Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    MŇAM

  • twicer

    Kultovní záležitost.

    Poslouchal jsem crwáky, jak to bylo náročné vše zařídit, že nemohla být ani pevná vazba či lepší kvalita papíru.

    Tak jsem pořídil na to konto Akira box set v anglickém jazyce, který má pevné vazby i kvalitnější papír. Takže někde, to očividně šlo. :)

    • 0011

      Já teda kupuju víckrát- i jako dárky- protože chci podpořit kvalitní mangu na českém trhu, papírovou kauzu jsem nesledoval. Nausicaa of the valley of the wind mám taky v angličtině a dost pochybuju že to v téhle krásné brožované edici vyjde i u nás, jestli teda vůbec, každopádně jestli vyjde jakákoliv verze kupuju. Jediné s čím mě crew naštvali je cenzura Ghost in the Shell ale tam to zarazil sám autor. 

      • twicer

        Pak děláš bohulibou činnost. :) 

        Crew dělá skvělou práci, pár tisíc jsem už u nich za ty roky nechal, nikdy jsem však nebyl úplně sešitový čtenář, takže mi mi sedí více individuální přístup Comic Centra s limitovanými omnibusy.

        Jaký byl problém s Ghost in the Shell? Tato kauza mě minula.

        • 0011

          Je tam vynechaná dvoustrana se sexuálně explicitním obsahem, kdy se Batou připojí k Motoko na dovolené a ona zrovna dovádí s kamarádkami, jakmile to zjistí, tak ho donutí dát si pěstí. Původně to vyšlo v americe bez cenzury ale nová anglická verze už to nemá. Na fóru mi odpovídal pan Pavlovský jak se autora snažili přesvědčit o vyjimce, jaký jsme národ zvrhlíků, ale prý to autor nechce řešit takže ban na necenzurovanou verzi je globální.

          • kto je pan Pavlovsky?

            • 0011

              Psal recenze na hry mimo jiné i sem, spisovatel a hlavně jeden ze zakladatelů nakladatelství CREW a jeho současný ředitel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit