Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Ještě tu o nejlepších botech ve hře :D

  • Doufám, že výhledově ještě přibude kategorie nejlepší inventory management, nejlepší imerzivní vyprazdňování a (jen čistě proto, aby i Dead Stranding mělo šanci se alespoň jednou dostat do "top" 3) nejlépe zobrazený Norman Reedus ingame.

  • JohnyTheZik

    Sekiro tady jednoznacne chybi (a Control do urcity miry taky). SW Jedi Fallen Order me sice fakt bavilo, ale Sekiro ma jednoznacne ten svet lepsi a promakanejsi, i kdyby jen kvuli mistrovskymu level designu.

    • J.V.Stalin

      Control tady teda nechybí vůbec.

  • Derp_1337

    Myslím, že si Astral Chain zasloužil dostat se top výběru. Spousta lidí tvrdí, že to je nedoceněný gem a mají pravdu.

  • Ristoro

    To že je tady Star Wars, ale není tady Sekiro je absurdní :D. Co je na světě Fallen Order zajímavé? Senpou Temple ze Sekira strčí do kapsy jakoukoliv lokaci SW.

    • Veskoslav

      Třeba Kashyyyk? A zrovna se dívám na Youtube na ten tvůj slavný Senpou Temple. Co je na něm tedy zajímavého?

      • Ristoro

        Vždyť Kashyyk vypadá jako jungle z Tomb Raidera :D. Co je na tom tak zajímavého? To už spíše Dathomir. A i ten se pořád nechytá na téměř kteroukoliv lokaci ze Sekira.

      • iSpirit

        lepší bude vždy hrát než koukat na youtube, ale chápu, že je to těžké pro tebe. Celý svět Sekira je vymyšlen v tomto roce. Svět SW už je tu 40 let. Jinak Senpou Temple je krásně vytvořený vertikální level-design se spousty odbočkami, které navazují do dalších části světa. Jelikož Fallen Order je o dost horší kopie Sekira, tak je tento výběr naprosto směšný.

        • Veskoslav

          A tam bude snad nějaký rozdíl mezi Youtube a hraním, když se chci podívat na desing mapy? 

          • iSpirit

            už vidím, jak koukáš hodinu na walktrough z celého levelu + všechny odbočky, sidequesty apod, abys to docenil. Snad nechceš porovnávat youtube a samotné hrání a ještě u her od FS? To nemyslíš vážně, že ne? Samozřejmě už jsme tu měli  lepší levely od FS např. Research Hall, ale pořád je to velice nadprůměrné. 

            • Veskoslav

              A ty si prošel všechno třeba v mapách v SW? To jsou ksakru obrovské mapy, které mají několik úrovní....Je to stejná argumentace.

            • tomwolf33

              to su ti majstri ktori dokazu zhodnotit celu hru po par minutach na youtube....tito ludia su plevel...najlepsia ukazka tohto je death stranding....

              • Veskoslav

                Reakce na příspěvek:

                Já někde hodnotím hru? A DS je přesně ten typ hry, kdy ji dělá jméno tvůrce, ne hra samotná. Stehně jako MGS V byl nejslabší díl a přesto se nad tím lidé rozplývají jako nad geniálním světem. Přitom prázdný, mrtvý svět s miliardou nelogických věcí. Ale protože to dělal Kojima, tak z toho polovina herní obce teče. 


                Mimojiné DS jsem si chtěl pořídit, protože trailery a ukázky působili perfektně. A protože ta hra není nejlevnější, tak jsem se podíval na první tři hodiny hraní. A podle toho se i rozhodl. Tu hru dělá jméno a to, že se to snažilo působit jako něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Z těch 3 hodin, co jsem si jenom "shlédnul" mě to naprosto nezaujalo. A pokud si odečteme na Meta nadšení 10/10 a naprosto nelogické 0/10-3/10, tak je to prostě mírně nadprůměrná hra. Nic víc, nic méně. To, že to redakce pomalu považuje za hru dekády a "vítěze" narve skoro do každé kategorie, to je věc jiná. A z nominovaných her jsem hrál a dohrál 2 ze 3. Můžeš říct to samé? Pochybuji.

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  "Já někde hodnotím hru? "

                  " Tu hru dělá jméno a to, že se to snažilo působit jako něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Z těch 3 hodin, co jsem si jenom "shlédnul" mě to naprosto nezaujalo. A pokud si odečteme na Meta nadšení 10/10 a naprosto nelogické 0/10-3/10, tak je to prostě mírně nadprůměrná hra. Nic víc, nic méně."


                  😂😂😂.

                  Doporučuji odejít a dlouho se tu neukazovat.

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  ty jsi už upadl neskutečně. Tohle je fakt ostudný, že se tu ještě obhajuješ. Nulová sebereflexe. Děláš tu ze sebe experta, pak z tebe leze, že hraješ na youtube a jenom hejtuješ. Fakt je mi z tebe smutno. 

                  Death Stranding jinak zatím nejvíce her roku. Sekiro vyhrálo Steam Awards a VGA a ty na ty hry koukáš na Youtube a děláš ze sebe experta. Jsi ostudný casual hráč.

                  "Já někde hodnotím hru? "

                  "A DS je přesně ten typ hry, kdy ji dělá jméno tvůrce, ne hra samotná. Stehně jako MGS V byl nejslabší díl a přesto se nad tím lidé rozplývají jako nad geniálním světem. Přitom prázdný, mrtvý svět s miliardou nelogických věcí. Ale protože to dělal Kojima, tak z toho polovina herní obce teče. "


                  Ano, ty (y)nteligente, tady už hodnotíš. Bože! Ty jsi tak hloupý.

            • J.V.Stalin

              Proč jen Research Hall? On je vlastně celý BB takový promyšlený level, když nepočítám DLC lokace a Cainhurst Castle, který jsou postavené mimo hlavní oblast, tak je to jeden nejkomplexnějších level desingů za celou tuhle
              generaci.

              Až je mi líto, že hdy od From jsou vykrádané hlavně po stránce soubojáku, ale ten level desing už nikdo moc nekopíruje...

              • iSpirit

                Reakce na příspěvek:

                souhlasím ve všem, já jsem to psal u jiného článku, že pokud zkopíruješ souboják a vynecháš ten level desing, lokace a lore, tak to není úplně zábava ty souls-like hry.  Jinak ten Research Hall uvádím, jelikož má pro mě speciální atmosféru zoufalství kombinaci s prvotřídním vertikálním level desingem :). 

  • TheGGG

    Ladies and Gentlemen, We Got Him

    hateři a trollové puknou zlostí.


    Za mě: 1. death stranding; 2. days gone; 3. fallen order

    • Veskoslav

      Puknou? Jde vidět, že redakce prostě toho letos moc nehrála a i kdyby Kojima udělal simulátor čističe hajzlů, tak je to pro ně GOTY.

      • TheGGG

        tady se neřeší GOTY, ale nejlepší open world a ten má prostě death stranding naprosto suprový

        • 0011

          Neřeší se nejlepší openworld ale nejlepší svět, za mě je to Astral Chain, ale s DS mám zkušenost pár desítek minut, takže nemůžu soudit. Třeba si zaslouží být první ale AC by rozhodně měl být v první trojce, až si ho zahraješ myslím že tě bude bavit i když nemusíš cyberpunk, já ho sice žeru a dobrých her tohohle zasazení je jak šafránu, ale i objektivně je to super svět a hlavně se skvěle hraje.

          • TheGGG

            takže jako řeší nejlepší lore, nebo nejlepší krajinu a prostředí?

            "Herní svět. Může být roztahaný na polovinu Spojených států, nebo se
            rozprostírat na malé plošině. V tom, jak jej vnímáme, nehraje roli
            samotná rozloha, ale jeho funkčnost. Nejen po stránce různých herních
            prvků, ale i po stránce emocionální, kdy vás svět dané hry pohltí a
            takřka plesáte nad tím, co před vás staví a jak dobře vám v něm je."

            Mě toto připadá možná jako kombinace obojího. Jinak ale i po stránce lore je DS naprostá bomba a pošahanost v dobrém slova smyslu

            BTW: astral chain jsem hrál, fire emblem (ten aktuální) taky, switch jsem měl půjčený na víkend a zatímco nějaký mario nebo zelda mě nijak nechytly, tak astral chain byl fakt hodně cooooool. Musím říct, že mě docela mrzelo, když jsem ten switch vracel, pořád nevím, jestli ho ale kupovat kvůli třem čtyřem podobně dobrým hrám.

  • Veskoslav

    Tak to už není ani vtipné...

    • tomwolf33

      ty tiez niesi vtipny, ani zaujimavy a stale tu pises sra*ky...obzvlast ku hram ktore si nikdy ani nehral....ale pardon tebe staci pozriet par minut na youtube a okamzite dokazes zhodnotit celu hru....

    • TheGGG

      zrovna v této kategorii si to death stranding fakt zaslouží hodně, kdo hrál ten ví

      • Ty si tak nějak pořád namlouváš, že všem co to hrali se muselo DS opravdu líbit....

        • tomwolf33

          nemusi si to nahovarat....to je do velkej miery FAKT....v drvivej vacsine pripadov na DS kydaju len ludia ktori ho nehrali, aby sa mohli zviest na vlne kritiky...hlavne dopredu bolo jasne ze ta hra nebude pre kazdeho....tak sakra preco by to hral niekto, kto vie ze to nieje jeho zaner ?!!! osobne nepoznam nikoho, kto to hral a nepacilo sa mu to....zato poznam x ludi ktori ani len nemaju PS4 ale hned maju velke huby....to ze si ty pozres par minut na youtube, alebo nejakeho retardovaneho streamera, neznamena ze mozes hodnotit nieco co si nehral....

          • Hrál jsem plus minus patnáct hodin, takže si vesele hodnotit můžu ty retardo*anej streamere 😉

            • mx0r

              pri DS nie je dolezite, kolko hodin si v nom utopil, ale v ktorej epizode si to (predpokladam) zabalil a co si v tom svete robil. nie je to hra pre kazdeho, hadat sa o DS ma asi taky zmysel ako riesit iphone a android...

        • TheGGG

          ne to nemuselo, kdo v tom strávil 40 hodin a nemá to rád, to je ok, ale že je tady obrovské množství haterů, co to bez důvodu kritizují, trollují a review bombují aniž by to vůbec hráli, to je fakt. Internetová banda si našla nový cíl hatu, Kojima je velký špatný a každý klávesnicový bojovník, který chce někam patřit se toho hatu chytl. 

          MT by nesmazal tisíce naspamovaných 0/10 recenzí jen tak pro nic za nic. I jeden youtuber co si dělal průzkum kolem DS dostal tuny naspamovaných haterských komentářů. Prostě vyšla originální, unikátní, zajímavá a inteligentní SP hra a internet to nerozdýchal

  • iSpirit

    Ashina nic? Ale jděte. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit