Nevidim na tom nic tazkeho to nejak urobit. Namiesto goldov by hraci pytali napr. alchemist stone, ci nieco, nespominam si na tie rozne druhy, nenapadaju ma ich mena :), ale vykrikovat niekde, ze predam toto a toto a potom sa stretnut atrade, je fakt trapne a zbytocne casovo narocne.
-level design, zas je to uhol pohladu, mne sa paci
-lagy, hm, naposledy som nezaznamenal ziadne, to som hral asi pred mesiacom, takze neviem o com, pred tym to bolo horsie
-tak ked neplatis, vyzeras ako vyzeras. Ono neuskodilo by kus vytunit vzhlad jednotlivych brneni, pretoze zbrane vyzeraju vyrazne lepsie -
to by som tiez rad vedel :)
-
Spoustou myslíš sebe a tvé alter ega?
Remcat protože je ve hře možnost si přilížit hru, to už je fakt dno :) -
Diablo 1 = konzistentní svět aka jedna kobka pod katedrálou o pár patrech. To pak může být konzistentní kde co. *3*
Já tak nějak stále nemůžu pochopit tydle nechápavce co se snaží pochopit hry které nejsou pro ně. ( dobrá věta, což? :D )
Síla PoE je v rozsahu generovaného obsahu a možností následného využití a kombinací. Někoho hold prostě baví hrát klidně několik let pouze jednu hru, kde se rutině posouvá stále za vyššími čísilky opakováním toho samého, něco jako většina MMO na trhu. Další člověk si otevře pivo a jde si jezdit do truck simulatoru a hrát si na řidiče. Někdo jiný si zapne counter strike, připojí se do 15let staré de_dust2 a nic mu nechybí. Ty očividně chceš strhující příběh s pár RPG prvky, to ale v PoE očividně nemáš šanci najít. Už je ti to aspoň trochu jasnější? -
Nj ale to je těžký když je hra free to play, ale podle tvých měřítek není. Takle slovíčkařit si pak může každý po svým do zblbnutí.
Guild wars 2 dávno free to play je, pokud mají podobné díry i názory na ostatní zmíněné hry, tak tvá reakce nevzbuzuje moc důvěry. -
v jakých mechanikách je D2 lepší než PoE, to si rád poslechnu
-
Ne.
-
super hra! zacinal jsem na D1 a u dvojky jsme skončil..Trojka je super ale PoE je proste ve vsem lepsi... skoda ze D3 jen bere prachy od lidi a ostatne je horsi jak D2.. zlaty PoE a TorchLight2 :-)
-
Hrát to múžeš i bez DLC, your argument is invalid
-
to je bez rozšíření Bobe. Chceš to fakt hrát? Musíš platit *3*
-
Diablo 30cm v klidu, PoE 8cm ztopořený *7*
-
Opravdu jsem "nečekal", že se to opět zvrhne v měření pinďourů mezi fanoušky D3 a PoE *7*
-
Už se stalo, chili con carne od oběda mnou projelo jako nůž máslem *1*
-
Jop
https://welcome.guildwars2.com/en/play-for-free -
Ale houby. Stejně jako ty hejtuješ D3, tak on hejtuje PoE. Každý má svoje, poserte se oba :D
-
vážně?
https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3643 -
Jo, je to tak běžný, že jsi jedinej člověk z celý diskuse kdo takhle píše, takže ne, neni, je to obyčejná lenost a arogance vůči ostatním diskutujicím, kterým se to hůř čte. V roce 2017 už i každý mobil umí diakritiku, chyba je tedy na tvé straně, tak se seber, chlape *5*
-
Každý obsah navíc, který vydají vývojáři zadarmo je super a tohle už je pořádná porce zábavy... Dost možná to pro mě bude důvod se ke hře po letech vrátit.
PS Vím, že diskuze na Games se často zvrhne v lavinu osobních urážek a často až výhrůžek, ale nešlo by to bez toho? Opravdu nedokážete obhájit svůj názor bez urážek?