Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    Já mám s exkluzivitama z konzolí problém, že si je chci strašně zahrát a nakonec mě vůbec nebaví:)

  • iSpirit

    tak já doufám, že díky PC se třeba opravdu dočkáme Bloodborne remasteru. Sony jsou extrémně líní a nenažraní a ty updaty pro PS5  jsou velká fraška doposud. 

    Pokud sledujete situaci v rámci vedení Sony, tak asi bylo všem jasné, že to vydají. Sony se snaží jet Netflix formu čili casualní obsah pro co nejvíce lidí. Poslední konference obsahovala většinu her od Marvelu.🤮.

    GoW je za mě průměrná, akční adventura, dvojku vynechám. Všem přeji, ať si  ji užijte více než já. 

    • Veskoslav

      Hlavně co mě odrazuje od přechodu z PS4 na PS5 jsou ceny nových her...

      • iSpirit

        no, já mám digi, takže ceny opravdu nejsou dvakrát lidové, to souhlasím. Většinou počkám na slevy, ono se nic nestane. Dnes jsem vzal osmý Resident za litr, což se dá. 

        Na PS4 už ty hry byly fakt hnusné. Mě PS5 donutila koupit i novou TV.  V kombinaci s LG C1 65 konečně po pár letech ty hry nevypadají úplně špatně na konzoli. Na druhou stranu těch her opravdu není moc, kvůli kterým by člověk musel za každou cenu mít novou konzoli. 

        Kdyby grafické karty nestály jak ojeté auto, tak klidně místo PS5 vedle TV poskládám mini PC, nebo ještě lépe nakombinuji obě varianty už kvůli RPG, co chystá MS  díky Bethesdě a Obsidianu. Jelikož Sony poslední dobou jede samé TPS, tak je dobré mít PC či Xbox. Za mě bych osobně bych bral PC. Na PC např. přijde i Monster Hunter: Rise, což je aktuálně jen na Switchi. Takže PC platforma začíná být zajímavá.

        • Veskoslav

          No i když mám více než solidní 4K televizi, tak ji mám relativně daleko, takže zatím si na kvalitu obrazu nestěžuji. Jediné, co jsem u PS4 PRO udělal, tak si vyměnil HDD za SSD a jde to poznat. Mini PC u televize nemám, co jde, tak přes Steam link:) Ale pořád jedu klasiku u pc, takže židle a stůl.

        • Derp_1337

          Tak PC platforma byla vždycky zajímavá. Ale škoda těch neskutečných cen, které tak stouply za posledních 14 měsíců.

          Minulý rok v létě jsem si říkal, že počkám s upgrade až vyjde nová řada karet RTX 30xx a že to pak všechno slevní. HAHAHA. Nakonec jsem si koupil RTX 3080 za "lidových" 30k. To čekání se fakt vyplatilo. 😂

          • frank.horigan

            Že ti není těch peněz líto... 

            • Derp_1337

              Když musíš, tak musíš. 😐

              Já ten upgrade odkládal už delší dobu a už jsem nutně potřeboval novou grafiku, jinak bych si nezahrál současné hry.

              • frank.horigan

                Reakce na příspěvek:

                No já ještě před "grafickou krizí" koupil rovnou jednu VGA (byť z druhé ruky) do zásoby "pod postel" a zatím je z toho docela dobrá investice.

  • radim.zaty

    Sony to dělá dobře. Hodí na PC za plnou cenu hry, které už na PS defakto rozdává zadarmo a pokračování vydá jen na PS a tím přitáhne ke své platformě další ovečky :)

  • Tohle PC hráčům přeji, nikdo mě nepřesvědčí, že je lepší místo pro paření než PS o tom žádná, ale tohle je klenot co by si měl zahrát každý a s vydáváním exkluzivit na PC souhlasím,  nevím proč bychom spolu měli soupeřit, když máme všichni stejný koníček :) GAMERS MASTER RACE :D

    • Veskoslav

      Tohle většinou melou lidí, co v životě neměli slušné pc. Všechno má své pro a proti...Navíc i pc jde hrát z gauče nebo s PS4 ovladačem. A největší výhoda PS4 byla, že jsi vložil a hrál. Což už také neplatí. A i tu PS4 jsem si musel upravit a vyměnit disk za SSD, aby načítací doby nebyly delší než 1 díl Dallasu.

      • tohle většinou melou lidi což už mají z toho PC pokřivenou páteř a myslí si že sežrali svět :D

    • Carnage666

      Pokud si nahodim gamepad nevim jakej je rozdíl na čem to hraju :D

      • Však si hraj na čem chceš, já tak rovněž učiním, nevím proč máte pořád potřebu znevažovat něčí názor, když vám nesedí :-D hrej klidně na kalkulačce hlavně že hrajeme :-D 

        • Carnage666

          Já ho neznevažuju, spíš mě překvapil tvůj názor "nikdo mě nepřesvědčí, že je lepší místo pro paření než PS o tom žádná" tak to rozveď proč si to myslíš ne? :D já jen napsal že pokud si zapnu gamepad jakej je v tom rozdíl? Mě to přijde úplně stejný teda až na rozdíly v HW.  Sám sis tou větou naběhnul.

    • Maxianimal

      "nikdo mě nepřesvědčí, že je lepší místo pro paření než PS o tom žádná"

      "GAMERS MASTER RACE"


      *Inhales*

      "Boi..."

  • Tak ja rad hraju sporty jako NHL a UFC, kdyz bude na PC este tohle, tak prodavam i PS-ko. Switchko uz je na prodej.

  • Morraw

    Boží 😍 To bych nečekal. God of War byla vždy jediná série, o které jsem říkal, ze bych si kvůli ni to PSko i koupil.

    Dobre rozhodnutí pro hráče. Další hranice padla. Po tomhle už nic není nemožné.

    • Firingo

      Pro mě to byl primárně Horizon Zero Dawn pro který jsem měl i nutkání PS koupit. Teď už ho mám spokojeně dohraný na PC. God of War také rozhodně nepohrdnu 😍

  • spoock

    Osobně jsem za to rád, konečně si s některýma lidma co hrají na PC o těch hrách můžu i popovídat.

  • Knifer

    Tak dává to smysl zanedlouho vychází druhý díl a nalákat další lidí k GoW je výhra. 

  • Corvus

    To bude z jistých kruhů nááářkůůů! :-D

    • Derp_1337

      Samozvaní "pc master race" budou zase spamovat, jak ta lepší herní platforma opět zvítězila. 😛

      • Veskoslav

        Jasně. Protože Sony fanatičtí uctívači exkluzivity rozhodně za ty roky nepsaly to, že hry jako Horizon, GoW atd. na pc nikdy nevyjdou. 

        • Derp_1337

          Je zajímavé, že jsem nikde v diskuzích neviděl "fanboys" psát něco o tom, že Sony exluzivity na PC nikdy nevyjdou.

          Asi každý navštěvujeme jiné diskuze.

          • Veskoslav

            Neviděl? Proč lžeš Derpe...Ono i zde se pár lidí našlo.

            • Derp_1337

              LOL

              Ty asi máš nějaký mentální problém, co? To, že jsi no_lifer, co tady sedí na diskuzích od rána do večera, neznamená, že ostatní lidé na tom musí být stejně.

              • Veskoslav

                Reakce na příspěvek:

                Víš, sám ses těch diskuzí účastnil i když s jiným účtem než používáš teď. To, že si to nepamatuješ, to je tvůj problém Derpe. A zklamu tě, no_lifer fakt nejsem. 

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Já hezké, jak tady obviňuješ jiné lidi z multiaccountu. To mluvíš z vlastní zkušenosti, co?

                  V psychologii se tomu říká "projekce". To je když popíráš podvědomé impulzy a charakteristiky u sebe sama a naopak připisuješ je jiným lidem.


                  A pro tvou informaci, za poslední 4 roky od dob povinné registrace jsem do diskuzí na games nevlezl pod jiným nickem než ten můj současný.

      • To není o "PC master race" (ostatně já sám hraju spoustu her radši na konzolích, včetně PS5), ale o fanatických Sony funs, co léta tvrdili, jak Sony nikdy nic nepustí a nikdy to ani neudělá.. - a že jich tu za ty roky bylo (nejen na tomto webu) 

        A hle, prachy jsou prachy.. 

        Už se těším, až si to projedu znova na ultra wide a vyšší, než "akceptovatelný" fps.. 

        Dobrý tah od Sony, kdy začal uvolňovat ikonické "exkluzivity", ale de facto to byla jen otázka času.. - za to zas můžeme poděkovat Microsoftu, protože konkurence, že.. 

        • Ja zas nechapu lidi, co hrajou na PS-ku nebo Xboxu hru, ktera je i na PC. Tohle nikdy nepochopim. Nejsem ani fanatik, jen chci hrat hry ktere nesezenu na PC.

          • Derp_1337

            Lidi hrajou na konzolích ze 2 důvodů.

            1.) Některé hry jsou prostě ideální na konzoli a velké TV.

            Třeba takové NHL dokáže na TV skvěle evokovat hokejový zážitek. Sedět tak v partě 6 lidí na gauči, každý s gamepadem a hrajete NHL. Prostě paráda. Podobných her je spousta.


            2.) Hry, které byly primárně vyvíjené na konzole a teprve pak se dočkaly portu na PC. Samozřejmě ty porty mají různou kvalitu (od slušných až po opravdu hrozné). Spousta her má kvůli tomu úplně zmrvené ovládání na klávesnici+myš a pokud člověk nemá u PC gamepad, tak bude trpět.

          • Chápu, jak to myslíš. Možná jsem se nepřesně vyjádřil. 

            Moje primární platforma je PC (ostatně ultra wide monitor mám kvůli simulátorům). Ale rád mám možnost volby podle nálady a hlavně podle konkrétní hry. 

            Spoustu her, zejména platformery, arpg, 3rd person atp., si zahraju radši na konzoli. Např. Diablo 3 bylo (pro mě překvapivě) nakonec lepší na konzoli. Jde mi o pohodlnost a o způsob ovládání samozřejmě.. 

            Pro mě jsou Indie hry většinou lepší na konzolích. Např. Slay the Spire, Hades, nebo Dead Cells jsou na Switch úplná jízda.. (vyšly i na PC) 

            Opačně, třeba Battlefield, byť je na všechny platformy, tak bych na konzoli nikdy ani nezapnul..

  • bodmrazu

    To je fakt dobra zprava ;-) jako PC a Xbox hrac se moc tesim. Jen kdyby bylo vice casu na hrani her. Ted bylo dlouho sucho, takze se dali dohmat nejake resty, ale postupne toho zas zacina byt hodne ;-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit