Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad to nezprasí jako W3 Reforged.

    • Derp_1337

      Vůbec bych se nedivil. Blizzardu se v posledních letech nedá věřit.

      Od té doby, co se z nich stal prachsprostý korporát po sloučení s Activision, to už není firma, která dělá dobré hry pro hráče.

  • Thanquol

    Konečně nějaká solidní hra na "Lan párty" 😀

    • Derp_1337

      Diablo 2 na LAN párty? To jsem nikdy nezažil. Vždycky se hrály spíše klasické hry jako Counter-Strike, Unreal Tournament, Quake (3 Arena).

      • Inquisitor

        My jsem taky občas Diablo jeli, ale nejvíc counter, quake arena a age of empires 2. To je jasný.

  • Vogon

    Je to vcelku pěkné, pokud by to nebyl remaster původní hry, tak by se mi to hodně líbilo. Z videí mi připadá, že remaster má menší kontrast stínů, světel a barev(červené jsou méně červené, modré méně modré, tráva je méně zelenější😀). Na obrazovce tak všechno splývá dohromady jako v moderních sterilních filmech, naprostou černotu často nahradila šeď a skoro čerň, naopak světlou šeď nahradila tmavší šeď. Chápu, že vývojáři cílí na publikum, kterému se nelíbilo D3, u něhož častou kritikou bylo až moc barevné zpracování. Pokud D3 bylo na Diablo přespříliš barevné, tak remaster je přespříliš bezbarevný, ani v jednom případě to dle mého názoru netrefili.

     Mě by bohatě stačilo, kdyby původní grafice dali větší rozlišení, ve stylu modu Julius pro Caesara 3. Původní grafický styl těchto her z let okolo roku 2000 se mi velmi líbí, k dokonalosti mu právě chybí akorát vyšší rozlišení spritů. Když jsem Julia spustil poprvé tak jsem čuměl a připadalo mi to, jako slast pro oči. Stará hra vypadala totiž lépe, než jak jsem si ji pamatoval, což se často nestává.

    Mohl bych doufat, že v tom módu s původní grafikou, který v remasteru bude přítomen, hra bude mít právě vypiplané sprity, ovšem pochybuji o tom. Vývojáři se budou chtít vyšvihnout a ukázat, jak jejich nový kabátek je o moc lepší než původní, takže čím hůře bude původní grafika vypadat tím lépe. Taktéž od Blizzardu nemám žádné očekávání, že by odvedli víc práce, než je nutné, nebo že by respektovali své staré hry, viz WC3 reforged a Wow classic, který se snaží sabotovat, jak to jen jde, aby nu-wow vypadalo lépe a zároveň na classicu vydělali co nejvíc prašulí.

    • uher

      A to je jedině dobře, že cílí na hráče, kterým se nelíbilo D3, protože to je nechtěný bastard.

      Ty idioty, které napadlo udělat z trojky směšnou pohádku ve které postava při útoku hází vázy a podobné nesmysly doufám někdo už vykastroval aby se takové existence už dál nemnožily.

      Takže je hezké, že Blizzard konečně napadlo udělat něco správně.

    • Inferius

      Me se teda tento novy remaster libi opravdu hodne, ale tak jak to popisuje ty by to jiste skoncilo, kdyby meli puvodni sprity. Jenze jak bylo receno kdysy, ze do remasteru diabla 2 se jim nechce, protoze se ztratila vetsina puvodnich spritu a muselo by se vse delat znova. A ted se do nej pustili tak si musi vse udelat znova.

  • Murlock

    Hezké, ale to já si jen pro jistotu raději zálohuju původní hru.

  • rudysakal

    Prostředí s efekty jsou moc hezké a velmi potěší i původní song a zvuky, ale ty tři dé postavy jsou strašný,  jak pěst na oko, teda hlavně těch hrdinů (stvůry jsou přece jenou stvůry :).

    Crashe od Vicarious Visions jsem hrál a byla to pastva pro o oko a herní zážitek byl na stejné né-li lepší úrovni, doporučuji 😉

  • Tak já jen tiše doufám, že do té nové upravené verse bude fungovat náš český dabing. Teď předěláváme Black Mesa a je to porod.

    • Spades

      Pry bude umoznena mod support a jelikoz na pozadi ma jen puvodni engine, tak asi budou stale pouzivat stare MPQ.

  • malachi

    😎ooo tá hudba...

  • iSpirit

    Nejsem mistr expert na herní problematiku jako zdejší autor, ale tahle hra je úplně stejný případ jako Demon Souls. Stejná hra na úplně novém enginu v nové grafice. Demon Souls je tady nazýván remakem a Diablo remasterem. Tak nevím.

    • J.V.Stalin

      Tak to teda v žádném případě není úplně stejný případ jako Demon's Souls. To ani omylem...

    • Spades

      Toto je 1:1 stejna herni logika na pozadi, uplne stejny kod, zmenili jen renderer, ne cely engine.

      Demon Souls je uplne od zakladu znova udelana hra, pouzili sice stare zdrojaky, ale jen aby to bylo co nejvic podobne originalu. Na pozadi bezi jiny kod, cili to neni jen Remaster.

      Navic je ta hra i trosku zmenena.

    • Je to ten samej engine, jen vylepšený vizuál a přidáný 3D modely postav atd.

      Horko těžko by udělali za tak krátkou dobu, komplexni  hru kde se ti generuje random svět atd.

  • feihung

    Tipoval jsem paladina na Triveta z Walker Texas Ranger, ale teď vypadá spíš na křováka Xixao. sadface

  • FridayManul

    Za mě pecka, pokud se nic nepokazí, tak remaster done right. Asi si jen postesknu, že když už byli v tom, mohli přihodit i jedničku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit