Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky

    Ta hra je moc pěkná po grafické stránce a svým způsobem se až na pár pasáží i hezky ovládá. Ovšem pro mě naprosto nepřekonatelným problémem je to, jak vám hra absolutně nic neřekne. Chápu že je to remake už dosti staré hry, ale aby jediná nápověda která je ve hře vám nic neřekla a naopak ještě radila blbě, to mě neskutečně pije krev. Bez Youtube bych se prakticky nikam nedostal, jelikož pod nátlakem a ve stresu nejsem schopný si tuto hru užít. Hold je hezky vidět, jak jsme za ta léta zpohodlněli. 

  • lipkozzi

    Tá hra vyzerá krásne a určite si ju plánujem pridať do zbierky. Lenže cena 60€, ktorú tomu nastavili, je podľa mňa riadne prestrelená. Ja viem, že ide o hru od Nintenda, ktorí si za svoju produkciu nechávajú radi riadne zaplatiť, ale pýtať cenu AAA hry za hru takéhoto typu a rozsahu, kde priemerný čas na dokončenie je cca 15 hodín, je úplne mimo misu.

    • 0011

      Osobně tam mám 20 hodin, ale to je jedno, 15 hodin je slušný čas i na metroidvanii, většina z nich se dohraje za dobu okolo deseti hodin. Rád si zahraju obří rpg, v kterém strávím stovky hodin, ale jsem rád za každou dobrou metroidvanii, IMHO to za ty peníze stojí, za mě je to devítková hra, ale klidně počkej na slevu, já tenhle žánr mám moc rád a tohle doporučíme každému dalšímu fandovi spíš než Bloodstained. Navíc se vědělo že to bude remake takřka 1:1 a i dneska je vidět, jak ta hra nezestárla, co se týče herních mechanismů a je vylepšená hlavně co se týče ovládání, na to že dokázali tenkrát udělat takhle komplexní hru co se ovládala se dvěma tlačítky musím smeknout. Když už dneska vyjde něco zajímavýho tak to zprzní  roguelike mechanismama jako Dead Cells, která by byla jako klasická metroidvania úžasná, proto jsem rád za každou čistokrevnou žánrovku a každému kdo to má podobně tak tenhle remake nemůžu nedoporučit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit