Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seky

    Spatná hra, tesil jsem se na ní, ale je spatna.

  • Johny666

    hele, mě je celkem jedno, jestli mi to pojede 70 nebo 60 nebo 50 fps, odpustim tomu, i kdyby se to občas trhalo. (mám dnes už řek bych jen trochu nadprůměrnou sestavu, i78700, 16gbram 3,2mhz a 1060), ale je to pro mě nehratelný, z důvodu padání. in game cinematicy musim přeskakovat, jinak to je peklo a i při běžný hře to jednou do půl hodiny padne i tak, takže i když jsem tomu dával pořád další a další šance, tak čekám, až přijde nějakej patch, abych si nevyškubal i ten zbytek vlasů co mám...

    • Také mi hra občas padla, a místy se cukala (což sem nečekal). Ale pak jsem si všimnul, že jsem měl na grafice power limit na 70%, protože to na ostatní hry stačilo. Nastavil jsem 100% a bylo po cukání a kupodivu i po pádech hry.  Od té chvíle běží parádně. 

      Nevím jakou máš 1060tku, ale je možné, že je na svém limitu. 

    • Johny666

      koukam, rozpoutal jsem tady dobrej shitstorm zase.. hele, chtěl jsem se fakt vyjádřit jen v tom smyslu, že neřešim fps, ale samotnou stabilitu. a co jsem hledal po netu, opravdu nejsem sám a u tohohle portu je to velkej problém. jako spousta dalších, nechápu, jak moc to testovali/netestovali, protože prostě vydaná verze je paskvil, bohužel. tadyty žabomyší války mě nezajímaj zas tak. konzole jsou stejný jako ajfouny. je super že to funguje, ale zároveň je to tak šíleně omezený, že bych to nikdy nechtěl:)

    • No vidíš. Ale kdyžkoliv řeknu, že raději hraji tyhle hry na konzoli, protože tam člověk nic takového nemusí řešit, tak se vždycky najde hromada lidí, co se seběhnou a začnou vysvětlovat, jak hraní na PC je hned už úplně bez problémů a stačí hru stáhnout přes store a hrát.

      Tak teď nevím no. Buď lžeš, nebo bude lepší zůstat u těch konzolí, kde si třeba tuto hru můžeš zahrát bez jediného pádu.

      • Carnage666

        Takový Bloodborne jsem sice dohrál na platinu ale hrát ho v 30fps je totální humáč a nejhorší je že to někdy ani těch 30 nedrží když je na obrazovce hodně akce, krve a mobek a to ani na Pro verzi playstationu.  Další věc jak se k tomu staví vývojáři, Days Gone je jedna z mých oblíbených exkluzivit ale při vydání to byla taky bída... motorka vylepšená na max. byla tak rychlá že PSko nestíhalo resp. špatná optimalizace a opět fps dropy... ono ty dropy z 30 snímků dolů jsou fakt cítit. Hru jsem nedávno dohrál znova na další trofeje co přidali a už je to vymazlený ale ne vždy tomu tak je při vydaní, bohužel ani na PSku.

      • Prosimte, vsichni pretaktovane kompy se zaprasenym systemem a pak se divi, ze maji problem. V dnesni dobe, kdy konzole je v podstate PC neni duvod, aby to nejak extremne blbnulo, krome nejakych vyjimek. 

        • Jak říkám. Vždycky se najde někdo kdo bude člověka přesvědčovat jak je to bez problémů :-D jen ty diskuse u PC her tomu vůbec nenasvědčují :-D

          • njn lidi si koupi 144Hz 4k monitor k tomu GK za 30k a pak jsou nastvani, ze jim to je k prdu a zacnou nadavat...

      • irminsul

        Ano,stačí stáhnout a hrát.HZD je extrém a zprasenej port,to není žádná berná mince ale naprostá vyjímka

  • 980ti a i7 5820k nepretaktovane, stare drivery ve fullHD na high cca 45-50fps. Subjektivne hezci nez zaklinac3, kde mi to jelo na max v 60fps. Takze ta mizerna optimalizace se tyka asi novejsich systemu.

  • irminsul

    Ehm,tak jinak,na nejmenovaném herním webu psali že horizon je pouze beta port.Nebo to je taky špatně?

    • četl jsem,neuvěřitelný. V dnešní době vydat na PC takový port je sprostota, před deseti lety byly takovýhle prasácký porty běžný ale dnes je to rarita.Připomíná ,mi to Assassina3.

      • Carnage666

        Batman Arkham Knight

        • Jo,nebo ten:)

          • Carnage666

            To si pamatuju že to byl neskutečný fail, že i vývojáři museli zrušit prodej na Steamu než to bude opravený 😀 já si nestěžuju koupil jsem to o něco později s všemi DLC za úplnej mrsk původní ceny když už to bylo opravený ale jinak ostuda je to všude...

  • Dal bych 8/10. Nemyslím si, že je Horizon stejně dobrý jako ve své době Mass Effect. 

    Modely tváří jsou krásné, zbytek grafiky už je lepší průměr. Navíc mimika hlavní hrdinky se stále točí okolo výrazu: "za pět minut se rozbrečím". 

    Celkově mě to zatím moc nechytlo - hratelností. 

  • Jack1947

    Až mě překvapila optimilizace ! Ta hra je fakt nádherná a to je co říct protože dost šlape na paty a někde i překonává Assassins Creed Odyssey !

    Jinak, je to zábava i na hard... jedu hlavně příběh( na klávesnici práce s lukem lahoda) takže nahráno v kuse skoro kolem deseti hodin ( pomalu budu v půlce) některé věci se tam dělat nemůžou( dokud nedojdete s levelem dále) a už mám odkrytou mapu skoro celou. Na každém kroku fotím. Tu krásu😛😎 To se povedlo i když po pár desítkách hofdin to asi může trochu nudit.


    • irminsul

      Tak hra jako taková je výborná o tom žádná,originální a graficky povedená,i když AC:O je na ultra rozhodně hezčí,ale to je relativní,každý má jiný preference.U Horizon je to spíš krásnou stylizací.Nicméně optimalizace je fakt mizerná,sice Guerrilla slíbila opravy ale pochybuju.Opraví zamrzání,pády atd ale plynulost hry těžko,stejně jako u RDR2.Chyby opravili všechny,ale hra je stejně náročná jako v době launche.Tady to bude hádám stejný ale rád bych se pletl.

      • Jack1947

        Schválně jsem si tam dal Benchmark a jelo mi to někde i 40+FPS na mé stařičké 770GTX! a to je co říct.

        Jinak ted 2 měsíce asi dopařeno i s DLcčkem, ještě mi zbývá pár vedlejšáků ale super. Těším se na druhej díl za pár let port na pc hehe.

  • Johnny

    R5 3600, RX5700 16Gb RAM. Na Ultra 2560x1080 šlape naprosto luxusně. mam nahrano asi zatim jen 5 hodin, ale fakt mě to baví!

    • irminsul

      ehm.co to je luxusně?

      • Jack1947

        65+ fps)

        • Johnny

          no okolo tech 65fps se to motá. Nemam hru momentálně hru na SSD (došlo místo), takže nějaky občasny stuttering se objeví, ale nic co by stálo za řeč, hru hraju na gamepadu, takže mě to nejak extra netrapi

  • TheSuffering

    Tohle je zase výkvět tady, já se ani nedivím, že pro PC nikdo nechce dělat hry. Na 9700k a 1080Ti bez problémů high/ultra na 1440p (55-60 fps), to jsem mimochodem ani nestahoval poslední ovladače od Nvidie. Žádný pád, bug atd. A na Steamu to stejné, všechny ty děti, co přes léto dřely na brigádě, aby si mohli koupit "potato" PC a teď brečí, že to nejede a chtějí refund...😂😂

    A deme*ti, kteří věděli, jaká ta hra je, přesto si to koupili a teď si stěžují, tak to je taky kvalita.

    • irminsul

      Ta hra je mizerně optimalizovaná,to je prostě fakt,stačí si vyndat hlavu z pr*ele a mrknout třeba na DFoundry.U mě na i9 9900K a rtx2080Ti mam ultra a 70-80fps v 1440p,takže jo mě to běží dobře(i když jsem zvyklý na 4K) ale to že to dobře běhá na nejvýkonějším HW není argument.. 

    • Coffin.Corner

      Mě to teda padá jak listí na podzim. Sranda by byla kdyby se ukázalo že je to kvůli procesoru, ke kterému tu hru AMD rozdávalo... 😀

      • irminsul

        To co tam vyvádí CPU,obzlášt ve vesnicích(město nevím,tak daleko jsem se ještě nedostal)je šílený,výtížení skáče z 0 na padesát apod a občas i moje i9 9900K nestíhá.Nechtěl bych to hrát na doporučený sestavě,to musí být neskutečná slideshow.  Překvapuje mě  že zrovna sony vydalo hru v takovým stavu,nepochopitelný zvlášt jak to krásně běhá na "slaboučkým" PS4 oproti PC..


      • Johnny

        nevim k cemu to davali, mam R5 3600 a k tomu RX5700 a nepadá..

    • Taronyu

      Mne to tak isto ide úplne bez problémov 70 fps. Ale asi podcenili tie minimálne požiadavky, alebo to fakt zle optimalizovali.

  • Darrick

    Tak jsem si hru koupil, první spuštění hry, WOW jak nádherná je hra, pak jsem zjistil že je to ingame video a grafika horší než v minecraft, Obličej byl nějaký nevzhledný trojúhelník, textůry chyběly, po restartu najeli základní textůry, hra se dala hrát ale vše vypadalo vybledlé jako nějaká alfa verze. Když jsem hrál s nastavením hry tak lepší textůry naskakovali ale chtělo to čas a při pohybu padali. Další třetí spoštění hry vše nastavené na Ultra Full HD hra vypadá dobře, ale když běžím po mostě tak textůry vypadají hezky ale když se zastavím je to nějaká rozmázlá textůra čehosi. Kameny vypadají občas nějak divně jako kdyby chyběla další vrstva textůr. Osobně kameny a skály vypadají mnohem líp v AC Odysey. Snad přidají opravy, protože ty textůry dělají hodně, člověk se nemůže ponořit do hry když mu z ničeho nic vypadne textůra a nebo problikává mezi kvalitní a nízkou a bije to do očí.

     Co se týče ovládání klávesnice a myš tak si nestěžuji, určitě to chce přemapovat tlačítka aby byla hra poholdnější. 

  • maros.goc

    Homola...však tá hra má hroznú optimalizáciu, ako môžeš dať 9/10 tejto verzii?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit