Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Z clanku to vyzniva jako by jim MS licenci dal jen tak a jeste k tomu poslal par penez navic... to se mi nejak nezda... neco blizsiho k tomu by nebylo?

  • Grifus

    Hratelnost souboju samozrejme opakujici se, ale to je jako stezovat si ze v zavodni hre porad zavodite. Nekomu to nesedlo, me to bavilo. Podstatny pro me byl hlavne pribeh, atmosfera a s tim spojeny detaily okolo. Tohle je co Finove proste umi...

    Ja se na pokracovani tesim uz dlouho, tak snad se dockam. Chci videt co bude dal a ne aby zustal ve "vyloze" obchodu. :)

  • KDyž jsem to tehdy hrál, tak mě to bavilo, jo ten gameplay je furt dokola, baterka pistole brokovnice, ale ten příběh mě u toho udržel. Asi před měsícem to hrála přítelkyně a nevydržela to právě kvůli těm hloupejm soubojům. Tak asi jak má kdo limit tolerance.. ;) 

  • Marquis

    Alan Wake jsem si docela užil a ten cliffhanger na kterém skončila DLC mě hodně mrzel. Takže se k tomu snad vrátí...


    Seriál je... otázka. Už první Alan Wake měl svůj malý seriálek před vydáním.... který se ukázal, že nakonec neměl vůbec nic společného s dějem hry.

  • uher

    Ne, nikdy mě to nebavilo. Příliš repetivní přístup k lividaci nepřátel tu hru napro zabíjí. A bohužel se v takovém repetivním přístupu k gameplayi bůh ví proč vyžívají. Za dob Maxe Payna jim to procházelo, ale dnes už jsou trochu jiné nároky a oni ne a ne se jim přizpůsobit.

    Vlastně mě překvapuje, že to studio pořád funguje...

    • Lukyz

      Hra byla příběhem a atmosférou naprosto parádní, ale fakt jí strašně sráželi ty souboje, to byla tak neuvěřitelná nuda 🙄 

    • Maxianimal

      Tohle říct o Remedy, kteří se VŽDY snaží přijít s něčím originálním, nevídaným a někdy až experimentálním (Quantum Break) chce velkou dávku demagogie a neznalosti.

      • uher

        Chudák Olejník. Takový demagog a neznalec... https://games.tiscali.cz/recenze/quantum-break-recenze-273508

    • SalemCZ

      Tak zrovna tohle studio zkouší furt nový věci. Quantum Break napůl seriál napůl hra, Control vypadá taky dobře. Nějak nechápu proč by to studio nemělo fungovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit