Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Šachy na nich se nedá ni zkazit nebo áááno? 😱

  • Morlang

    Ve Valve se to originalnimi napady posledni dobou jenom hemzi, co? :D

  • SalemCZ

    Udělejte gamesplay, i když asi stihnete jenom jednu dvě hry. Aby se to lidem líp dalo vysvětlit.

    • alladjex

      Předběžně jsem s Alešem domluvený na pondělí před BGC. Snad to klapne ;) Ještě jsme se nedomlouvali, ale rád bych udělal první zápas s boty, aby se dalo pauzovat a vysvětlit základní principy. A jeden normální, aby byl vidět realtime ... a moje zoufalství, když mám hrát a mluvit současně ;)

      • SalemCZ

        tak když tak v pondělí budu na chatu :D

        • alladjex

          Supr. A co zítra na FC?

          • SalemCZ

            ještě uvidím jak budu stíhat

  • Hral som niekolko zapasov a mechanika nahody je extremna. Za cca 10 zapasov sa mi len raz podarilo vytvorit 3-hviezdickoveho hrdinu, pricom super ich mal neraz aj styroch. (hrdinov sme mali roznych a niekolko krat som pouzil funkciu refresh ponuky za 2 goldy).


    45min trva jeden zapas, ak sa teda bezne dostavate na prve tri pozicie. Ako je mozne zo zaciatku menit strategiu proti 7 hracom ? Aj ked ostaneme ku koncu traja, tak nemam dost penazi aby som nakupil novych hrdinov a vylepsil ich na dostatocnu uroven aby som vyhral nad protivnikom, ktory ma 3 kola po sebe porazi a vyhra turnaj. ( Viem, ze hrdinov je mozne predat).


    Taktiez je tazke sa prisposobit strategii, kedze nehrate proti kazdemu protivnikovy postupne ale skor mam pocit, ze ide o uplnu nahodu.


    Dokonca aj ked hrate s kamaratom a dava vam ho ako protivnika, tak zapas neprebieha "real-time". Vas kamarat moze presne v ten isty moment hrat s inym hracom a nie s vami. Nerozumiem dovod tejto mechaniky, vytraca sa trocha zabava.

    Je skoro hodnotit hru, potencial to urcite ma a VALVE opat vdaci komunite, ze spravila robotu za nich. Na mobil by som to az tak neodporucil, kvoli dlzke jedneho zapasu.

    • SalemCZ

      Pro začátečníka doporučím skládat drujdy, když máš dva tak jednoho z nejslapších co máš ti hodí o rank víš (z * na **) a když máš třeba už oba **, tak dostaneš easy ***

    • alladjex

      Je velmi těžké na to odpovědět, aniž bych sepsal celý další článek, tak jen pár příkladů.

      Dneska sem hrál jeden zápas. Spadl jsem až na 11 životů a vyhrál jsem. Nebyla to žádná náhoda, ale v průběhu jsem proměnil tým, na konci jsem neměl žádného 3jkového hrdinu (hraju na ně málokdy, nejsou pro vítězství zas tak nutní), i když přes druidy jsem jednoho měl. Ale to, co mi to vyhrálo byl setup na boardu, který úplně většinu zbývajících protivníků rozšvíkal na hadry.  Musel bych to ukázat na obrázku ... screen jsem si udělal, mohu doložit ;)

      Pak jsem vyhrál jeden zápas s 96 životy. To prostě musí sednout. Ale jestli sem vybuildoval jednu 3ku, tak to je moc. Ale to už si přesně nepamatuju.

      Teď sem dohrál zápas, kde mi naprosto nesed začátek, dostával jsem neskutečně na zadek. V průběhu sem to musel úplně celý překopat. Zrušit původní záměr ohledně aliancí. Postupně jsem spadl na 24 a nakonec 14 životů. Hrozně jsem se trápil, nechodili mi hrdinové a strašně dlouho jsem měl jen jedničky. Tak jsem to táhl přes peníze a levely, dokud nakonec většina nevylevlovala na 2. Přesto Tiny byl snad až 30 kola na jedničce. Jenže sem ho potřeboval kvůli 2levlu aliance primordial. Ani itemy nepadli nic moc. Přesto sem nakonec bojoval o první místo, dal sem i ty ohnivý šamanský creepy. To se mi snad ještě nepodařilo. Na konec sem ale prohrál. Jediný co mě mohlo spasit byla Enigma na 2L, ale přišla mi jen jedna ať sem to točil co točil. Prostě náhoda nepřála, páč soupeři ji nekupovali.

      Ano náhoda tam je, ale jen v určitých momentech. V tom posledním zápasu sem dostával od prvního hrozně naloženo, ale stačilo o kousek upravit setup na sachovnici a rázem byli Slark i Bloodseeker na 3L v pytli. Nakonec mě ten zavšivenej BS dostal, protože soupeř také poupravil setup a na to já už neměl odpověď. Každopádně náhoda nenáhoda, byl to bomba zápas, jeden z nejlepších / možná nejlepší, co jsem zatím hrál. A ta náhoda, to je ta špetka adrenalinu, která to okoření. Ale nesouhlasím že to je náhodný. S tím ani náhodou ;)

      • madPav3L

        Výběr hrdinů v obchodě je hodně o náhodě... to je asi to jediné, co mi na tom vadí... Včera jsem potkal v 10 kole maníka, který měl Tuska na 3 levelu!

        Přijde mi, že pokud se mi v rozumné míře objevují v obchodu hrdinové co chci kté konkrétní strategii, tak není problém skončit v top 3.

        • SalemCZ

          Tak je to o náhodě, zas v dalším zápase ty můžeš mít v desátým kole někoho, i když v desátým je hodně brzo, tak 15 bych ještě bral. Kdybych se mě hodně chytat slova tak bych řekl že v 10 si potkal NPC :D 

          • madPav3L

            Jo jasně :) ono to bylo 9 kolo. Potom jsem se koukal na toho hráče, jestli jsem dobře viděl 3 hvězdičky, protože jsem tomu nemohl uvěřit... pak už začalo desáté kolo a proto jsem to tak napsal :D

      • Dakujem za odpoved. Je vidiet, ze aj u teba trojkovy hrdinovia su rarita. Preto ma o to viac prekvapi ked ich ma niekto dvoch, troch, alebo dokonca este viac.  Z toho dovodu usudzujem, ze proste ta miera nahody je privelka. Jasne, ze sa to da vyhrat aj bez toho ale sam vies, ze trojkovy hrdina vie byt riadna sila ak sa ti portne napr. dozadu na healerov.


        Taktiez sa mi stalo, ze som dostal v jednom kole hned troch rovnakych hrdinov v obchode a mohol som ho vylozit hned v 5. kole. 🙂

        Neviem aky mas rekord v pocte odohranych kol za zapas, ale 5 tier hrdinovia mi pridu ako velmi "late game". 5 lvl gyrocopter sa mi nikdy neoplatil vymenit za hocakeho 2lvl hrdinu. Ono aj ta sanca ze 4 tier hrdinu das na 2 hviezdy je velmi mala.


        Edit. Hru na mobil po momentalnom vyskusani nedoporucujem vobec. UI je neprivetive, kedze je rovnake ako na PC, hra je locknuta na 30fps, ale pada to aj na nizsie hodnoty, nehovoriac o vyssom inpug lagu, niekedy aj 5s. Samozrejme zavisi aky vykonny mobil mate, ale podla recenzii na google-play je rozhodne co zlepsovat.


    • Kedaro

      Z toho komentáře je cítit nezkušenost a neznalost základních strategií, abys mohl mít to co ostatní jak jsi psal. Jen gold management by měl zabrat samostatnou kapitolu v tutoriálu.

      • Cely gold manager je o tom, ze cim viac si setrim goldy tak tym viac dostanem po dalsom kole. Plus extra goldy za winning streak a pod. Ak miniem 40 goldov (20x refreshnem hrdinov v obchode) a napriek tomu neviem spojit ani jedneho hrdinu na 3 hviezdicky, ale niekto dokaze hned dvoch, tak ide o moju neschopnost, ale o prvok nahody o ktorom som pisal vyssiel ? 

        • alladjex

          Hodně záleží co kupuješ, pokud kupuješ to, co ostatní, tak díky tomu, že jsou hrdinové z jednoho poolu, tak to prostě nemáš šanci složit. Stejně tak můžeš nějakýho hrdinu koupit jen proto, abys ostatním zabránil složit trojku. Není třeba marný koupit nějakýho toho bloodseekra, i když ho nehraješ. Stojí jedna a zabráníš tomu, aby někdo postavil trojkovýho. ;)

          • SalemCZ

            počkej, ty když koupíš jednoho hrdinu tak neovlivnuješ co kupuje protivník ne?

            • alladjex

              To je zákeřně formulovaná otázka ;) Neovlivňuješ na co ze svého výběru protivník klikne, tj. co si reálně koupí, ale ovlivňuješ nabídku protivníků tím, že jim prostě daného hrdinu vykoupíš, protože nabídka se losuje ze společného omezeného poolu hrdinů. Je jich jen omezené množství.

              • madPav3L

                Reakce na příspěvek:

                Zas tolik omezený to není... včera jsem hrál hru kde jsem měl 6 x knight kombo a další 2 hráči měli to samý, toto byl top 3 a ještě tam byl čtvrtý, který skončil dřív a měl 4 x knight.

                Na levelu 2 jsme je měli všichni, na levelu 3 jsem měl na konci asi 4, druhý hráč měl také 4 a ten třetí už nevím.


                PS. nakonec jsem to vyhrál :) a přijdou mi, že z úpravou to krapet přehnali a jsou celkem OP... bylo to dost easy.

                • alladjex

                  Reakce na příspěvek:

                  Jedna z věcí, která mi není jasná, je, jestli se vrací hrdinové do poolu, když někdo vypadne.

                  • madPav3L

                    Reakce na příspěvek:

                    @alladjex

                    Btw odkud máš tu informaci, že by to mělo být omezeno, to je oficiální?

                    Hodně věcí mně tam není jasných, ale tak je to free beta, tak snad se to v budoucnu zlepší...

                • SalemCZ

                  Reakce na příspěvek:

                  já zas v poslední době s moji taktikou končím dost brzo, ještě v uzavřený jsem přitom byl cca 2-4 místo 

              • SalemCZ

                Reakce na příspěvek:

                Tak to jsem ani nevěděl, dík za info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit