Přejít na výpis diskuzí
V srpnu vyjde datadisk The Fall of Oriath, který zdvojnásobí obsah Path of Exile
20.7.2017 | Patrik Hajda
56 příspěvků
-
Nikdy se to neopraví. Na každého takového jako jsi ty, vychází asi 1000 lidí co to zbožňují. Nevypadáto jako AAA hra? Možná protože je to free to play *7* . A pořád je to lepší jak Diablo 3, kde už chybí jen to hudební číslo aby to byla řádná Disneyovka.
-
Pro mě je Diablo spojené především s multiplayerem, jedničku jsme hrávali s kámošem po dial-up modemu (účty za telefon stály za to!) a dvojku pak stovky hodin přes LANku a později po netu
-
Takhle to nemyslim. Taky sem klikal u Diabla 1 a Nox. Takže mně nejde o klikání samotný jako způsob hry. Spíš ta generičnost obsahu, respawn a vše co stím jde ruku v ruce. Je to jak se procházet po prázdném placatém herním světě a nechápat jeho rozdíl od světa s ručně dělanou krajinou.
Asi takhle:
Diablo 1 = atmosféra, hudba, konzistentní svět
Diablo 2 = sběr xp a generických předmětů -
Pokud tohle opraví, rád si to znovu zahraju
-
Na hře mi vadí:
- kamera, zoom a úhel
- grafika, především textury
- zvuky
- animace boje a nepřátel
- zbytečně přefouklý nesmyslný skill tree
- systém obchodování
- nudný leveldesign
- lagy
- postava i na vyšších levelech vypadá jako vagus -
Opraví v novém patchi te šílený zoom s postavou přes čtvrt obrazovky? To byla krom nudného combatu další věc, co mi na hře opravdu vadila
-
Takhle hnusně? Proboha, jen to ne!
-
Hrajeme ji protože jsme hloupí a umíme jen klikat. U tohoto komentáře jsem se hezky usmál, díky za něj. *3*
-
Jo jo, někdo se o svou hru a své hráče stará, vydává megapatche atd. a to "skoro zadarmo" a někdo chce za hloupočkou figurku ve hře 15 eček a ukazuje na své hráče prostředníčkem, ale pst nic jsem nenapsal, jelikož fans blizzardu jsou všude ...
-
Vy co to hrajete, proč takovouhle hru hrajete? Vše je jen na klicích co do toho dáte. Příběh o ničem. Když vás monstrum zmasí, stačí se vrátit silnější. Přijde mi, že v takovéhle hře nemá vůbec cenu nic dělat. Kde je výzva? Kde je napětí? Proč sáhnete po něčem jako tohle, když je toho tolik na výběr.
-
double fire totem build
-
Já to vidím na essence drain, protože firestorm je fps killer, totální :-)
-
ty animace a grafike se jim moc nepovedly. ale jinak pohoda
-
Takhle má vypadat Diablo...
-
*14*
vidim to essence drain, alebo firestorm build. Alebo nieco nove? No, je DIABLOvsky tazk3 sa rozodnut, ked je moznosti tak vela, vsakze *1* -
Se těším! *4*