Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Nezáleží na tom, jestli Windows update 1903 byl dostupný v květnu nebo jindy. A je úplně jedno, kdy byl X.G.P. pro PC vypuštěn na trh. Proč? Protože jednotlivé požadavky appky Xbox Game Pass (Beta) mohou být přidány/ubrány kdykoliv.

    Víš vůbec, co to znamená BETA verze??! Ta appka je pořád ve fázi vývoje a testování, takže se logicky dají očekávat (časté) změny.


    Opět ses snažil vydávat za "odborníka", ale akurát jsi opět sám ze sebe udělal hlupáka, když ani nevíš, co to znamená beta verze. Označení "lamo" se hodí pro tebe.

  • Anarcha

    píšeš tu kraviny 1903 byla dostupná už koncem května XGP v červnu konkrétně 9 takže je dost nepravděpodobné , že by tam ten požadavek najednou přidali.Dobře neříkám sice nikde , že vše je hned stabilní viz začátek tvé reakce , ale to nic nemění na tom , že autor sám uvádí , že musel instalovat nějaké programy a ani neví co jsou nebo k čemu jsou. Hlupáka tu ze sebe děláš akorát ty nejdřív si ověř co kdy vyšlo a jak se věci mají a pak se můžeme bavit lamo.

  • Derp_1337

    Je vidět, že se v tom zas tak moc neorijentuješ. Ve světě IT u často updatovaných aplikací/služeb se "nejnovější verze" většinou nepovažuje za tzv. "stabilní" verzi. (Jedná se především o takové věci jako třeba ovladače grafické karty, Windows, atd.) Takže pokud to nějaká appka doslova nevyžaduje, tak se většinou hned neupdatuje a čeká se až se v nové verzi vychytají poslední bugy.


    "....musí mít verzi systému 1903 (nejnovější update). Je zajímavé , že mě to šlo nainstalovat i na systém o verzi níže"

    Uvědomuješ si, že řešíš úplné nesmysly? Kdyby ses nad tím chtěl zamyslet, tak ti dojde. Xbox Game Pass jsi pravděpodobně instaloval dříve (nebo později?) než autor článku. No a tehdy v požadavcích Xbox G.P. ještě nebyla verze systému 1903, zatímco teď tam je (a nebo naopak, bylo to tam a teď to není). Prostě jasné logický fakt. Jenže tebe fakta očividně nezajímají, ty nutně potřebuješ otravovat ostatní lidí svým "radami" : Mě se to nestalo, takže ten problém nemůže existovat. Je to očividně chyba neschopného autora a určitě má PC ve špatném stavu a plné bordelu.

    Tyhle kecy si fakt radši nech pro sebe. Myslíš si, že jsi někomu objasnil jaký je to neschopný jedinec, ale ve skutečnosti jsi hlupáka udělal akurát sám ze sebe.

  • Anarcha

    nezlob se na mě , ale jestli autor sám uvádí , že se zdráhá aktualizovat win , jestliže si musí doinstalovat programy, ale tvrdí , že ani neví jaké tak to zní při nejmenším divně.Zároveň uvádí , že aby to člověk zprovozni musí mít verzi systému 1903 (nejnovější update) je zajímavé , že mě to šlo nainstalovat i na systém o verzi níže a update jsem instaloval až několik dní poté možná je to jenom náhoda , ale upřímně řečeno moc bych tomu nevěřil.A , že fora jsou toho plná? Ty víš , v jakém stavu mají ti dotyční svoje stroje či jaký je poměr těch co si stěžují oproti těm co jim to jde , protože pokud ne není to moc vypovídající fóra mohou být klidně plná neschopných jedinců.

  • TheSuffering

    Je to snad dost evidentní, že se jedná o placený betatest.😀

  • Vakek

    Ověřeno na kolika % lidí co to používá. Jak velký je to vzorek lidí aby se to dalo počítat jako kvalitní informace a né jen plácání do větru z toho že to nějací lidé napíšou do diskuzí. Uvědomte si, že nejsou pouze negativní reakce na tuto službu, ale pravděpodobně mnohem více lidí s tím nemělo problém, jen to nemají jaksi potřebu někomu sdělovat na síti ;)

  • Derp_1337

    Anarcha - typický běžný uživatel Windows, co chodí "radit" do diskuzí. "Já jsem žádný problém nezažil, tudíž ten problém neexistuje! Všechno to musí být jenom chyba daného člověka a určitě má v PC bordel."


    Tyhle kecy si fakt nech pro sebe.
    Dalo by se to pochopit, kdyby dané problémy zažil jenom jeden člověk, ale když jsou fóra plná lidí, co si stěžují na stejné/podobné věci, tak v appce skutečně budou nějaké chyby.

  • Jack1947

    Zapadá do Atmosféry! To město je zaprášené a nevábné... tohle bych jako mínus nebral a ty problémy tolik nechápu.

  • radim.zaty

    Tak jsem to zakřiknul. Dneska Metro Exodus 3x pád. 

  • radim.zaty

    Tak zrovna GTA 4 je jeden z nejvíce zprasených PC portů historie.

    Ale jinak chápu, otevřenost PC není zadarmo a občas to chce více, než 2 x kliknout a spustit hru. Ovšem je to snesitelná daň za to, co PC nad rámec konzolí (a tím myslím jen v hraní her) umožňuje. 

  • radim.zaty

    Nejspíš jsi se spletl v diskusi, tady EGS ani Steam neřešíme.

  • Jojo ten Steam - ten hnusnej nenažranej hajzl, co si bere 30 % z ceny hry. Co už že tomu jsou adekvátní nabízené služby pro všechny strany, ne jen pro prodávající jako třeba u Epic Fail Store, kde není ani blbý forum, kde by se dalo napsat, třeba v případě problémů se hrou atd.

  • Duchino

    Se slzou v oku vzpomenu na Games for Windows Live:

    Přihlášení se nezdařilo, uživatel neexistuje > napíšu na podporu Microsoft, která neodpovídá > zakládám nový účet, ale registrační email již existuje > založím si jiný mail a s ním nový účet > ban za více přihlášení z jedné IP 

    😂 ach ta nostalgie, zlaté časy nás čekají

  • Zrovna jsem upgradoval std. verzi na Ultimate, následuje požadavek na 85GB volného prostoru, což vyžadovalo dost šibování s daty. Následně to stáhlo 15GB update (jak jsem čekal) a bylo hotovo. Facepalm


    U Wolfa také perlí. Že prej je třeba 1903 a 1807 nestačí. Ok, tak hodina update aby to vypsalo, že pro tento HW to není možné a revert. O M G


    Microsofte Microsofte, si borec... 

  • cumpi3

    GTAIV je jeden z největších failů v historii hraní. Já se v zimě, po dohrání V, rozhodl, že tomu dám ještě šanci. Neměl jsem to dělat. Otravný xbox account, GfW, zamrznutí na úvodní obrazovce, hrabání se v souborech, aby hra detekovala víc paměti grafické karty, atd. Nejvtipnější je, že po celé té proceduře se mi hra sekala na střední detaily v 720p, zatímco GTAV hraji skoro na plné v 1080p. Ta hra je příšerná a ani deset jedenáct let po vydání není v hratelném stavu. Nemluvě o tom, že vizuálně je úplně odporná. Ten šedozlatý filtr je prostě hnusný a nevkusný. 

  • jindra.veliky

    Presne kvuli tomuhle jsem presel na konzole. Nedavno jsem dostal chut na GTA 4, po nainszalovani hry, klientu, hra neustale padala, problemy se zapnutim kvuli games 4 eindows live, neustale hledani navodu, kdyz se jeden problem vyresil tak se objevil jiny, furt jen mazani souboru, prepisovani configu a dalsi. Nakonec jsem si po 3-4 hodinach zkouseni stejne nezahral. 

  • Anarcha

    nebyla to chyba ale záměr já to mám do 2021.

  • Anarcha

    upřímně jestli si autor aktualizuje widle jednou za rok a pak se diví , že mu něco nefunguje není to chyba apky já třeba mám taky game pass widle plně aktualizované a neměl jsem jediný problém Forza mi nespadla ani jednou.Možná by nebylo od věci držet PC v dobrém stavu s aktuálníma verzema ovladačů  programů a widlí. Nemusel by potom psát články o tom , že má v PC bordel.

  • Row

    z clanku to vypada jako by to vyvijel Microsoft... oh, wait... 😐

  • Jack1947

    Za mě extra blbost ale když to někoho tankuje😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit