Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro

    Vždyť Kashyyk vypadá jako jungle z Tomb Raidera :D. Co je na tom tak zajímavého? To už spíše Dathomir. A i ten se pořád nechytá na téměř kteroukoliv lokaci ze Sekira.

  • victor

    Ještě tu o nejlepších botech ve hře :D

  • Doufám, že výhledově ještě přibude kategorie nejlepší inventory management, nejlepší imerzivní vyprazdňování a (jen čistě proto, aby i Dead Stranding mělo šanci se alespoň jednou dostat do "top" 3) nejlépe zobrazený Norman Reedus ingame.

  • iSpirit

    "Já někde hodnotím hru? "

    " Tu hru dělá jméno a to, že se to snažilo působit jako něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Z těch 3 hodin, co jsem si jenom "shlédnul" mě to naprosto nezaujalo. A pokud si odečteme na Meta nadšení 10/10 a naprosto nelogické 0/10-3/10, tak je to prostě mírně nadprůměrná hra. Nic víc, nic méně."


    😂😂😂.

    Doporučuji odejít a dlouho se tu neukazovat.

  • iSpirit

    ty jsi už upadl neskutečně. Tohle je fakt ostudný, že se tu ještě obhajuješ. Nulová sebereflexe. Děláš tu ze sebe experta, pak z tebe leze, že hraješ na youtube a jenom hejtuješ. Fakt je mi z tebe smutno. 

    Death Stranding jinak zatím nejvíce her roku. Sekiro vyhrálo Steam Awards a VGA a ty na ty hry koukáš na Youtube a děláš ze sebe experta. Jsi ostudný casual hráč.

    "Já někde hodnotím hru? "

    "A DS je přesně ten typ hry, kdy ji dělá jméno tvůrce, ne hra samotná. Stehně jako MGS V byl nejslabší díl a přesto se nad tím lidé rozplývají jako nad geniálním světem. Přitom prázdný, mrtvý svět s miliardou nelogických věcí. Ale protože to dělal Kojima, tak z toho polovina herní obce teče. "


    Ano, ty (y)nteligente, tady už hodnotíš. Bože! Ty jsi tak hloupý.

  • mx0r

    pri DS nie je dolezite, kolko hodin si v nom utopil, ale v ktorej epizode si to (predpokladam) zabalil a co si v tom svete robil. nie je to hra pre kazdeho, hadat sa o DS ma asi taky zmysel ako riesit iphone a android...

  • J.V.Stalin

    Control tady teda nechybí vůbec.

  • Veskoslav

    Já někde hodnotím hru? A DS je přesně ten typ hry, kdy ji dělá jméno tvůrce, ne hra samotná. Stehně jako MGS V byl nejslabší díl a přesto se nad tím lidé rozplývají jako nad geniálním světem. Přitom prázdný, mrtvý svět s miliardou nelogických věcí. Ale protože to dělal Kojima, tak z toho polovina herní obce teče. 


    Mimojiné DS jsem si chtěl pořídit, protože trailery a ukázky působili perfektně. A protože ta hra není nejlevnější, tak jsem se podíval na první tři hodiny hraní. A podle toho se i rozhodl. Tu hru dělá jméno a to, že se to snažilo působit jako něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Z těch 3 hodin, co jsem si jenom "shlédnul" mě to naprosto nezaujalo. A pokud si odečteme na Meta nadšení 10/10 a naprosto nelogické 0/10-3/10, tak je to prostě mírně nadprůměrná hra. Nic víc, nic méně. To, že to redakce pomalu považuje za hru dekády a "vítěze" narve skoro do každé kategorie, to je věc jiná. A z nominovaných her jsem hrál a dohrál 2 ze 3. Můžeš říct to samé? Pochybuji.

  • Veskoslav

    A ty si prošel všechno třeba v mapách v SW? To jsou ksakru obrovské mapy, které mají několik úrovní....Je to stejná argumentace.

  • Hrál jsem plus minus patnáct hodin, takže si vesele hodnotit můžu ty retardo*anej streamere 😉

  • tomwolf33

    nemusi si to nahovarat....to je do velkej miery FAKT....v drvivej vacsine pripadov na DS kydaju len ludia ktori ho nehrali, aby sa mohli zviest na vlne kritiky...hlavne dopredu bolo jasne ze ta hra nebude pre kazdeho....tak sakra preco by to hral niekto, kto vie ze to nieje jeho zaner ?!!! osobne nepoznam nikoho, kto to hral a nepacilo sa mu to....zato poznam x ludi ktori ani len nemaju PS4 ale hned maju velke huby....to ze si ty pozres par minut na youtube, alebo nejakeho retardovaneho streamera, neznamena ze mozes hodnotit nieco co si nehral....

  • tomwolf33

    ty tiez niesi vtipny, ani zaujimavy a stale tu pises sra*ky...obzvlast ku hram ktore si nikdy ani nehral....ale pardon tebe staci pozriet par minut na youtube a okamzite dokazes zhodnotit celu hru....

  • tomwolf33

    to su ti majstri ktori dokazu zhodnotit celu hru po par minutach na youtube....tito ludia su plevel...najlepsia ukazka tohto je death stranding....

  • iSpirit

    souhlasím ve všem, já jsem to psal u jiného článku, že pokud zkopíruješ souboják a vynecháš ten level desing, lokace a lore, tak to není úplně zábava ty souls-like hry.  Jinak ten Research Hall uvádím, jelikož má pro mě speciální atmosféru zoufalství kombinaci s prvotřídním vertikálním level desingem :). 

  • JohnyTheZik

    Sekiro tady jednoznacne chybi (a Control do urcity miry taky). SW Jedi Fallen Order me sice fakt bavilo, ale Sekiro ma jednoznacne ten svet lepsi a promakanejsi, i kdyby jen kvuli mistrovskymu level designu.

  • J.V.Stalin

    Proč jen Research Hall? On je vlastně celý BB takový promyšlený level, když nepočítám DLC lokace a Cainhurst Castle, který jsou postavené mimo hlavní oblast, tak je to jeden nejkomplexnějších level desingů za celou tuhle
    generaci.

    Až je mi líto, že hdy od From jsou vykrádané hlavně po stránce soubojáku, ale ten level desing už nikdo moc nekopíruje...

  • TheGGG

    ne to nemuselo, kdo v tom strávil 40 hodin a nemá to rád, to je ok, ale že je tady obrovské množství haterů, co to bez důvodu kritizují, trollují a review bombují aniž by to vůbec hráli, to je fakt. Internetová banda si našla nový cíl hatu, Kojima je velký špatný a každý klávesnicový bojovník, který chce někam patřit se toho hatu chytl. 

    MT by nesmazal tisíce naspamovaných 0/10 recenzí jen tak pro nic za nic. I jeden youtuber co si dělal průzkum kolem DS dostal tuny naspamovaných haterských komentářů. Prostě vyšla originální, unikátní, zajímavá a inteligentní SP hra a internet to nerozdýchal

  • Ty si tak nějak pořád namlouváš, že všem co to hrali se muselo DS opravdu líbit....

  • Derp_1337

    Myslím, že si Astral Chain zasloužil dostat se top výběru. Spousta lidí tvrdí, že to je nedoceněný gem a mají pravdu.

  • iSpirit

    už vidím, jak koukáš hodinu na walktrough z celého levelu + všechny odbočky, sidequesty apod, abys to docenil. Snad nechceš porovnávat youtube a samotné hrání a ještě u her od FS? To nemyslíš vážně, že ne? Samozřejmě už jsme tu měli  lepší levely od FS např. Research Hall, ale pořád je to velice nadprůměrné. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit