Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

    https://www.youtube.com/watch?v=27Wgx6yNYk8 1:41:20 AI celkem pobaví... 

  • Takze pravdepodobne najlepsie hodnotena EA hra tento rok je Singleplayer hra bez MP a mikrotransakcii / lootboxov ? 

    To vela manazerom predsa nemoze davat zmysel, ludia miluju prvky prekvapenia.

    • Derp_1337

      Překvapení se určitě plánuje na nový rok, jak v patchi přidají mikrotransakce a lootboxy 😈

  • Za 400 Kc pecka hra

  • dworkin

    Recenzi Slavíkovi!

  • lito

    takový ten easy money grab. Zkopíruji ne moc dobře Sekiro, Uncharted a Tomb Raider dohromady, dám tomu SW Skin, příběh vlastně nevytvořím, abych ho mohl prezentovat až ve dvojce a to prodám za plnou palbu. Většině recenzentům a hráčům to bude stačit. Nevím proč, ale tady ty sázky na jistotu nesnáším z herního hlediska nejvíce.

    • tomwolf

      to je 99% "velkych" hier...nastastie su tu projekty ako death stranding a nezavisla scena

      • Veskoslav

        Takže simulátor poslíčka plný reklam je cajk jo?

        • lito

          ty vždy musíš reflektovat svoje nízké IQ nějakým debilním komentářem. Kdybys alespoň pořád na sebe neupozorňoval. 

      • Derp_1337

        Podáváš to jako kdyby nezávislá scéna byla nějaká spása, ale to není pravda. Většina nezávislých projektů jsou blbosti, osobně bych řekl 2-3 zajímavé hry do roka maximálně.

        • MidnighT91

          Blbost. Indie JE absolutní spása moderního hraní. Nebýt Kickstatrteru a dalších "kravin" díky kterým indie hry vznikají, protože si je lidi zaplatí sami. Tak se tu musíme spolehnout na Bethesdu a EA takže by jsme přišly o desítky naprosto brilantních her... 

          (Pozor následuje menší seznam a jedná se pouze o hry které jsem sám hrál, chybí další desítky her ke kterým jsem se nedostal nebo o nich ani nevím) 

          The Long Dark, Tacoma, Squad, Speedrunners, No Man’s Sky, Hyper Light Drifter, Bastion, Duskers, Darkest Dungeon, Subnautica, Cuphead, Firewatch, Stardew Valley, Graveyard Keeper, Owlboy, Telling Lies, The Witness, Inside, Into the Breach, Oxenfree, Hotline Miami, Gone Home, What Remains of Edith Finch, Dead Cells, Night in the Woods, Knock Knock, Kerbal Space Program, Sunless Sea (Skies), Darkwood, Diluvion, Islanders, Draugen, A Plague Tale: Innocence, The Stanley Parable, Outward, Limbo, Transistor, Return of the Obra Dinn, That Dragon Cancer, Her Story, Papers Please, Hollow Knight, FTL, Frostpunk, World of Goo, Machinarium, Don’t Starve, Capsized, Insurgency, Out There, Doki Doki, Fran Bow, Lone Survivor, Soma, Hello Neighbor, Remothered, Amnesia, The Forest, Terraria, Factorio, Prison Architect, Rimworld, Starbound, The Banner Saga, Salt and Sanctuary, Grim Dawn, Ghost of a Tale, Shelter, Jotun, Q.U.B.E, Bendy and the ink Machine,.....

          Takže sorry ale fakt ne. Většina těch her vyšla za poslední 3,4 roky a znova říkám že jsou to jen ty co mi neutekly a vzpoměl jsem si na ně. Každá z nich byla skvělej zážitek pro fanouška videoher.

          • TheGGG

            spousta těch her jsou absolutní škvár (gone home, her story), nebo rozporuplné kvality (no mans sky, hello neighbor), nebo prostě jen vykostičkovaný 8bit, což je pro mě nestravitelné, či přestylizované hry (což je většina). Popřípadě hry hrající na city typu that dragon cancer (což je věc kterou skutečně hrát nepotřebuji, vzhledem k tomu, že s rakem se setká dříve či později každý třetí čech osobně a ti ostatní to tedy zažijí  v rodině. O infarktech, mrtvicích a dalších pohromách co vás mohou dostat irl nemluvě, tak proč to ještě snášet ve hrách, kde se chci trochu odtrhnout od reality?)....

            Takže sorry jako, pokud nepočítám kousky jako hellblade, get even nebo plague tale, tak radši zůstanu u AAA produkce. Že by některá z těch her na tvém seznamu dokázala překonat, sekiro, resident evil 2, DMC 5, days gone, ps4 spider man, RDR 2, god of war, death stranding, nebo mě lákala víc jak nové star wars, tlou 2, cyberpunk atd. to rozhodně říct nemohu.

            • amnesia i soma jsou určitě srovnatelné s resident evil 2

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                určitě ne... amnesia v žádném případě a i soma je o pár stupňů níž

                • lito

                  Reakce na příspěvek:

                  SOMA je více povznášející zážitek než RESI2.  

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    povznášející? LoL, tyto hry kde člověk nemůže bojovat a jen zdrhá před strašáky jsou už docela otravné. A že by podmořské prostředí somy bylo nějaké terno to se rozhodně říct nedá. Celkově prostě RE2 lepší hra s lepší atmoškou atd.

                    • lito

                      Reakce na příspěvek:

                      no, nevím, tam moc ani neutíkáš. ani to není moc horror. Je to povznášející zážitek. Jedna z top her.

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        v čem povznášející? Nic takového jsem nezažil.

                        • lito

                          Reakce na příspěvek:

                          no, je to taková sonda do duše. Ta hra vyvolává spoustu otázek o životě apod.

                          • TheGGG

                            Reakce na příspěvek:

                            tak to asi jak u koho no.

          • MidnighT91

             The Binding of Isac, Braid, Furi, To the Moon, This War of Mine, The Talos Principle, Outlast, Fez, Dust, Devil Daggers, Strafe, Dusk, Rime, Pillars of Eternity, Observer, Mount and Blade, Divinity: Original Sin, Brothers: A Tale of Two Sons, Titan Souls, Little Nightmares, Gone Home, Kentucky Route Zero, Dear Esther, Minecraft, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Children of Morta a brzo snad konečně EITR.

            • Derp_1337

              Pokud za "nezávislou" scénu považuješ třeba hry od Larianu, tak se pleteš. To, že část peněz na vývoj hry vzali z kickstarteru, z nich samo o sobě nedělá indie developery.

              Larian Studio má více než 200 zaměstnanců a má smlouvy s různymi vydavateli, takže se nedá úplně považovat za nezávislé.


              Stejně tak Hellblade: Senua Sacrifice není úplně indie. Developer Ninja Theory je dost velká firma, která dělala hry i pro takové giganty jako je Sony. Akurát to Hellblade se rozhodli víceméně zafinancovat sami a nazvali to pseudo business modelem "nezávislé AAA". Zatímco dělali na Hellblade, tak je ale nad vodou drželi zakázky (hry) pro giganty jako Capcom a Disney, takže se opravdu nedá hovořit o plnohodnotné nezávislé tvorbě.


              Pravděpodobně se v těch 2 výčtech her určitě najdou další hry, které se nedají úplně považovat za indie, ale opravdu se nehodlám přehrabovat v detailech.

            • TheGGG

              a pak přijde RDR2 a strčí to vše do kapsy... 

              • skaven

                Reakce na příspěvek:

                mainstream, ved je to obsiahnute v tom vyraze

                • TheGGG

                  Reakce na příspěvek:

                  hraní indie her ještě z nikoho borca, nad-hráče a elitu herní komunity neudělalo... někteří lidi si to rádi namlouvají, ale jen proto, že někdo hraje kdejaký 8bitový maglajz, není to známka toho, že má dobrý vkus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit