Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    Diablu jsem se úspěšně vyhýbal, ale pak jsem viděl legendární stream (games.cz: Nejlepší diablovky) a ti hoši mne ukecali. Koupil jsem Diablo 4, navíc v předprodeji a začal hrát. Musím říci, že jsem měl obavy ohledně izometrického pohledu, ale kupodivu rychle jsem si zvykl. Graficky je hra velmi líbivá a ve 4k na ultra / 120 fps to jede skvěle. Zároveň je velmi podmanivá co se týče cutscén/příběhu. Open world se povedl a přímo vybízí k průzkumu. Schopnosti jsou navrženy rozumně a rychle se zorientujete. Tvorba buildu zavání maniakálností a zaručeně si budete často lámat hlavu co a jak (je to takové Division [Ubisoft] převlečené za Diablo). Loot je uspokojivý a nepřepálený (padá tak akorát často). Gameplay je skvělý a návykový. Sám jsem doposud nevěděl co je to "sorcka", tak jsem tuto postavu vybral a je to zábava. Děláte "čáry máry" a anihilujete hordy nepřátel za doprovodu efektní vizuální palby. Věřím, že hra bude disponovat i solidní znovu hratelností. Určitě budí zvědavost jak se hraje za jinou postavu. Teď už jen zbývá, jaký bude endgame? Jako Division?

  • Jarisko84

    Je potrebne na xboxe mat zaplatene gold?

  • Tak kromě toho, že všechny armory vypadají jak brambora a jeden skin stojí pomalu jako třetina hry, tak to nevypadá špatně.

  • twicer

    Tak jsem si přečetl názory redakce, pochvalující si geniální hratelnost které se neohraje.

    A musím říct, že já nadšením tolik nesrším, je toho tolik, že ani nevím kde začít.

    • Spuštění hry proběhlo bez problémů, připojit se nedalo kvůli chybě snad jen na 10 minut, bety očividně splnily svůj účel.
    • Pocit z boje je stále skvělý, fyzika to pevně táhne.
    • Podmanivá hudba brnkající na nostalgické struny.
    • Hra je velmi dobře optimalizovaná a jede bez problému i v totálním bordelu s 20hráči.

    • twicer

      Teď to méně lichotivé

      • Textury napříč hrou mají kolísavou kvalitu, v terénu a na velkých monstrech je to hodně znát.
      • Potvory a úkoly v dungeonech jsou extrémě generické, projdi tři patra, v každém seber 2 klíče kterým si otevřeš cestu dál. Nepotkali jsme snad jediný dungeon kde by ses prostě a jednoduše prošel až do konce, otevřel vrata a zařízl bosse. S železnou pravidelností tam musí být nějaký ubožák ležící uprostřed místnosti v posledním tažení, který ti chce říct jeho posledních pár vět. 
      • Prostředí je ještě více statické než ve třetím dílu, shazování balkónků a lustrů je pryč.
      • Místo toho aby sis přidávál základní atributy, tak sbíráš sošky, kterých je po té mapě tolik že je bez interaktivní mapy nebo videa ani všechny nenajdete.
      • Levelovat můžete všude, po stylu WoW, není problém se dostat na 50lvl a nevyjít z prvního aktu a naopak potkávát lidi na 30lvlu s dohranou hrou.
      • První legendární předměty rád vyměníš za žlutý základ, příliš brzy ale člověk zjistí, že jsou často naprosto bezcenné. Není vůbec vzácností kdy předmět pro kouzelníka přidávající levely vybraných schopností je kombinován se silou a obratností. Dá se argumentovat tím že se dají affixy přetočit, ale na to nemáš suroviny a ani se to nevyplatí, radší čekáš dál ve žluté výbavě. Rád bych se na to oranžové zacinkání těšil, ne že to v 9 z 10 případů rozemelu na prach, nemusím mít perfektní první drop, ale předmět na kouzelnici by měl dávat vlastnosti z kterých profituje, ikdyž jsou třeba slabé.
      • Jednotlivé povolání mají trestuhodně slabý výběr schopností, v naší partě jsme už všechny skilly projeli snad 4x. Kupříkladu když jsi ledový kouzelník, tak celou hru budeš hrát s 1 ledovým základním útokem generujícím manu a jedním pokročilým útokem který ji spotřebává, variace rovna nule.
      • Trošku jsem doufal (a vývojáři to samy slibovali) že dojde k zpřehlednění efektů, tak aby v konečné fázi neplnila obrazovku stovky září a sám si ani nevěděl kde stojíš. Je to stále stejné, možná i horší.


      A dalo by se pokračovat určitě dál. Hra mě rozhodně baví objevovat, ale nemůžu se zbavit pocitu šití horkou jehlou. Path of Exile 2 má velkou šanci převzít otěže a ani se vlastně nemusí moc snažit.

      • nightborne

        Hele, že je diametrální rozdíl mezi normální legendárkou, kterejch vidíš do hodiny deset, a DOBROU legendárkou se statama, co chceš, kterou potkáš jednou za sto hodin, a kdo ví jestli, je normálka. Diablo prostě =).

        Já spíš trošku začínám mít vítr ohledně jejich rozmanitosti. Protože sem si celkem jistej, že aspekty už sem viděl všechny a výsledkem je takovej poměrně standardní build. 

        Jak sem psal v článku, zatim teda jedu nightmare, level 61 nebo kolik, ale docela doufám, že na tormentu bude padat víc unikátek s potenciálem fakt tvarovat build. Protože ty sem zatim našel jenom dvě a obě pro damage over time build, kterej nestavim =D.

        • Derp_1337

          "je diametrální rozdíl mezi normální legendárkou, kterejch vidíš do
          hodiny deset, a DOBROU legendárkou se statama, co chceš, kterou potkáš jednou za sto hodin. Diablo prostě"

          Zalhtit hráče zbytečnýma předmětama, který se nehodí. No nevím, jestli se tomuhle dá říkat "prostě Diablo". Já tomu říkám špatný game design.

          Úplně mi to připomíná poslední mobilní hru od Blizzu: Diablo Immortal. Tam taky padala hromada zbytečných předmětů a vývojáři tak tlačili lidi do nákupů Crestů, aby jim začalo padat více (užitečných) předmětů.

          • nightborne

            Bez špatných dropů by nemohla existovat radost z toho dobrýho. Alternativně bys to moh řešit tak, že by padaly pouze užitečný věci, ale samozřejmě daleko, daleko míň, takže bys třeba hodiny neviděl padnout vůbec nic. To, myslim, by lidi taky moc nebralo =).

            A mimochodem, automaticky dobrý a užitečný předměty existujou - unikátky jsou předdefinovaný itemy, takže se nestane, že by na sobě měly statistiky, co se k sobě navzájem nehoděj. 

            Ale padaj fakt málo. Minimálně teda na nightmare, na torment sem se dostal asi před hodinou, takže ještě nemůžu soudit =D.

            • Derp_1337

              Dík za info.

              Osobně jsem spíš zvyklý z některých ARPG na to, že z nepřátel spíš padají peníze a sem tam nějaký užitečný předmět. Proto mi možná přijdou ty hromady zbytečných předmětů trochu přehnané. Ale asi to hodně dělá síla zvyku.

          • Zalhtit hráče zbytečnýma předmětama, který se nehodí. No nevím, jestli se tomuhle dá říkat "prostě Diablo". Já tomu říkám špatný game design.

            Ono bez "předmětů, který se nehodí" by sis těch dobrých a hodících se, vůbec nevážil. Tedy by chyběla motivace zabíjet další monstra a vlastně hrát hru. (stručně řečeno) 

            Taky sis neuvědomil, že pokud by padaly pouze užitečné předměty, které se hodí (a tedy jsou stále lepší a lepší), tak se hra blbě škáluje číselně.. Udržet hratelnost a (alespoň základní) vyváženost, by pak bylo ještě o dost těžší. 

            • Derp_1337

              Tak některá ARPG to třeba řešila tím, že z nepřátel padaly především peníze a pak sem tam nějaký užitečný předmět.

          • Veskoslav

            To je Diablo a vždycky takové bylo. A jsou to defacto všechny ARPG hry. Tedy ty dobré.

            • Derp_1337

              Tak zas to nepřeháněj. Pár dobrých ARPG jsem hrál a ve většině jsem neměl pocit, že jsem zahlcený zbytečnými dropy. Spíš tam více padaly peníze a sem tam nějaký užitečný předmět.

              • Veskoslav

                Reakce na příspěvek:

                Můžeš mi nějaké dobré ARPG, kde nepadají desítky k ničemu předměty napsat? Nějak se mi žádné nevybavuje:)

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  To je zvláštní, že se ti nic nevybavuje. Asi máš špatnou pamět. Mě se jich hned několik vybavilo. 😉

                  Třeba Nier: Automata, Hades, Final Fantasy 7 (remake), Witcher 3: The Wild Hunt, Hogwarts Legacy a mnoho dalších. I takové hry jako třeba Mass Effect 2 & 3 jsou označovány za akční RPG.

                  Jako další příklad uvedu třeba Horizon: Zero Dawn nebo Monster Hunter World. Hlavní postava tam může vylootovat něco z každého nepřítele, ale ty předměty pak použijeme ke craftování a to už dává větší smysl než lootování hromad zbytečných předmětů. Když se prostě chce, tak to jde udělat rozumně.

        • twicer

          Stou zmínkou o legendárkách jsem si naběhl, neměl jsem to tu vůbec zmiňovat. :D

          Obecně s vámi souhlasím, pro pořádnou legendárku se už od dvojky musí potit krev a slzy a nalét do toho stovky hodin, tak je to nastaveno a jsem stím smířený.

          Ve čtyřce ale prošlo mnoho mechanik odtučňovací kůrou a tohle se šmahem mohlo taky. Příklad za všechny jsou včerejší kouzelnické legendární rukavice které mají strenght a attack speed. Strength mi dá pouze armor a attack speed kouzelnice už ani nemá vůbec ve svých statech a zvýšení rychlosti jede pouze ve formě "attack speed for base attack".

          Ale tohle celé je spíš minoritní problém generace affixů, větší bolístku vidím vté zmíněné rozmanitosti, paragon levely už jsou jen takové procentuální boosty.

          • nightborne

            Attack speed by ti teoreticky mohl pomoct rychleji nabíjet manu základním útokem, ne? Ale teda nevim, sorcku nehraju, ale na barbarovi mám +basic attack speed docela rád, rychlejší fury =).



            • twicer

              Jj také mám attack speed buildy rád. Ještě jsem si to teď radši ověřil ve hře, zda nekecám a kecám. :D 

              Ve statech ten attack speed není vidět, do chvíle dokud ho nemám na nějaké výbavě. Pak tam normálně je. To mě trochu zmátlo.

              Takže teď máme ve hře:

              Attack speed/ Basic skill attack speed/ Core skill attack speed

              Teď ještě zjistit jak se to kombinuje mezi sebou. :)


      • Veskoslav

        1. a 2. Dungeonu jsem zatím našel tři varianty. Klíče a jejich modifikace (krabice, klíče, sochy), pozabíjet minibosse a pak se otevře další cesta. Pozabíjet všechno, otevře se další cesta, pozabíjet všechno a pak hurá na bosse. Nevím, jestli je to na škodu mít "zničitelné" prostředí ala padající lustr, co omračoval nepřátelé. V pozdější fázi hry a na Tormentech snad neznám nikoho, kdo by tuhle fičuru využíval:) Jako možná to nevypadá tak staticky, ale celkově to bylo celkem k ničemu.

        3. To souhlasím. Na druhou stranu spousta úkolů zavede poblíž soch a člověka to "donutí" prohledávat mapu. 

        4. No nevím, kolega má kompletně celý první akt objevený včetně soch a nedostal se přes 42 level. A expit 8 levelů zabíjením mobů je na "týden".

        5. Hraješ Diablo nebo ARPG poprvé? Krapet nuda, kdybys dostával ideální předměty hned, ne?:) Navíc jsem zjistil, že mnohdy se mi vyplatila v počátečních hodinách síla než třeba inteligence. A od takového 35. levelu běhám full legend a docela obstojně kombinuji potřebné předměty.

        6. Hraju "ledového" mága a rozhodně bych netvrdil, že používám dvě schopnosti. Buď je Váš člověk mamlas nebo neví, jak si postavit postavu. Ono totiž generující útoky ti fakt nedají potřebnou manu, kterou potřebuješ pro masivnější používání. Tam už pak musíš mít předměty, které ti ji pomáhají masivně doplňovat. Takový Blizzard nebo klasický meteorit sežere 1/3 many. Co se týče efektů, tak PoE je na tom mnohem, ale mnohem hůř. Zejména, pokud jedeš přes masivní vyvolávání+plošné+totemy. To člověk akorát mačká tlačítko a nic nevidí. A PoE2 se bude muset dost snažit. Od optimalizace (X let stará hra jede mnohem hůř než DIV) až po překopání zastaralého konceptu inventáře z Diabla II. K tomu si připočíst jeden  znejhorších dropů, co jsem kdy v ARPG hrách měl (legendární předměty jsou prakticky nepoužitelné a nepadají, takže není nic překvapivého, když člověk běhá na levelu 50 s kompletně žlutým gearem. K tomu bambilion orbů (rozdělení inventáře na orby a předměty by bylo pecka). Zrušení identifikačních svitků a teleportů taktéž:) Na druhou stranu je fajn vidět i pohled někoho, komu Diablo úplně nesedlo a dík za něj. 


        • twicer

          • 1. Může to být jen náš problém, ale měli jsme třeba 10minut času před koncem herní seance a že si zajdeme poslední dungeon. Dungeon měl nakonec 3 patra, v každém nějaký požadavek na sesbírání 2-3 věcí a zkejsli jsme tam aspoň na 20 minut. Nápad sám o sobě je fajn, ale to provedení mě zatím neuhranulo. Krom Butchera, ten mě rozhranil efektivně hned. Otom že byla ta destrukce ke konci hry k ničemu se nedá přít, ale já bych teda čekal že se budou tyto doprovodné mechaniky prohlubovat, ne odřezávat. Koukám na tebe affixi na gold drop, xp gain nebo magic find.
          • 3. Ale jo, nějaká motivace k průzkumu je fajn, ale že by to měli být zrovna základní bodíky? Schválně kolik si těch soch našel v jedné lokaci, mi první akt vyčistili celý a našli jich 10 z 24. Pro end game to budeš muset projít celé a na každé postavě to děláš zvlášť.
          • 4. Hráli jsme ve dvou, první akt jsme opouštěli na 47.levelu, zezačátku jsme docela poctivě procházeli ty dungeony než jsme zjistli že se resetují. :)
          • 5. Naopak. Hrál jsem je všechny. Specificky jsem zmiňoval ať jsou ze začátku slabé, ale abych nechtěl vyměnit první legendárky, protože mám na žluté kusu +20int +20will a na legendarce +20str a +20dex? Tato zcela náhodná generace affixů mi dává smysl v PoE, kde si tu postavu můžeš hrát jak chceš. Tady je to prostě odpad. Na druhou stranu je fér vyzvednout, že se ti už vyplatí chodit s kamarády i nižší obtížnosti, protože ti může padnout legendárka která bude sice levelově slabá, ale bude mít maximální legendární affix, který si ztoho vytáhneš a použiješ do jiné. Supr.
          • 6. Ten mamlas jsem já. :) Spíš si mě špatně pochopil, ale hraješ to stejné, takže víš očem mluvím a můžu to rozebrat trochu víc. Vyzkoušel jsem si ohnivého mága, bleskového, ledového i jejich různé kombinace. Každý element má vlastní mechaniky, které tě tlačí ktomu, aby si maximalizoval dodatečné efekty daného elementu. Oheň má DoTky, blesky generují energokoule a led zmražuje a generuje více vulnerable efektů. Už na prvních stupních si zvolíš jakým elementem budeš provádět útok který tě nestojí manu a jakým elementem ji budeš utrácet. Pokud máš Frost novu, frost armor, deep freeze, nebo freeze orb jen těžko si budeš vybírát jiný basic a core element, z kterého pak tvoje další kouzla neprofitují. Což je přesně to na co jsem před tím narážel. Používám Basic útok Forst bolt pro aplikaci chill efektu a doplnění many, frost armor a blizzard mám též primárně postavený na dodatečnou generaci many. Jako hlavní zdroj poškození jsou pak Core útoky přes Ice shardy na 9/5levelu kombinované s 2 legendárkami a tady se právě dostávám k jádru pudla. Točím všechny 4+2 aktivní ledové kouzla pro snížení cooldownu a generaci many a pravým tlačítkem pak všechno krájím ledovým rotačním kulometem co se odráží do zmrzlých nepřátel. A to je vše. Pokud chci hrát ledového mága, tak přesně ty stejné 2 základní (base+core) ledové kouzla budu používat i za dalších 200hodin. Jediná variace co se nabízí je kombinace dalšího elementu, používající kouzla které sem už používal dlouhé hodiny předtím.

          Zrušení identifikace výbavy, odlehčení mechanik teleportace, možnost nechat se portnout před dungeon, méně vzdálené spawn poity, přímočarý systém outfitů jsou všechno výtané změny.

          Jak jsme zmínil už předtím, hru si užívám a nějaká stovka hodin tam proteče a určitě nebudu nikdy tvrdit že je to špatná hra, ale žánrou dominanci a určení směru vývoje i těm budoucím žánrovkám, vtom bohužel nevidím.

          • nightborne

            Hele ale bacha, žádnej stat v D4, si myslim, neni úplně zbytečnej. Jo, je sice divný mít třeba na barbarovi kus na kterým je, já nevim, willpower, ale pokud ti ten kus zrovna odemkne bonus ve třech rare nodech na paragon boardu a ve výsledku tak těch +20 willpower znamená +30% damage... tak to nasadíš, žejo =).

            • twicer

              Tak právě ten čistý attack speed co jsem zmínil v druhé reakci přesně tuhle zbytečnost vystihuje. :) Ale máš pravdu, těžko dohlédnu jak to pak bude fungovat v eng game obsahu ve spojení s paragony.

              Mimochodem.. paragony jdou i přes ten 100. level? Jestli ano, není mi pak úplně jasné proč může mít postava 100 levelů, když atributy do skillů jsem přestal dostávat 50. levelem.

              • nightborne

                Reakce na příspěvek:

                Nejsem si jistej, ale myslim, že paragonů je 50, tzn paragon pointů 200, plus 4x5 za renown, takže 220. Ale neber mě za slovo, pokud by to náhodou bylo jinak =D.


          • Veskoslav

            1. No já většinou počítám 20 a více minut. Boss u mě nejde pod 5 minut a za 5 minut neprolítnu zbytek:) Butcher mi nedal absolutně šanci. Sebral jsem mu tak 20% života a pak šel čichat ke kytičkám a nepomohlo ani 7 lahví dobré červené:)

            2. V prvním aktu mám 12, ve druhém 4, ale tam mi chybí dost okrajových částí. A ano, počítám, že pojedu s mapou ala youtube, ale až s koněm.

            3. Dungeony jsem jezdil jenom v případě, že jsem tam měl úkol, II. akt jsem opouštěl o něco dříve. S levelem 43. Ale neměl jsem hotové dvě pevnosti a mám ještě i neobjevené části. Vedlejší úkoly cca 80% splněno. 3. akt mi v tomto jde o něco lépe.

            4. Hele, mě se to zatím roluje celkem rozumně. Včera mi padl prsten +10% damage frost, +10% elites a +10% close enemies. A hraju čistě na blízko.

            5. Hele neboj, mamlas jsem i já, jak jsem si pakrát resetoval zbytečně schopnosti nebo zničil legendárku, co jsem chtěl:-D Mága mám podobně postaveného, ale spíše na permafrost, kdy teoreticky dokážu udržet nepřátelé neustále zmražené. Mám to doplněné o hydry, protože mám bonus +2 k nim a navíc můžu mít dvě naráz s modifikací na 30% critical. A upřímně jsem včera viděl celkem zabijáka ohnivku, co se mnou chvíli chodil a já to sice pižlal bez "damage" pro mě, ale on to kosil jednu za druhou. A to byl vyšší level než já. Osobně si myslím, že to začnu přestavovat tak na 60-70 levelu a lépe kombinovat. Jako mám na pasivkách +30% frost a +200% shardy během blizzardu, ale není to úplně ideální proti bossům. Moby mlátím rychle, zejména skupiny (i díky poslední "pasivce), ale na jednotlivce to moc silné není.

            já to vidím spíše jako evoluci samotného Diabla než nějaký žánrový posun v žánru ARPG. A osobně jsem od toho ani více nečekal. Nechtěl jsem druhé PoE, já chci mít Diabla a PoE zvlášť, protože oboje mi nabízí trochu něco jiného.

            • twicer

              Jj, já osobně čekal že to mechanicky trochu nabobtná, ne že se bude spíše zeštíhlovat. Ale každopádně souhlasím, je dobře, že se obě hry vydávají jiným směrem. Aspoň bude chuť dát si obě.

  • Veskoslav

    Po 35 hodinách jsem těsně na konci 3. aktu, level 50 "ledový" mág, pouze tier II. A je to brutální.

    1. Mapa je fakt obrovská. Člověka to nutí objevovat. Nejenom proto, že chce nutně ty mizerné sochy Lilith, které Vám dávají perma bonus do určitých částí Vaší postavy (+2 síla atd.). Ale doporučuji otevírat každou "pitomou" truhlu, obracet každou mrtvolu, rozbíjet všechno, co se najde. Mnohdy totiž najdete předmět, který je součástí "hloupého" vedlejšího úkolu. A někdy se stane, že ten vedlejší úkol pak má dalších 5. částí. Rozmanitost mezi I. až III. aktem je obrovská. Detaily prostředí mě neskutečně uchvátily. Od skutečně morbidních výjevů mučení, kanibalismu, vraždění až po nádherné zpracování například dveří zničené katedrály. Občas se mi stale, že jsem se jednoduše ve městě zastavil a kochal.

    2. Peníze. Peníze! Poprvé v této sérii mi přijde, že jsou tady skutečně k něčemu a věčně mi dochází. Ať už kvůli resetům stromů schopností nebo kraftění. Měny je málo a mnohdy mám dilema, jestli prodat plný inventář pro peníze nebo jej rozebrat u kováře. A zapomeňte na statisícové částky jako v DIII. Tady to padá maximálně po stovkách:) Tedy aspoň pro mě.

    3. Slušivý obleček. Pamatuje si, jak v DIII jste si museli měnit vzhled (tedy nemuseli), pokaždé, když jste si vzali a sehnali novou věc a vyměnili tu přeměněnou? To už neplatí. Vzhled je zafixovaný na slot, nikoliv na daný kus oblečení. A lze jej jednoduše i přepínat v menu postavy (změněný vs předmět ve slotu).

    4. Koně dostanete až ve 2. úkolu IV. aktu. Takže já chodím pěšky. Počítám tak 1 000 km zatím:-D Ale nevadí mi to. Sbírám všechno, otevírám všechno a hlavně spousty úkolů bych si možná ani nevšiml.

    5. Loot. Je celkem příjemný. Nemyslím si, že by toho padalo moc. Většina legendárních předmětů je od mystika. A to, co mi spadlo z mobů, tak polovina hned na šroťák (neprodávat, důležité 4. suroviny pro 4. úroveň vylepšení zbraní, brnění a prstenů).

    Suma sumárum nezávidím Pavlovi. Recenzovat tak obrovskou hru, tak nespím, nejím, rozvedu se, zabiju kolegy a přidám se na stranu Lilith. Pořád si říkám, jestli ty 4 dny stály za těch 20 € "navíc". Pro mě stály. Hra je neskutečná. A hlavně skvěle optimalizovaná. Na 6700XT, 5700X a 32 GB RAM to jede na maximální detaily ve 1440p solidních 120 fps v průměru. Pro srovnání x let staré PoE a nedostanu z toho více jak 80 fps. Za mě je to skvělý návrat a přestože mě roky bavilo Diablo III, mám collectorku k datadisku, tak tohle je za mě neskutečná pecka. Rozhodně doporučuji pro všehcny milovnáky ARPG her. Nebudete zklamání. 

    P.S: Právě teď jsem se zkusil přihlásit do hry, jaká je čekačka. Pro info, žádná. Blizzard to vážně nepodcenil!:)

    • twicer

      " A zapomeňte na statisícové částky jako v DIII. Tady to padá maximálně po stovkách:) Tedy aspoň pro mě. "

      Pokud už seš na 50. levelu tak se věci prodávají klidně za 15k a za prodej celého inventáře máš několik stovek tisíc, takže na statisícové částky se na tuty dostaneme. :)

      Každopádně to vypadá, že tím jak jsou zlatky potřeba i na přetáčení affixů kde se na pár otoček dostaneš na stovky tisíc za točku, je o zdroj utrácení postaráno dosytosti.

      • Veskoslav

        Jako říkám, je dilema jestli rozebrat nebo střelit za 250k/inventář. Ale sběrem samotného zlata to moc nejde. Viděl bych to tak na 100-200k/hodina sběru bez prodeje. Level 50 jsem, chtěl bych na Tier III, ale krapet mi nedošlo, že se otevře po dokončení kampaně a dungeonu. Ale nestěžuji si:)

  • Láká mě to na ps5 ale bojím se ovládání 

    • To ja taky. Diablo mi vzdy prislo jako hra na klavesnici a mys. S gamepadem jsem uplna lama. Jenze gamepad v Diablu recenze chvalily. Byl to ten duvod, proc jsem zkusil betu Diabla na ps5. Kupodivu to gamepadem ovladat slo a dokonce velmi dobre (hral jsem sorcerera). Az me napadlo, ze to jde vlastne lip nez myskou… Vysledek je, ze budu hrat na ps5 :)

  • Jarisko84

    Co takto diablo v style wow?

    • moryk87

      Ty mluvit cesky?

    • Co jinak diablo v prst lmao?

  • LessPh

    Až to vyjde na Steamu, tak si to zahraju... ať je už ta akvizice hotová a MS to tam hodí... jsou trapný s tím battlenetem only..

    • 😂😂😂

  • bodmrazu

    Za me naprosta parada, ta nostalgie ;-) nejvic casu to hraju na Steam Decku a zatim zadny technicky problem. K nevire.

  • Hajnej

    Muj barbar se jmenuje Kharn :-)

    • Druid Akurduana 😂

    • ales.smutny

      Death to the False Emperor!

      • LOL... zrovna čtu Hora a přišlo mi to nějaké povědomé. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit