Call of Juarez vstává z mrtvých a vyzývá Red Dead Redemption II
-
Gunslinger byl po Cartel ale nejhorší díl.
-
-
Gunslinger byl z celé série ten NEJLEPŠÍ díl. Cartel byla totální sr**ka. Gunslingera jsem hrál před půl rokem a je to naprosto parádní jízda, kterou všem doporučuji. Zestárla s grácií a přestřelky + humor v žádné jiné westernové hře (ve formě FPS) nezažijete.
-
-
Já ho ted mám třeba ze SCORE🙂
-
Mě Gunslinger přišel jako nejhorší, protože to působilo jako větší koridor než dva pvní díly a ještě k tomu to vypadalo jako kdybych hrál omalovánku.
-
-
Řekl kdo troslav ?
-
-
Nerozumím a prosím nereaguj na mě radši.
-
-
No cant do, sir!
-
-
Neumíš to ani napsat správně 🙂
-
-
ale jo je to dobře, to že tam chybí apostrof nevadí. Jistě si to sám sesumíruješ v hlavě jak už se stalo.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ne, není. Napiš si to třeba do googlu aby tě automaticky opravil 😉 neumíš psát pořádně česky většinou tak se radši vyprdni na tu angličtinu.
-
-
-
-
-
-
-
-
ty dvě hry bych neporovnával...
-
-
Jedna je na pc i PS a druhá zatím jen na ps😛
-
-
RDR a COJ jsou rozdilny hry i hratelnostně.
-
-
Jedna tps a druhá fps souhlas!
Ještě jedna sndbox druhá lineární.
-
-
-
-
Já bych byl opatrný "Sem s tím." nebo "Westernových her není nikdy dost." vím jak to pak chodí, jak jednou vývojáři zjistí, že to vydělává tak bude pak western úplně všude i tak kde by jste ho vůbec nečekali 😀
-
-
Nejnovejší DLC do The Surge taky přidalo western :D
-
"Wild West Zombies" a "Western Royale"...? 😀
-
Call of Duty: Wild Wild West...
-
-
Sem s tím. Čím více westernových her, tím lépe. První Call of juarez byl skvělý a je taková ta perla, o které se nikdy moc nemluvilo, ale o to víc mě překvapila (s kámošem jsme to dohráli tehdá během jedné noci na koleji, a to se mi málokdy stane, že mě hra nepustí spát). Dvojku jsem nikdy nehrál, což asi v nejbližší době napravím, Cartel neexistuje a Gunslinger byl imho fajn, ale bral jsem ho spíš jako takovou zábavnou jednohubku (dohrál jsem ho za 4 hodiny) než jako plnohodnotné pokračování.
Pokud by se vrátili k rozmachu a příběhovosti jedničky s hratelností Gunslingera, tak to budu brát hned.
-
-
Bavil mě i Cartel docela 😉
-
-
Gunslinger 2 ano, to by bylo super a nebo plnohodnotné pokračování Juarez ( Gunslinger byl taková jednohubka) ale jo to i to je dobré. Třeba se přidají i další hry když bude zájem více divokého západu😎