Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aky mas plat ?
  • ještě by se šiklo vědět kolik nabízejí ... ale že by mě to nějak extra lákalo , je vidět že o tuhle práci nemá nikdo zájem ... inzerce na TG a na eurogameru kam ji ještě dají :D :D :D
  • "Ano, nabízíme vám zaměstnání, v němž si zahrajete nejnovější hry a ještě vám za to budeme platit!"

To se trosku spletli, ne? To muze platit tak maximalne pro betatestera a ne technickou podporu.. Sam na technicky podpore v herni spolecnosti delam, takze vim, o cem je rec. Timhle falesnym vyrokem se akorat snazej nalakat lidi..

Cas od casu je samozrejme potreba si danou hru zahrat a overit, jestli se opravdu jedna o chybu ve hre, nebo jestli je problem u zakaznika v jeho PC, ale to je velice okrajova zalezitost.
    • a co teda delas doopravdy? nervujes se s lidma, snazis se jim vysvetlit, ze potrebuji aktualni dirext x, nove ovladace, nebo ze na jejich zastarale grafice jim to proste nepobezi? :)
      • Přesně jak píšeš, podle mě dělají. Odpovídají na věci typu: Po nainstalování hry se mi objevila černá obrazovka, co mám dělat? :) Anebo k čemu je patch? Bude čeština na tu a tu hru?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit