Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Vašku.

    Nemám Ti k tomu moc co říct jiného, než že tě chápu. Změna je život a je dobré ji udělat, ať dopadne jakkoli. Já nikam komentáře normálně nepíšu a popravdě jen kvůli tomuto komentáři jsem si založil účet. Ale toto jsem okomentovat musel. 

    Budeš nám všem zde strašně moc chybět. Přejeme ti jen to nejlepší, ať se Ti splní vše, po čem toužíš a pokud se rozhodneš jednou v budoucnu vrátit, všichni budeme výskat nadšením. Děkujeme moc za všechny Fight cluby, články, komentáře, recenze, Long Playe a dalších milion věcí, které jsme ani neviděli a Ty jsi nám nimi zpříjemňoval život.

    Díky moc a mnoho štěstí dále.


    Tak a už brečím :-D

    Sláva Perúnovi

  • kotty

    Díky Vašku, tvůj osobitý a obsáhlý styl psaní mi tu bude chybět. Stejně jako tvoje osobnost a názory ve Fight Clubech, s kterými jsem ne vždy souhlasil, ale rozhodně se u toho nikdy nenudil. A pravidla Klubu rváčů asi už nikdo nebude umět líp jak ty (a to už to poslouchám ještě od časů staré gardy). A taky mi bude chybět tvoje obrovská znalost světa Pána prstenů a i jiných světů. Před tím smekám. I před tvojí prací. Tak nezbývá, než ti popřát hodně štěstí v tvé další životní cestě. Namárië.

  • DeathFish

    Vašku, ani nevíš, jak moc jsem rád, že jsem tě na sraze v minulém roce mohl osobně vidět, udělat si s tebou fotku a nakonec tě ještě obejmout! Byl to splněný sen a tys působil přesně tak parádně, uvolněně a vesele, jak jsem tě znal z obrazovky.

    Budeš mi tu chybět, protože si byl nedílnou součástí Games, která utvářela celkový pohodový dojem. Tvé nevšední texty jsem měl velice rád, ale ještě víc jsem si užíval jakýkoliv videoobsah s tebou, jelikož mi tvůj humor zkrátka sedl natolik, že jsem si určité chvíle z Fight Clubů a jiných videí uložil, abych se u nich mohl zase někdy zasmát 😀

    "Co jsem vlastně v Games dokázal?" ... já ti to povím Vašku - dokázal si mnohokrát přesvědčit (ne)jednoho člověka, že právě tahle kniha, seriál, film nebo hra stojí za to, aby jí dal šanci a pak byl za to velmi rád. Dokázal si mě tolikrát rozesmát a oblíbit si tě natolik, že jsi byl jedním z důvodů, proč jsem si již po týdnu v nové práci vzal dovolenou, jen abych za vámi mohl přijet na sraz a viděl tebe i ostatní naživo. Stal ses zkrátka člověkem, jehož tvorba i střípky z jeho života (např. z Games Offů) mě zajímaly. A věřím, že nejsem jediný a že tohle NĚCO znamená. Za mě si tady dokázal opravdu hodně! 

    A pokud nyní odcházíš, abys znovu našel svou cestu, postaral se o své mentální zdraví a splnil si své sny, leť! Leť a buď volný Vašku, protože pokud někomu na někom skutečně záleží, musí být taky ochotný tohoto člověka nechat jít. 

    Měj se krásně Vašku. Díky za všechnu tvou práci. Nechť tě Síla provází! 😉

  • Nechť tě stále provází Síla....

  • ALHAZRED

    Před dvaceti lety byl můj sen dělat redaktora, nebo recenzenta, herního časopisu, nebo webu...tenkrát jěště vycházel Excalibur...jo recenzovat dobrý hry, to je krása, ty horší už asi NE ...😬

    Stejně když si to tak vemeš, jaký byl vývoj nejen her, ale taky nás hráčů, a každou hrou kterou sme zahráli, šla ta laťka víš a víš, každým rokem se ty naše nároky zvyšovali, a zvyšují, a dnes je to teda hodně vysoko, a stejně je tady nová generace, která se na to dívá novýma očima...

    Takže BG3 a konec...dobře si to načasoval, poslední desítka a ADIOS 😍

    Měj se hezky, delej hlavně co tě baví, a ať se ti daří ve všem co děláš a naposled, DĚKUJEM...stejně by mě zajímalo, co všechno jěšte nebylo vypovězeno, a chtěl by si aby bylo...ale to nechme na jindy...😉

  • Derp_1337

    Hodně zdaru v budoucnu. Budeš nám chybět, byl jsi jeden z těch lepších redaktorů.

  • Namaste

  • Kallessin183

    Carpe Diem!!!

  • Grim66666

    Co říct víc než namarie. 🙂 dokud to půjde budu sledovat kde to půjde. 

  • Davies182

    Vaškovi přeju, ať si teď pořádně odpočine, a pak ať se mu podaří na dalších xx let opět zakotvit někde, kde jej to bude (nejen) profesně naplňovat.

    Čau 🙂!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit