Konec další exkluzivity pro PlayStation. God of War v zimě vyjde na PC
-
Mám normální 50" a hraju v 1080p, všechno cajk.
Ve 4k tunu her bez kurvítka jménem DLSS stejně nerozjedeš opravdu plynule ani na 3080. (a dá se předpokládat, že s novýma hrama nároky porostou).. Takže asi tak.
-
No maš pravdu, vždy som sa hraval na poriadnej součástke. Takže som zvyknuty na ostre, detailne hry. Takže nie sory, ja existujem v roku 2021 a na 65" telke nebudem pozerať na rozmazany machulaobraz ked nemusim. Je uplne normalne riešiť formu u takehoto članku a nevidim absolutny problem v tom prečo by niekto nemohol mať radosť, že dobru hru si konečne zahra zaostrenu nech si tolko neniči oči. Chapem že sa pokušaš o troling ak ťa to uspokojuje, ale každy si rieši čo chce. Keď ťa uspokojuje dnes drtit v 1080p, alebo nemaš doma poriadnu telku pohodička, smelo do toho.
-
Tak to palec nahoru.
-
Já ho neznevažuju, spíš mě překvapil tvůj názor "nikdo mě nepřesvědčí, že je lepší místo pro paření než PS o tom žádná" tak to rozveď proč si to myslíš ne? :D já jen napsal že pokud si zapnu gamepad jakej je v tom rozdíl? Mě to přijde úplně stejný teda až na rozdíly v HW. Sám sis tou větou naběhnul.
-
To jsi špatně pochopil. Já měl PS3, pak jsem si koupil PS4 a teď mám PS5. The Last of Us a i The Last of Us 2 jsem hrál.
Já mluvil o emulátorech s technického hlediska, ne protože bych ty hry nehrál.
-
Však si hraj na čem chceš, já tak rovněž učiním, nevím proč máte pořád potřebu znevažovat něčí názor, když vám nesedí :-D hrej klidně na kalkulačce hlavně že hrajeme :-D
-
tohle většinou melou lidi což už mají z toho PC pokřivenou páteř a myslí si že sežrali svět :D
-
Já mám s exkluzivitama z konzolí problém, že si je chci strašně zahrát a nakonec mě vůbec nebaví:)
-
Pro mě to byl primárně Horizon Zero Dawn pro který jsem měl i nutkání PS koupit. Teď už ho mám spokojeně dohraný na PC. God of War také rozhodně nepohrdnu 😍
-
Však já neříkám že máš koupit HW za 70tis, jen je logické, že napsat SW co v reálném čase bez chyb "překládá" hodně exotický RISC procesor není vůbec jednoduché.
Pokud si chceš zahrát Last of Us, klidně kup PS3 za dva litry a pak ho prodej. I tak to za to stojí, to garantuji.
-
No já ještě před "grafickou krizí" koupil rovnou jednu VGA (byť z druhé ruky) do zásoby "pod postel" a zatím je z toho docela dobrá investice.
-
Další co si zoufale potřebuje sebevíc ospravedlnit koupi součástky za 40tisíc?? :)
Na PS5 to taky pojede ve 4K, a nehledě na to.... Když se nad tím zamyslíš, nestačilo by úplně v klidu 1080p?
Řešíte formu a obsah samotný jako by vás vůbec nezajímal pánové.
-
Samozřejmě že potřebuješ procesor.
Já tu grafiku uvedl jako příklad toho, že moje PC (včetně RAM a procesoru) v té době odpovídalo mainstreamu.
Když emulátor nedokáže běžet s rozumnými FPS na mainstreamovém hardware, tak to je důkaz toho, že to nemá moc dobrý výkon.
Ono je sice hezké říct, "kup si high-end hardware", ale kolik takových hráčů má skutečně PC za víc jak 70k ? Tak 1% možná míň.
-
Já hezké, jak tady obviňuješ jiné lidi z multiaccountu. To mluvíš z vlastní zkušenosti, co?
V psychologii se tomu říká "projekce". To je když popíráš podvědomé impulzy a charakteristiky u sebe sama a naopak připisuješ je jiným lidem.
A pro tvou informaci, za poslední 4 roky od dob povinné registrace jsem do diskuzí na games nevlezl pod jiným nickem než ten můj současný.
-
Když musíš, tak musíš. 😐
Já ten upgrade odkládal už delší dobu a už jsem nutně potřeboval novou grafiku, jinak bych si nezahrál současné hry.
-
Že ti není těch peněz líto...
-
GTX1080 v tom nehraje žádnou roli, potřebuješ procesor.
Na Emulátorech mám odehráno opravdu stovky hodin a nejsou to jen "hračky na vyzkoušení", fakt to funguje.
Nicméně zrovna RPCS3 je velmi náročný na procesor (jak které hry) a o to víc to platí konkrétně pro Last of Us - tam potřebuješ 8 jader.
Část Ratchet a Clank jsem ale odehrál i na i7-4790 v cajku.
-
Víš, sám ses těch diskuzí účastnil i když s jiným účtem než používáš teď. To, že si to nepamatuješ, to je tvůj problém Derpe. A zklamu tě, no_lifer fakt nejsem.
-
No i když mám více než solidní 4K televizi, tak ji mám relativně daleko, takže zatím si na kvalitu obrazu nestěžuji. Jediné, co jsem u PS4 PRO udělal, tak si vyměnil HDD za SSD a jde to poznat. Mini PC u televize nemám, co jde, tak přes Steam link:) Ale pořád jedu klasiku u pc, takže židle a stůl.
-
Tak PC platforma byla vždycky zajímavá. Ale škoda těch neskutečných cen, které tak stouply za posledních 14 měsíců.
Minulý rok v létě jsem si říkal, že počkám s upgrade až vyjde nová řada karet RTX 30xx a že to pak všechno slevní. HAHAHA. Nakonec jsem si koupil RTX 3080 za "lidových" 30k. To čekání se fakt vyplatilo. 😂