Přejít na výpis diskuzí
První obrázky a nové video z Black Ops: First Strike DLC
25.1.2011 | levis
37 příspěvků
-
Proč mi to připomína moderwarfare 1 ?
-
Vidím že haters ze z toho nevyspali :) To je ale sračka co kluci to COD?
Už se teším na úterý :) Až si to hrozný hovno v podobě map packu za který ze mě vydřeli prachy zahraju ! AV SATAN bratři :D:D:DD:D:... -
-
jj je *3*
-
-
Tak ja jsem se rozhodl a jdu do multiplayeru Aliens vs predator, doufam ze tam jeste budou nejaky lidi. Pry je to dobry.
-
-
Mě baví, mám tam nahráno asi 270 hodin :), ted už to teda hraju jen občas, ale furt je to dobrý.A jsou dedikovaný servery a tam se hraje furt.
-
-
rad by som videl kokotov co za to daju peniaze. :) a vlastne nechcel
-
LOL! ta "grafika"
-
Screenshoty a trailer z mappacku...to je výhul!
-
Zajímavé. Za pár map bych tři stovky určitě nevysolil, zvlášť když bych mohl přidat stovku a koupít jednu rok a půl starou hru (mluvím o PS3).
Na druhou stranu vydávání takovýchto DLC má svou logiku. Pokud bych měl v MP Black Ops nahráno dvě stě hodin a ještě jednou tolik měl do budoucna v plánu plus měl na výplatní pásce 60k Kč (průměrný plat v USA), neváhal bych ani vteřinu. Těžko se za to na Activision zlobit. -
-
s těma průměrnejma platama opatrně...
-
-
Nemá cenu se učit nějak zvlášť dobře psát stejně tyhle čárky,háčky...si vymyslelo lidstvo ale uvědomujete si že je to v podstatě k ničemu! Stejně lidstvo je hloupé...věc která už dávno měla být udělána je spojení států v jeden velký stát nebo mluvení jednou řečí ostřejším způsobem lidstvo by se rychleji vyvíjelo...tahle jde vidět jaký jsme stupidní stát proč si vymýšlelo takové pitomosti jako vedlejší věty,základní skladeb dvojice,čárky před slovy... a další pitomosti ve školách by se mělo jen učit Matematika,Fyzika,Informatika,Chemie...poznávání vědy,techniky a dále a také tělesnou výchovy aby se z nich nestali obézní lidé který si ani nedokáží dojít na záchod!...
-
-
Dej si za každou větu tři tečky nebo vykřičník. *6*
-
To je blabol nejakeho ditete co dostalo z diktatu 5 ?
-
pane uciteli, spletl jste si stranky (a diskusi) *3*
-
-
Ale zamyslete se má pravdu! *3*
-
-
jezisi tak se asi zjevim kdyz mam na tomto pracovnim netbooku anglicke win *7*
-
-
-
*1* *1* *1* *1* na to se neda nic jineho rict *1* *1* *1* *1*
Jedna perla vedle druhe *1* -
-
Říkám že jste jen mravenci...jen ti co dají líbí jsou větší mravenci a chytřejší lidi... když se na to koukám samé znásilnění,týrání,rabování,bandy buzerantů který ojíždí opačné pohlavý...
-
-
a co to ma s cimkoli spolecneho? *1* ,nejak opravdu nechapu tve myslenkove pochody *1*
-
-
Je to pravda! Jaký máš názor na lidstvo!
-
-
ja netvrdim ,ze se to nedeje,ale to sem do teto diskuze jaksi nepatri ne?Proto se ptam na smysl tveho prispevku v diskuzi o DLC ke cod?
-
Bůh není! Je to jen výmysl lidí když jim bylo smutno!
-
jeste zacni o bohu, kretene... *7*
-
-
-
-
-
-
Za patnact euro nekupuju, nekoupil jsem si DLC ani pro CoD6. Az to daji za adekvatni cenu - max 1euro, pak si to poridim. Ovsem to nikdy nebude, takze si to muzou nechat... *5*
-
Těším se. Pokud to na PC nebude zadara tak kupuji.