Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Graficky vás Horizon na zadek už neposadí je to stará hra :.......

    adam asi neměl brýle  protože i na ps4pro ve 4k to posadí na zadek zkušeného  grafika

    graficky je to stejná možna i lepší podívaná než death stranding ( stejný engine)

    Decima engine  na PC je takovej master piece že graficky se tomu nevyrovná žadná hra na trhu  . Nevim z jakých prstů  adam  cucal  či zkoušel ae ani death stranding s dlls 2 nemá textury na urovni horizontu , i na ps4 pro hra vypada lepé než lou2 / tsushima  a to ve 4k , proč pak to asi ma 100gb když core verze je 40gb  je to těma překombenejma texturama které dokaže jen Decima rozběhat   hardwarové  nároky tomu jen odpovídají  , a že highest  end pc sotva dá 60fps ve 4k to jen potvrzuje

    Tadle hra  už od ps vydaní byla limitovaná ps hardwarem tědka je tu v plný kráse a jestly něco na horizontu tak ty textury !!!

    Decima bude i v dalším horizontu na PS5 !

    Ovladaní na pc mnohem lepší než ps nevim kdo psal že páčky sou lepší  ale asi neví že horizon  je z 90 % luk a šíp  . Hlavně je možný kompletní remaping

    • Hidden

      Dovolil bych si reagovat (a tim nerozporuju, ze Horizon proste i po tech letech je hezka hra):

      - to, jestli nekoho hra na zadek posadi nebo neposadi je ciste subjektivni vjem. Adama proste neposadila a abych byl uprimny, ani me zrovna nekaci v nemem uzasu.

      - o texturach Adam nepsal vubec nic. Vyse hardwarovych naroku nevypovida (jen) o vizualnich kvalitach hry, ale i o optimalizaci. Aneb i veskrze osklive hry muzou bezet strasne.

      - jestli bude Decima na PS5 nebo ne je naprosto irelevantni

  • irminsul

    Vtipný,ale to že hra je krvavě náročná a mizerně optimalizovaná ani slovo.Na 1070gtx 48fps ve fullHD!! a na rtx2080Ti 4K ani ku*va omylem(konkrétně i7-8700K CPU (přetaktovaném na 4.8GHz) s Nvidia RTX 2080 Ti  a SSD , 60fps, ale jen v 60 procentech z rozlišení 4K) .Myslím že by bylo fér tuhle dost podstatnou věc zmínit.. 

    • tahle panika pred ofiko vydanim a one day patchem vetsinou moc neznamena

  • Deywik

    bude delat Jirka rozbor nastaveni apod.. ? :) 

  • Darrick

    GeForce RTX 2070 SUPER (8 GB) to hrál jen na 1080p? Ta grafika by to měla rozkousat bez potíží i na 1440p, možná s pár fps níž na 4k. Celí článek jsem nečetl, ale zajímalo by mě jaký je port. Jestli hra je hratelná na klávesnici a myši, co jsem vyděl herní videa kde tvrdili že hrají PC verzi tak měli v ruce Gamepad. 50 eur je podle mě kapku dost, když konzolová verze je nějak za 500kč i s datadiskem. Snad to klesne s cenovkou na 700kč to bych bral.

    • Darrick

      Zkoukl jsem video recenzi, tam se zmínil o ne moc dobře provedené optimalizaci mezi myší a klávesnicí, a dokonce recenzent uvedl že měl problémy s 4k, tyto problémy má opravit patch při oficiálním vydáni hry. 

  • Houdini

    Na toto som dosť zvedavý časom určite vyskúšam. SSD je zdá sa dnes už absolútna nutnosť.

    • Johnny

      nutnost, a hlavně bych řekl snad už základ. Stačí 128gb a dát si tam jen hru co zrovna hraju. Dneska už to stojí vlastně par korun.


      • Houdini

        Keď už dnes skladáš komp na ktorom chceš hrať hry a hlavne hry typu Horizon poprípade RPGčka na Unity engine tak nie je problém si kúpiť aj 500GB SSD na systém + hry a 2 tera HDD na zvyšok. Ale zrovna 128GB by ti nestačilo. Nové hry začínajú na 100GB.

  • Maxianimal

    Za mě je tohle jasně nejhorší "exkluzivita" spolu s Days Gone. Šílená repetitivní nudná hratelnost, hloupý předvídatelný příběh a nesympatické hlavní postavy, to jsou znaky obou her.

    • No a já dohrál obojí a obojí mě neskutečně bavilo. Oproti tomu Last of US (1) jsem dohraval hodně dlouho a nemohl se donutit. 

    • Carnage666

      Souhlasím, hra to není špatná ale přijde mi že byla neskutečně glorifikovaná úplně všude a hodně i tady na Games přitom to fakt není nic extra.  Ale zase 100 lidí 100 chutí, mě zase hodně bavilo Days Gone. 🙂

    • matthew451

      Nazvať príbeh HZD hlúpym a predvídateľným mi príde ako poriadna konina. Postupné pátranie a odhaľovanie kto vlastne Aloy je, čo sa stalo s minulou civilizáciou, čo sú tie roboty zač a prečo vyzerajú tak ako vyzerajú mi prišlo super a zábavné. Navyše to celé dávalo zmysel a ukončené to bolo dobre (s čím má veľa hier probléme aj keď je základný príbeh fajn) s nakročením k pokračovaniu. Ale sto ľudí, sto chutí.

      Btw Days Gone na HZD zďaleka nemá, ale stále je to veľmi fajn hra ;)

    • ufoonek

      A hral jsi to vubec a nebo to mas jenom z recenzi a videi? 

      Nesympaticke postavy? Hmmm, me naopak prisly fajn, vcetne hlasu hlavniho zaporaka, ktery mi nekoho pripominal nez mi to docvaklo (Fringe). Bavil jsem se celou dobu nez jsem to dohral a neprislo mi to nejak moc repetitivni. V porovnani s jinymi hrami (Ubisoft?) spis skoro vubec. 

      • TheSuffering

        Ale tak přiznejme si zase, že repetitivnost tam je, vždyť každý vedlejší quest začíná prozkoumáváním místa činu, následuje sledování stop nějaké osoby, poté rozuzlení a konec. Tady si ale všechny hry s otevřeným světem nemají co vyčítat. Hlavní příběh, řekl bych takový mix Falloutu a Terminátora, je celkem dobrý. Jen zobrazení emocí jednotlivých postav trochu pokulhává. A co je škoda, přál bych si, aby lezení bylo více ve stylu AC. Ale jinak jsem spokojen. Jsem už asi jen casual a konzumní hráč. 😉

      • Maxianimal

        Jasně že hrál, dokonce si představ, že dohrál. Ale od poloviny to začala být nuda a poslední čtvrtina vyloženě zívačka. Modlil jsem se, aby to skončilo, pořád dokola to samý. Aloy a ten její znuděnej ksicht a rádoby ironickej humor tomu moc nepřidal. Přišlo mi to jako Assassins Creed v lepší grafice. Ale nic víc. Tohle je jedna z her, u který nechápu ty hodnocení, protože takhle jsem se u devítko-desítkový hry nikdy nenudil. Holt už mě tyhle open worldy asi přestaly po 180. pokusu bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit