Best of 2023: Největší zklamání roku
-
Za mě Starfield je všechno jenom né prázdný. Mám nahráno pár stovek hodin a když se zpětně nad tím zamyslím, tak je to pro mě asi TOP hra co jsem letos poprvé hrál. Ale chápu, že někdo kdo si zahraje main příběh, kterej byl vždycky v hrách jako TES nic moc, tak o tom hlásá, že je to zklamání roku... Škoda prostě ta hra nesedne každému, jsme zvědav jak to ovlivní nový TES. Doufám, že nijak a bude to dost podobný jak Starfield akorát lepší combat a hudba.
-
-
Hele, i jedny z nejhorších her v historii si vždycky našly nějaké lidi, kterým se to líbilo. A ti lidé většinou tvrdili, jak je to "nejlepší hra, co ten rok hráli".
Nevím, kde je problém. Jestli je jejich vkus až tak moc odlišný? A nebo mají až příliš nízké nároky na zábavu? A nebo snad to byla jediná hra, kterou ten rok hráli a tudíž to byla defaultně jejich nej hra roku? Hmm.
"je to pro mě asi TOP hra co jsem letos poprvé hrál"
A to tvoje prohlášení nebudí moc důvěru. Letošní rok měl zatím jenom 1 den, takže jsi toho moc nemohl stihl zahrát.
A co má znamenat to "poprvé"? V tom kontextu to moc nedává smysl. To jako, že to budeš chtít hrát podruhé a potřetí??? Tebe asi fakt bude bavit několik hodin běhat kolem dokola okolo jednoho stromu, protože jinak netuším proč by jsi chtěl hrát sandbox hru opakovaně.
-
-
Za mě to je jednoznačně D4 něco tak hrozného snad ani neměli vydat, že série se stálo polo-mmo hra a ještě k tomu nepovedená.
-
-
Diablo 4 nebylo žádné zklamání. Většina lidí totiž dopředu věděla, že to bude fail.
Po Diablu 3 a po tom co předvádí Activision-Blizzard v posledních letech snad jenom lidé žijící v nějaké bublině mimo realitu mohli doufat v dobrou hru.
-
-
na tretim miste ma byt Diablo 4 a Overwatch 2 ...
-
-
Diablo 4 nebylo žádné zklamání. Většina lidí totiž dopředu věděla, že to bude fail.
Po Diablu 3 a po tom co předvádí Activision-Blizzard v posledních letech snad jenom lidé žijící v nějaké bublině mimo realitu mohli doufat v dobrou hru.
OW2 asi trochu bylo zklamání. Ale pořád to byl Activision-Blizzard, takže člověk od nich nemůže nic dobrého očekávat. Oni dokážou pokazit téměř cokoliv.
3. místo mělo jít celkově pro Activision-Blizzard. Ale oni by si to zasloužili několik let v řadě za sebou a to by pak ty kategorie "worst of" byly dost nudné.
-
-
Starfield je v pohodě.
-
-
Haha. Dobrej novoroční vtípek :) spíš mě zaráží, jak tam napsali překvapivě v normě v chybovosti atd. To je strašná věta, když herní žurnalista je spokojen s tím, že to mělo x chyb, ale bylo jich o něco méně. Chyby se nemají tolerovat
-
-
Ukaž mi velký openworld bez bugů.
-
-
Velký openworld. Prázdné světy mi jako openworld nepřijde ale ok. Strávili 5 minut modelováním prázdných světů, aby to nazvaly openworldem. Ale mladým dnes stačí málo. Nějaké bugy budou, ale Starfield a další hry od studia byly přebugované až hanba
-
-
-
-
A pak ze Starfield nic nevyhraje.
-
Největší zklamání je opět ticho na VR scéně,pak neaktivita na poli PS exklusivit a neoznámení KCD, a odchody z redakce games
-
-
Her na VR vychází dost, ale jedná se převážně o indie scénu. Stačí pohledat a něco dobrého najdeš.
AAA herní produkci na VR nemůžeš čekat, protože se velkým vývojářům nevyplatí dělat hru, když VR má tak 1 až 2% hráčů.
-
Proc je zklamani VR?
-
-
Starfield jsem si chtěl na Xboxu koupit. Možná dobře, že jsem to neudělal. :-D
-
-
Proč si nezaplatit gamepass na měsíc
-
ještě je poběžíš prosit, aby ti ho prodali :P
-
-
No, PC verze má 86% na MT, to je jen ukázka, jak moc se dá věřit herním magazínům.
-
-
Bohužel je mnoho příležitostných hráčů kteří nekoukají tolik na kvalitu a u hry si chtějí prostě odpočinout, pochybuji že tento druh občasných hráčů bude hrát souls like hry anebo Warhammer 40k na unfair obtížnost... navíc s nutností číst texty 🥲😄 jak se z filmů stala instantní zábava- viz celkem značná část balast filmů na netflixu, tak stejným způsobem bohužel dopadl herní průmysl.
-
-
Tam bude i problém v tom, že ty herní weby žijou z toho, že jim studia posílají zdarma hry na recenzi.
Ale když ten web té hře napálí poctivých 4/10 , tak jim hrozí, že příště jim nepošlou jejich hru k recenzi a budou nahraní. Tak tomu radši dají trochu vyšší hodnocení, aby se zavděčili.
-
zase unfair narocnost je unfair preto, lebo je unfair :D ja hram hry ako W40k Rogue Trader ale tiez mam radsej dobre vybalancovanu hru
-
Velmi dobry postreh. Instantni zabava a instantni gratifikace. Na stranu druhou, ti kteri po tomto neprahnou maj dost jinych moznosti, takze bohudik za to.
-
-
-
Nevím jestli bych Starfield dal jako zklamání roku. To se většinou uděluje titulům od kterých se něco očekává...
-
-
otazkou je
jestli po tolika letech co byl ve vyvoji, ta ocekavani rostla...
nebo spis to po tolika letech ani jinak dopadnout nemohlo (kdyz mezitim vyslo X jinych podobnych her)
-
-
# 3