PlayStation 4 konečně umožní hraní s uživateli jiných platforem
-
A on někdo jako chce dobrovolně hrát na gamepadu proti myši?
-
-
Je to oddělené podle periferií, které na PS4 používáš.
-
Pokud vím tak crossplay PS4/PC je od začátku, takže se určitě lidi najdou. Kritika byla kvůli neumožnění crossplay PS4/ostatní konzole což bylo stupidní obzvlášť když u PC to nevadilo
-
-
a jejich argument byl ze PS4 je moc vykona na to aby umoznila crossplay s "lesser" platormama. Proti PC tenhle argument pada totalne na hubu a proti novymu Xboxu v podstate taky.
-
-
Kdy tuhle argumentaci použili?
Stejně nový Xbox nic neřeší, protože cross play by měl jít i se starším Xboxem a Switchem, který je o pár řádů výkonově níž.
Navíc do teď fungoval cross play s Iphony který jsou na tom ještě hůř než ten Switch.
-
-
http://www.nintendolife.com/news/2018/09/sony_wont_allow_fortnite_cross-play_because_playstation_is_the_best_place_to_play
sorry dlouho sem tu nebyl :X
-
-
-
-
-
About f... cking time !
-
Xbox prý zavádí podporu bězných USB klávesnic a myší, třeba se Sony taky pochlapí
-
-
Já se divím že to ma Xbox až teď, když je to vlastně windows
-
Důvod proč hraju na konzoli je, nechi sedět u počítače. (počítačem chápu klávesnici, myš a monitor)
Proč by si někdo kupoval ke konzoli klávesnici a myš je mi záhadou. -
-
A někdo zase nechce hrát na gamepadu a zároveň se mu nechcou cpát prachy do herního PC.
Takhle si může koupit krabičku za cenu grafiky střední třídy a má na několik let pokoj a jistotu, že mu to utáhne drtivou většinu her z hlavního proudu.
-
Hmm, aby měl navrch v FPS hrách? Zkus si projet fóra třeba u Overwatche. Lidi kvůli tomu dost nadávali.
-
-
u mě ani ne abych měl navrch, spíš abych se ve fps s gamepadem netrápil
-
-
preco sa na zaklade svojho subjektivneho nazoru niekto cuduje ze ostatny to mozu chciet inak je mi zahadou...
-
-
Vycházím z předpokladu, že dnes má každý doma PC.
Když už si tedy pořídí i konzoly bude za tím podobný důvod jako u mě.
Nechuť trávit čas u klávesnice jako v práci. -
konzolisti jsou divní, jak jim někdo dá možnost svobodné volby, začnou panikařit :)
-
-
Co je konzolista?
Co když někdo vlastní všechny herní platformy, co je potom? -
Přesně. Strčit kotouč a hned hrát. Žádné nastavování ovládání nebo grafiky či stahování modů nebo úprava konfigu.
-
-
-
-
Pokud vím, tak na Playstation tato podpora už nějakou dobu je. Akorát moc vývojářů se k tomu nemá.
-