Slavný komiks Akira: Jaký je život v postapokalyptickém Japonsku?
-
MŇAM
-
Kultovní záležitost.
Poslouchal jsem crwáky, jak to bylo náročné vše zařídit, že nemohla být ani pevná vazba či lepší kvalita papíru.
Tak jsem pořídil na to konto Akira box set v anglickém jazyce, který má pevné vazby i kvalitnější papír. Takže někde, to očividně šlo. :)
-
-
Já teda kupuju víckrát- i jako dárky- protože chci podpořit kvalitní mangu na českém trhu, papírovou kauzu jsem nesledoval. Nausicaa of the valley of the wind mám taky v angličtině a dost pochybuju že to v téhle krásné brožované edici vyjde i u nás, jestli teda vůbec, každopádně jestli vyjde jakákoliv verze kupuju. Jediné s čím mě crew naštvali je cenzura Ghost in the Shell ale tam to zarazil sám autor.
-
-
Pak děláš bohulibou činnost. :)
Crew dělá skvělou práci, pár tisíc jsem už u nich za ty roky nechal, nikdy jsem však nebyl úplně sešitový čtenář, takže mi mi sedí více individuální přístup Comic Centra s limitovanými omnibusy.
Jaký byl problém s Ghost in the Shell? Tato kauza mě minula.
-
-
Je tam vynechaná dvoustrana se sexuálně explicitním obsahem, kdy se Batou připojí k Motoko na dovolené a ona zrovna dovádí s kamarádkami, jakmile to zjistí, tak ho donutí dát si pěstí. Původně to vyšlo v americe bez cenzury ale nová anglická verze už to nemá. Na fóru mi odpovídal pan Pavlovský jak se autora snažili přesvědčit o vyjimce, jaký jsme národ zvrhlíků, ale prý to autor nechce řešit takže ban na necenzurovanou verzi je globální.
-
-
kto je pan Pavlovsky?
-
-
Psal recenze na hry mimo jiné i sem, spisovatel a hlavně jeden ze zakladatelů nakladatelství CREW a jeho současný ředitel.
-
-
-
-
-