Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak jsem to pustil na PS4 Pro. oproti jiným hrám se to pouštělo malinko déle, ale ok.
    tady je úvodní obrazovka: https://ibb.co/eEsxd7
    - ten plot v dálce je pěkně hnusnej
    - stejně tak hrad (jestli to takhle bude vypadat i ve hře, tak potěš koště)
    - kouř byl animovanej, ale v téhle dálce se měnil jednou za sekundu, což tady není moc reprezentativní

    po spuštění mě trochu překvapilo, že některá videa nejsou v enginu, ale jsou jako videa.
    po ukončení rozhovoru s matkou tam byl divný střih. byl tam asi dvě sekundy záběr na venek a najednou jsem byl zase uvnitř. nejsem si jistý, jestli to byl záměr.
    ve hře to jinak vypadalo fajn.
    • Jo tak to vypadá pěkně hnusně na konzolích.

      Že cut scény nebudou v enginu se vědělo, ale ty prostřihy to úplně mrví, solidně mě to několikrát zmátlo.. co že se to sakra stalo :) A to Vávra povídal jaký jsou režiséři břídilové, se by mohl točit filmy z fleku. Normální střih a vyprávění je u něj asi sprostý slovo. Výprava je nedodělaná stejně jako všechno ostatní.
      • Ale zase nějaký drastický rozdíly tam nejsou kromě těch textur - https://i.imgur.com/Wsp8iP2.jpg (většina věcí na vysoké, světlo a objekty ultra, stíny na střední)
        • homeles8
          Na všechno ultra a plný čáry dohlednosti je to úplně stejný.

          Ale stejně je strašný co jste tady všichni za lidi. Bez toho bych si toho ani nevšim. Šel jsem rovnou do Nastavení a pak jen nová hra, nijak jsem to nezkoumal a na první pohled se mi to líbilo. To samý ty kecy o Vávrovy a Bakalovi... Co je mi do nich? Při hraní si na ně nevzpomenu, ani jindy mi neleží v hlavě. U R* neznám nikoho, ani mě nezajímají, ale i kdybych věděl, že Sam Houser je vrah a násilník, užil bych si každý GTA úplně stejně tak jako tak.

          Nebo animace obličeje. Vloni jsem poprvý dohrál Half-Life 1 a vůbec mě nenapadlo to hanit kvůli neanimacím obličeje, ta hra mě bavila i tak. Tady jsem se na to hned v první animačce díky zdejším diskuzím soustředil a jen jsem se udivil, jestli to fakt myslíte vážně? Hlavně když jsem se pak zabral do hry, nijak mi to atmosféru ani zábavnost nekazilo. Jediný co, tak jsem si chvilku říkal, ''tahle scéna by byla s českým dabingem parádní'' . Ale za chvilku jsem si taky zvyk a už jsem o tom nepřemýšlel.
          Asi bych si to tu neměl číst, když jste mě takhle zdegenerovali :-) Prostě řešíte úplný kraviny a netýká se to jen této hry, je pořád všude. Co to s vámam všema proboha je. *9*

          Edit: Mě taky samozřejmě všechny hry nebaví. Ale je to prostě proto, že to hraju a nebaví mě to, nehledám žádný konkrétní důvody. Když cítím že to má smysl, dám hře čas jestli se nerozjede. Když ne, tak se nadá nic dělat. Každopádně tu hru už dál neřeším, nepíšu pod žádný článek o tý hře žádnej komentář, protože mě nebaví, tak mě ani nezajímá. V tomhle vás nechápu ještě víc.
          • Inu těžko lze starým hrám vyčítat něco co v té době neexistovalo :) KCD je nedodělané a je to vidět úplně na všem snad kromě grafiky a hudby. Ignorovat to je taky blbost ne?
          • ucho
            jestli narážíš na mě, jsem backer a nelituju backnutí, naopak, velmi rád jsem podpořil vznik této hry. a taky věřím, že si ji užiju. některé bugy mi přijdou očekávané, některé méně (nechápu moc technické problémy na konzolích). osobně počkám ještě na pár patchů, není kam spěchat. jsem rád, že je hra venku. a nemám problém poukázat na nějaké nedostatky, i když ji bude hodně. to neznamená, že tu hru chci shodit a že ji označuji za špatnou.
            jestli narážíš na lidi, co hru ani hrát nebudou, tak to tě samozřejmě chápu.
      • ucho
        v samotné hře to takhle hnusné nebylo. jen jsem tedy vylezl z toho domu a bylo to hezký, žádná divná textura na dohled. možná nějaký bug. není důvod, aby tam byla takhle hnusná textura.
  • Tak jsem Bakalovi taky přispěl na rozvoj Respektu a dalších bohulibých levicově-progresivních aktivit a hru si koupil.

    A je tam mouse lag jako prase. A v nastavení hry vůbec není možnost vypnout vsync a musím to dělat přes konzoli, což jsem si musel vygooglit.

    No... to je dobrý začátek. *4*
    • Zkus si to třeba přepnout na fullscreen z borderless když ti vadí mouse lag.
      • Díky za tip, ale už jsem to zkoušel a nepomohlo.
  • jack
    https://youtu.be/1JZfoz7UVr0?t=14m29s
    • https://youtu.be/1JZfoz7UVr0?t=836
      - docela fascinujici to lehani travy kdyz se clovek otoci. *1*
      • kdyby nekomu nesel odkaz, tak je to v 13:56
        • To video v odkazu nic moc. Klučina si tam stěžoval na úplný blbosti!

          Např "v přírodě nenajdete pobíhat tolik zvířat jako v jiných hrách" LOL
          Kingdom Come chce být reálnou hrou, tak by bylo dost divné, kdyby lesy byly (nereálně) přeplněné zvířaty/monstry jako třeba v Zaklínači.

          A ke stížnostem na bugy:
          Asi už všichni zapomněli v jakém stavu byl třeba takový Skyrim v DEN VYDÁNÍ *7*
          Sice to nemám rád, když vývojář vydává nevypilovanou hru, ale taky si to nehodlám koupit v den vydání, počkám si hezky pár měsíců než se opraví bugy a pak teprve zvážím koupi.
          • Je legracni ze Skyrim uvadis jako priklad protoze zrovna ten Dan za zabugovanost docela nevybiravym zpusobem kritizoval :D
            • Prej nevybiravym :D Byl to trefnej text a to vzpominam na Skyrim docela rad... Hlavne to byl zabavnej text a nechapu, proc na nej vsichni nahlizi jak na nejakou objektivni recenzi.
  • hra dobry no, akorat bych potreboval aby mel hlavni hrdina hlavu...
    • Je mladej, do všeho se vrhá bezhlavě.
      • myslel jsem, ze kdyz bude mit helmu, tak bude mit koukatelny look, ale neni to pravda, potreboval by spise oblicejovou masku, pak by se snad dalo tvrdit, ze svym zjevem nepacha socialni sebevrazdu
  • Jsem pyšný, ze to vzniklo u nás. A ty loadingy a minuty, kdy prenastavite detaily, jsou nekonečné. Pomalost systému zdlouhavost loadingu je jedním z důvodu, proč mnoho víc hraji na PC. Zde zda se, ani výkonné PC nepomůže. Jak kluci říkali, není to wow. Až to bude na steamu stát 7usd a bude to odladene, koupím si tuto interaktivní českou krajinu a par vesnic.
  • Fakt nejde savovat kdykoliv když to chcete vypnout? Jak se mi zbytek hry líbí, tohle pan gamedesign trochu nevychytal, to je přesně ten druh zbytečně prudy, co většinou sám kritizuje
    • medvidek88
      Ne, zrovna jsem musel odehrát 40 minut, abych to mohl vypnout (protože na sejvovici jsem neměl prachy, queaty rodělaný a u žádného se zrovne v průběhu nevytvořil save a když jsem se vypsal 6 hodin a koukl do uložených her, tak tam nová pozice taky nepřibyla). Člověk si bude muset udělat u hraní této hry nějakej rozvrh *15*
  • sorry jako ten dementni save jen se sejvovicí ketrejch má hrá omezeně to je špatnej vtip u hry která je na stovky hodin a ze to nezobrazi autosave dalsi fail na to jak se Vavra chvastal a ta grafika ty stromy v dalce to je jak z 20 let stary hry *11*
    • - The game will save when you start a new quest, or reach certain milestones in the quest.
      - Rest in bed for one hour. Your personal bed is free to use, and as you progress through the story, you’ll unlock more beds.
      - Pay for a bed in taverns or inns. Talk to the proprietor of local inns or taverns, and you can pay to sleep in a bed for a night or several nights.
      - Use bathhouse services. Every town also has a bathhouse. Paying to use the service will save your game, and it doesn’t matter what level of service you pay for.
      - Find camp sites. If you manage to reach a camp site in the open-world forests, the game will save.
      - Purchase and drink Saviour Schnapps. Taverns sell expensive drinks called Saviour Schnapps — you can drink these at any time. They’re the closest thing to a manual save.
      • Jack1947
        To je pěkně na pytel že se nedá ukládat jak wait a moment... Skyrim :D
      • Jo a ještě jsem zapomněl, drink Saviour Schnapps se dá vlastnoručně vyrobit pomocí skillu Alchemy.
    • Ukládá to čas od času samo a jinak si uložíš tím, že se vyspíš v posteli.
    • To určítě.
  • https://www.youtube.com/watch?v=kNeHYMDSaQY

    to je taky vtipný, sledujete cut scénu, vrátíte se do hry s pocitem, že budete bojovat a hups, zase cut scéna ... proč to tedy vůbec z těch "filměčků" vyskakuje do hry, když to nemá žádný smysl?!!!
    • Ne všechny cut scény a vyprávění příběhu na sebe navazuje.. bohužel :/
      • No zrovna tady na začátku videa přijde parta a chce hlavního hrdinu zneškodnit, přepneš se do hry, protivník do něj snad ani nekopl, krev a zase cut scéna. Ve hře tedy člověk strávil jen tu malou chvilku než se ho dotkl protivník.
  • Počkám si na další patch, až hru víc odladí. Nebo ještě lépe ne český dabing.
  • Takze to vyslo ... simulator loadingu je asi nejlepsi popis toho. At uz se podivam kamkoli vice nez 80% casu se neco loaduje, cerna obrazovka, menu, mapa nebo menu rozhovoru.

    Alternativne, slibotechna Vavra (kdyz je podelаl zakazany, tak napisu holt posrаl) co se dalo, a i to, co se nedalo. Roky vytvarej uberrealisticke soubojovej system, kterej je ve finale uplne knicemu. Misto hry se hrac presunuje od cutsceny k dalsi cutscene. Takze jestli tohle ma mit koli? 40 hodin? tak z toho hrac ve hre stravi mozna 4. Coz je ostatne dobra zprava, alespon si to nebude muset jit hodit.
    • Však to nehraj. *15* Nebo nezáviď těm co to hrají. *15* *15*
      • myslim, ze tem, co to hraji, neni moc co zavidet, ta hra je zabugovanej bordel. hral jsem ji asi 6 hodin a musim rict, ze snad jedina vec, co me na hre potesila, je cestina.. to je vsechno
        • Ty, koukam, tu cestinu potrebujes jako prase drbani...
        • Nezávid.Tak to nehraj no. Jak jsem už říkál, každý věděl do čeho jde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší