Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rudysakal

    "Bestiář" říkáte, tak to se jistě dozvíme ještě více o Geraltovi, když ho teď ztvárňuje Cavil, jéee ... brrr ... fuj až mám husinu všade :D

    • Thanquol

      Cítím anonymní zavist a touhu bejt vtipnej.

      Sám se tomu ještě zasmej. To je ono.

      • RavenSpector

        Hm, jenže není s podobnými pocity sám. Seriál je jedna velká tragédie. Knížky znám zpaměti, hry odehrané a to jsem užil parádních cca 400 hodin dohromady u nich. Ale tento výplod tedy opravdu ne. Cavil je tragéd a naprosto nekoresponduje s mojí představou Geralta. O Marigoldovi a ostatních ani radši nemluvím. Takže za mě si můžou jejich bestiář strčit tam kam celý seriál. To už jsou mnohem zajímavější fanouškovská dílka na youtube. Nazdar

        • Derp_1337

          Tady je problém v tom, že většina lidí nepochopila, že knížka a film či seriál jsou dvě naprosto odlišná média. Co funguje u jednoho, nemusí fungovat u druhého.

          Třeba dobrá kniha velmi silně podporuje čtenářovu fantazii a každý si může udělat svou vlastní představu o tom jak ten svět a postavy vypadají a jak se chovají.

          Problém je v tom, že každý čtenář si udělá trochu jinou představu. To ale ve filmu/seriálu nemůže nikdy fungovat, protože se tam musí dosadit jeden konkrétní herec/herečka. Bohužel to si většina čtenářů knižní předlohy vůbec nechce přiznat a neustále pláčou "já si toho herce/herečku představoval jinak". Schválně se podívej do nějakých diskuzí a uvidíš, že ani samotní čtenáři se NIKDY nedokázali shodnout, koho by se do těch rolí mělo obsadit. Je to prostě nemožný úkol. Každý si ty postavy představil trochu jinak.


          Tak už přestaň plakat nad tím, že jsi měl trochu jinou představu, povznes se nad to a zkus si to užít. Možná pak budeš pozitivně překvapen.

      • rudysakal

        Nechtěl jsem v nikom vyvolat špatné pocity.

        Asi bych měl říct "ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE VŠEM (aj pro Cavilla)"

        a já jdu hlídat most :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit