Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL! ta "grafika"
  • rad by som videl kokotov co za to daju peniaze. :) a vlastne nechcel
  • "ať už se budete zrovna schovávat za stánkem se suvenýry nebo zkusíte štěstí ve zničených kancelářích"

pro hráče CoD typické... *5*
    • Nechapu co je na tom typickeho zrovna pro hrace CoD...
  • a ještě něco: jak se Vám pracuje ve slibovaném Mod Tools na PC? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oni moc dobře vědí, že kdyby ho teď vydali, tak si ty mapy nikdo nekoupí *1* *1*
    • Mod Tools? Kdyz ptacka lapaji, hezky mu zpivaji. *3*
    • Jojo, ja to rikal hned jak to bude - vydaji dva mappacky za "lidovych" 15 euro (kupuje jen uplny idiot), pockaji az bude milion predobednavek CoD8 a pak prijde na scenu onen slavny mood tools.
      Aneb oslavujme amatersky nenazrance z Activisionu, ktery umi vydat maximalne predrazeny DLC, ale ne funkcni hru.
      • 15 ecek za par map,naprosta demence.Jenze oni to maj moc dobre spocitany a vedi,ze se najde dost zoufalcu co to za tu cenu koupi ,aby se jim to vyplatilo.
        Activision nemam uz nejakej ten patek kvuli tomu jejich pristupu k hracum rad.Takovy EA taky neni zadnej svatousek,ale Activision to posunul na uplne novou uroven *1*
        Ej a ted si me cod fanatici uminuskujte *1*
  • Vidím že haters ze z toho nevyspali :) To je ale sračka co kluci to COD?

Už se teším na úterý :) Až si to hrozný hovno v podobě map packu za který ze mě vydřeli prachy zahraju ! AV SATAN bratři :D:D:DD:D:...
    • jj je *3*
  • Proč mi to připomína moderwarfare 1 ?
  • To bude poprvé co jsi koupím k nějakému Cod DLC protože se mi to opravdu páčí!
  • Chci se zeptat opravdu je black ops tak náročný na hardware na pc? V recenzi o narocnosti nebo optimalizaci nebyla ani zminka. Jestli teda stačí dvoujadrovy procesor
    • Neni narocny ale zpraseny. *12*
    • Asi tak, je jedno jakou mas sestavu, protoze kazdymu to jede jinak - bohuzel je hodne tech kterym se to seka a ja patrim mezi tyto "stastlivce". Kazdy patch casti problemy opravil, jine casti zhorsil atd...

U me to bylo takto:
      1. patch - nic neopravil
      2. patch - nic neopravil
      3. patch - nic neopravil
      4. patch - konecne udelal pro me hru hratelnou, sice porad chvilema zaseky ale slo to konecn e rozumne hrat
      5. patch - vse mi vratil do starych koleji - hra nehratelna, jakmile zacne strelba fps klesne z 90 na 5-20 maximalne, zaseky jako prase, umru ikdyz nekomu strilim do zad...
  • Jasná koupě.
    • lol:D
  • Těším se. Pokud to na PC nebude zadara tak kupuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit