Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radim.zaty

    Hm, já naštěstí žádné problémy neměl. 1903 už jsem měl, apka se nainstaloval a rozjela na první dobrou, dal jsem stahovat Forzu a Metro a šel hrát něco jiného. V Metru mám odehráno asi 3 hodiny, Forzu už jsem předtím hrál přímo z MS Store skrze Xbox Gamepass a i teď jede bez problémů včetně online fičur. 

    Ale s MS produkty už pracuji tak dlouho, že těm problémům věřím. Že to funguje mi, neznamená, že i ostatním :) 

    Co mě ale nemile překvapilo, že na 400 Mbit lince nepřekročila rychlost stahování 10 MB/s. To bych u MS, kterému v infrastruktuře málokdo může konkurovat, nečekal. Ze Steamu to frčí tak, že to musím občas zpomalovat, protože mi to sežere celý bandwidth, že se pak ani na youtube nedá koukat :)


    Jinak dobrý. Je to Beta, nedalo se očekávat, že to pojede bez problémů.

    • radim.zaty

      Tak jsem to zakřiknul. Dneska Metro Exodus 3x pád. 

    • Jojo ten Steam - ten hnusnej nenažranej hajzl, co si bere 30 % z ceny hry. Co už že tomu jsou adekvátní nabízené služby pro všechny strany, ne jen pro prodávající jako třeba u Epic Fail Store, kde není ani blbý forum, kde by se dalo napsat, třeba v případě problémů se hrou atd.

      • radim.zaty

        Nejspíš jsi se spletl v diskusi, tady EGS ani Steam neřešíme.

    • radim.zaty

      Jo a Xbox aplikace, i když běží na pozadí, brání automatickému uspání PC. Právě ověřeno na lidech :)

      • Vakek

        Ověřeno na kolika % lidí co to používá. Jak velký je to vzorek lidí aby se to dalo počítat jako kvalitní informace a né jen plácání do větru z toho že to nějací lidé napíšou do diskuzí. Uvědomte si, že nejsou pouze negativní reakce na tuto službu, ale pravděpodobně mnohem více lidí s tím nemělo problém, jen to nemají jaksi potřebu někomu sdělovat na síti ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit