Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mikit

    Za mě skvělá hra. Je to první hra toho typu, kterou hraji. Pokémon GO mě nijak nelákal, stejně tak Harry Potter nebo Jurský Park. Až Zaklínač mě zlákal a jsem nadšen. Třikrát denně, cestou do práce, z práce a před půlnocí, objíždím okolí (předměstí Prahy) na kole a lovím. Upřímě si myslím, že v centru města to asi trochu zrátcí na atmosféře. Ale v noci v parku, či přes den v lese je to skvělé.

    Jen koukám, že mám asi nějaké jiné nastavení. Nemám souboje v AR. Zkrátka jen dojedu na místo, začnu souboj a ten se odehrává v ingame prostředí. Což mi sedí víc, alespoň nemusím trapně mířit telefonem. Soubojový systém mi přijde v pořádku, jen to chce trochu cviku. Nicméně uznávám, že rychlé útoky mi přijdou zvyhodněné.

    Ten grind tam je, ale beru ho jako roleplay. Začínáte přeci jako zaklínač, který zrovna dokončil záverečnou zkoušku. Takže je logické, že dostanu nařezáno od monster, u kterých by se i Geralt s Vesemirem zapotili. Na druhou stranu, představa, že se zaklínač vydá do světa bez stříbrného meče, je trochu zvláštní... ale nevím, přečetl jsem jen pět knížek. Ale uvidíme, teď se mi najednou zpřístupnilo asi 10 questů, tak třeba z nějakého něco vypadne.

    Uvidíme jestli mě to to bude bavit i za měsíc, ale zatím si to užívám.



    • Osobne se mi nelibi ten smrdlaci boj. Udelal bych jej mene akcni, ale vice inteligentni. Ale radsi ne tahovy:  Sveho casu vynikajici, ale zapomenuta a s uz vypnutymi servery byla hra Maguss. Bohuzel ta mela tahove souboje a prilis mnoho vypoctu a RPG statistik. Dojela pro zmenu na sve nerdstvi.

  • Pavelpro

    Absolutní žvásty recenzentů. Hru hráli jak dlouho, že nejsou schopni naučit se základní ovládání hry? Jediný souhlas je ten, že vás hra posílá pořád sem tam a někdy fakt daleko. Ale co, aspoň uděláme něco pro své zdraví a ještě se u toho pobavíme. Hru doporučuji! 

    • Tak pokud někdo k tomu aby šel ven potřebuje hru na mobilu, tak to je fakt smutný. Poslední co je potřeba je to, aby všude chodily další bandy co čumí do mobilu a nečumí okolo sebe a zběsile šmrdlaly po displayi. Ale to je asi o preferencích každýho. :) 

      Chápu, že to asi vývojáři chtěli prostě zkusit jak to bude lidi brát a proto to pustili v tomhle stavu do oběhu, ale v současném stavu je to prostě nefunkční blbost. Blbost co má třeba potenciál, ale ten zatím nenaplnila, je to prostě jen blbost. 

      Když hrát tak na PC nebo konzolích. :) 

      • uher

        Náhodou já mám tyhle individua rád. Bývalý spolužák lovil Pokémony. Čuměl do telefonu, propadl do vykopané jámy, naštípl si páteř a do smrti je z něj mrzák 😀

    • Kaunmann

      jo, kor když je ve hře neustále dostupný trainer....což si asi taky nevšimli....

  • Hra je to super!

    Na to, ze bezi tyden, tak je temer bez bugu.Grafika priser je uchvatna.

    Soubojovy system super, nechapu tu poznamku, ze nerozezna fast a strong uder..lol

    Velky strom schopnosti a i tak velky strom jeste deli na 3 - meč, bomby, alchymie...paradicka

    Porovnavat to s Pokemon Go je totalni nesmysl - Witcher prave odstartoval, PGo bezi roky... jasne ze toho umi vic...

    Univerzum zaklinace je uzasne a ta hra take. 

    A jestli je neco klikacka, tak to je PvP v PGo a to jsem se tam doklikal az na rank ace.

    Drzim Witcherovi palce! 8834 1201 0100

  • Kaunmann

    Neposlouchejte je, ta hra je  super a bude časem eště lepší...

    Soubojový systém funguje velmi dobře, pokud máte slabší mobil,tak bude jen asi nutné buď snížit detaily nebo vypnout augumentovanou realitu, která to dost zatěžuje...a taky nesmíte mít displej jak prase žejo...

    a dá se to hrát i bez mikrotransakcí, za týden sem vydělal cca víc jak 2000 zlatých jen tak...

    oni by asi rádi po pár dnech flákacího hraní zabíjeli legendárky levou zadní,ale tak to prostě nefunguje a tak můžou jít jen brečet k mamince jak sou neschopný....


    hra je zadarmo tak proč jí nevyzkoušet že ? Udělejte si profesionálnější recenzi sami ;) 


    • twicer

      Jasně že to jde hrát bez mikrotransakcí. Buď seš maso co jim vytváří komunitu grindící do zblbnutí, nebo jim sypeš z měštce a běžíš za tím být nejlepší z nejlepších v další bezvýznamné mobilní hře :)

      Jako valná většina free to play her tě zezačátku zaplaví jednorázovými bonusy rozdávající prémiovou měnu, kterou utratíš za krávoviny jen aby tě to následně ještě více ponoukalo k nákupu za reálné chechtáky.

    • J.V.Stalin

      Jako doporučovat hraní na mobilu... 🤮

      • Derp_1337

        Tak na webu dedikovaném primárně pro PC a konzole je to trochu zvláštní doporučit hraní na mobilu. Na webu o mobilních hrách by se tomu nedalo divit. Ale zase na druhou stranu s tím začal redaktor Games, který tenhle článek napsal.

        • Kde jste vycetl, ze GAMES (=hry) je server o hrani na stacionarnich strojich? Kdyz tu vychazi i clanky o filmech a tiskovinach? A to ne jen hernich, ale i cyberpunkovych, coz je jeste dale od zamereni vyjadereneho slovem "games".

          • Derp_1337

            Ty máš nějaký problém s pochopením psaného textu?

            Já řekl "primárně" pro hry na PC či konzolích. Což odpovídá, když přes 80% obsahu je právě o tomhle.

    • Wow, vsechno spatne. To se ceni. Muj slaby Poco F2 Pro 8/256 a 36 let veku me predurcuji utikat brecet k mamce, se kterou neziju uz 17 let a ktera zije v jinem statu. Protoze pet let hrani Pokemon GO i ostatnich her tohohle typu ze me delaji diletanta, ktery je bez zkusenosti a nic nevi... 

    • Maxianimal

      Kdepak, my, co se nespokojíme jen s tím, že je to barevné a hýbe se to, chceme aspoň ucházející a aspoň trošku zábavnou hru. A to se tady jaksi blbě hledá. ;)

  • Hodně promarněná příležitost. Bez peněz je to hra na hodně dlouho. Bojový systém nakonec skončí u zběsilého pojíždění palcy nahoru a dolu. Naivní questy, které mě zavedou kilometr od mé cesty do míst, kam prostě s telefonem  jít nechcete. Pokud hru celou nepředělají, tak za rok si na ní nikdo nevzpomene. Kdo dnes hraje Ingress nebo Pottera? Navíc mi přijde, že toho Witcher docela vykradl. 

  • Já bych to tak neodsuzoval, ta hra má velký potenciál, zrovna vývojáři okoli projektů Witchera jsou velice shovívavý a vnímavý k uživatelským recenzím apod. Teď je to v někde nedotažené ale nemám pochyby, že to bude mnohem lepší

    btw. kdyby někdo chtěl tak... 0055 4129 7571

  • Maxianimal

    Po dvou dnech to šlo z telefonu. Promarněná šance.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit