Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

    VR střílečky jsou o pár kroků k realitě blíž, přeci jen musíte mířit vlastníma rukama a očima. V Pavlovu jsem docela dobře pochopil, že jen manipulace se zbraní je skill sám o sobě, to že střílite zrhuba směrem kde je protivník má jen čistě zastrašovací efekt. Jo a trefit pistolí někoho nad 10m od boku je prakticky nemožné a akimbo je vhodné jen do filmu.

  • Reálná pistole (9 mm) mě při prvním vyzkoušení na střelnici překvapila spíš pozitivně. Přišlo mi, že kompenzovat zpětný ráz a připravit se na další ránu není tak hrozné, jak jsem si to představoval. Myslím, že v klasickém siluetovém terči na deset metrů skončilo 9 ran z 10 během pěti sekund (měli jsme střílet rychle, aby se dostalo na všechny, tak jsem poslechl :-) ). Pro trénovaného střelce samozřejmě výsledek tragický, ale na první pokus jsem byl spokojený.

    Mnohem horší mi přišly dlouhé zbraně na delší vzdálenost. Každá se ovládá jinak, srovnat miřidla s terčem, nějak zaostřit, ustát zpětný ráz a znovu namířit, bylo na dlouho. A ani optika to moc nevylepšila, s ní jsem dokonce párkrát trefil sousední terč, protože jsem si myslel, že je můj. Když jsem pak viděl jeden biatlonový závod, kde se to taky někomu povedlo, měl jsem plné pochopení.

    • ALHAZRED

      Hele, ja byl u tankistu a my sme měli 85ky 9mm pistole, jako osobni zbraň. No a na 10m do terče, 3 rany, kto měl pod 25 neprošel :D

      A ta 10tka v střede, měla pruměr 1cm ...

      Tak sme cvičili jako paka...no a přišel jeden velitel a řekl...Dejte si na pistoli nabojnici, a jesli při mačkani spoušte, naprazdno, spadne, delate to špatne...Tak sem se naučil střilet, ale netušiš, jak se nektere spoušte ťežko a hodne mačkaj, proto maj profici tzv nitkovou spoušť, ktery se stači lehce dotknout, ovšem neskušenej si s tim muže ustřelit koule 😬😛

  • Článek asi dobrý pro nějakého člověk, co nedržel nikdy zbraň  v ruce a opravdu si myslí, že může být dobrý střelec.

    Ale myslím si, že spoustě lidem bude asi jasné, v čem je rozdíl. Bylo by lepší to nějakým způsobem trošku podchytit. Více detailů, ne to přejít tak stroze.

  • Trošku lepší je v tom VR. Tam už to chce cvik trefit něco na víc než 10m.

  • Inquisitor

    Hodně jsem svého času pařil Flashpoint. Tenkrát mi přišel hodně reálný. Pak jsem šel na vojnu a celkem jsem si zastřílel z pistole, kulometu a samopalu, hodil jsem si granátem a podobný taškařice. No upřímně Flashpoint mě moc nepřipravil:D Ale nakonec si radši si zapařím střílečku na compu. Je to větší zábava:)

    • hlavně tam je respawn

      • Inquisitor

        A to už se vyplatí

  • MalyZeli

    Je to super zabava. Uz se tesim az si dokoncim zarizovani noveho bydleni, a vse ostatni co potrebuju nutne poresit, a zacnu se sprtat a zazadam si o zbrojak. Neni nad to si na strelnici zastrilet z vlastni a "bez" dozoru :).

    • KIMCID

      Jakožto dlouholetý držitel ZP vím ,že ne všude nejsi nehlídaný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit