Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pak ze Starfield nic nevyhraje.

• hulibalda

Nevím jestli bych Starfield dal jako zklamání roku. To se většinou uděluje titulům od kterých se něco očekává...

• otazkou je

jestli po tolika letech co byl ve vyvoji, ta ocekavani rostla...

nebo spis to po tolika letech ani jinak dopadnout nemohlo (kdyz mezitim vyslo X jinych podobnych her)

• Reeki

Za mě to je jednoznačně D4 něco tak hrozného snad ani neměli vydat, že série se stálo polo-mmo hra a ještě k tomu nepovedená.

• Derp_1337

Diablo 4 nebylo žádné zklamání. Většina lidí totiž dopředu věděla, že to bude fail.

Po Diablu 3 a po tom co předvádí Activision-Blizzard v posledních letech snad jenom lidé žijící v nějaké bublině mimo realitu mohli doufat v dobrou hru.

• SlavicBes

podľa mna je Starfield zla hra...fakt zla a to po každej stranke ..

mimochodom, vsimli ste si, ze nikto nehovori o hudbe v Starfielde? ta hudba mala byt nova klasika, len akosi bola nakoniec chladna, malo napadita, maximálne tak funkcna ...to dokumentuje aj fakt ze hudba nebola ani nominovana na Game Awards

• Dostal jsem gamepass, ale asi jej zatím aktivovat nebudu a upřímně ...až jej aktivuji tak asi i tak Starfield vynechám. Což o to, času bych měl dostatek...ale strávím ho raději hraním kvalitních titulů 🥲

• SlavicBes

jj tak to radsej pozri po nejakej kvalitnejsej hre! :D Starfield zerie vela disku a pritom je taka prazdna hra...

• Veskoslav

To je zase kategorie....Smícháme páté před deváté...

• J.V.Stalin

Nebreč a uteč.

• .. Josefe!! 

• Největší zklamání je opět ticho na VR scéně,pak neaktivita na poli PS exklusivit a neoznámení KCD, a odchody z redakce games 

• Derp_1337

Her na VR vychází dost, ale jedná se převážně o indie scénu. Stačí pohledat a něco dobrého najdeš.

AAA herní produkci na VR nemůžeš čekat, protože se velkým vývojářům nevyplatí dělat hru, když VR má tak 1 až 2% hráčů.

• Proc je zklamani VR?

• iSpirit

No, PC verze má 86% na MT, to je jen ukázka, jak moc se dá věřit herním magazínům. 

• Bohužel je mnoho příležitostných hráčů kteří nekoukají tolik na kvalitu a u hry si chtějí prostě odpočinout, pochybuji že tento druh občasných hráčů bude hrát souls like hry anebo Warhammer 40k na unfair obtížnost... navíc s nutností číst texty 🥲😄 jak se z filmů stala instantní zábava- viz celkem značná část balast filmů na netflixu, tak stejným způsobem bohužel dopadl herní průmysl.

• Derp_1337

Tam bude i problém v tom, že ty herní weby žijou z toho, že jim studia posílají zdarma hry na recenzi. 

Ale když ten web té hře napálí poctivých 4/10 , tak jim hrozí, že příště jim nepošlou jejich hru k recenzi a budou nahraní. Tak tomu radši dají trochu vyšší hodnocení, aby se zavděčili.

• SlavicBes

zase unfair narocnost je unfair preto, lebo je unfair :D ja hram hry ako W40k Rogue Trader ale tiez mam radsej dobre vybalancovanu hru

• tuco

Velmi dobry postreh. Instantni zabava a instantni gratifikace. Na stranu druhou, ti kteri po tomto neprahnou maj dost jinych moznosti, takze bohudik za to.

• Inquisitor

Starfield je v pohodě. 

• Proky

Haha.  Dobrej novoroční vtípek :) spíš mě zaráží, jak tam napsali překvapivě v normě v chybovosti atd. To je strašná věta, když herní žurnalista je spokojen s tím, že to mělo x chyb, ale bylo jich o něco méně. Chyby se nemají tolerovat

• medveddd

Ukaž mi velký openworld bez bugů.

• Proky

Velký openworld. Prázdné světy mi jako openworld nepřijde ale ok. Strávili 5 minut modelováním prázdných světů, aby to nazvaly openworldem. Ale mladým dnes stačí málo. Nějaké bugy budou, ale Starfield a další hry od studia byly přebugované až hanba

• KrPa

na tretim miste ma byt Diablo 4 a Overwatch 2 ...

• Derp_1337

Diablo 4 nebylo žádné zklamání. Většina lidí totiž dopředu věděla, že to bude fail.

Po Diablu 3 a po tom co předvádí Activision-Blizzard v posledních letech snad jenom lidé žijící v nějaké bublině mimo realitu mohli doufat v dobrou hru.

OW2 asi trochu bylo zklamání. Ale pořád to byl Activision-Blizzard, takže člověk od nich nemůže nic dobrého očekávat. Oni dokážou pokazit téměř cokoliv.

3. místo mělo jít celkově pro Activision-Blizzard. Ale oni by si to zasloužili několik let v řadě za sebou a to by pak ty kategorie "worst of" byly dost nudné.

• Starfield jsem si chtěl na Xboxu koupit. Možná dobře, že jsem to neudělal. :-D

• Proč si nezaplatit gamepass na měsíc 

• ještě je poběžíš prosit, aby ti ho prodali :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit