Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • La_Furia-Roja

I kdyby to byla nej hra světa, což nebude(bude to další sedmička), tak to nepodpořím. V tomhle případě nedokážu oddělit dílo od autora. 

• blaiddtom

tak sa to nauc... Vavra, tak ako kazdy ma plne pravo na svoje nazory...ked ma niekto s tvojho okolia na nieco iny pohlad tiez ho odstrihnes zo zivota ? kde je nejaka tolerancia ? mne sa paci ako sa vsetci chcu hrat na demokraciu a slobodu slova, ale najradsej by umlcali kazdeho, kto ma iny pohlad na svet...

potom dufam ze nekupujus ani ziadne hry od korporatov=nic z 3ackovej produkcie....ci tam to nejsu cesi, ktorych nesledujes tak ti to je jedno? 

• blaiddtom

z tvojho okolia*

• Dondae

Hele taky to mám podobně ( A to asi spoustu věcí o Vávrovi ještě nevím). Ta jeho nutnost být odborníkem na jiná témata (kterým vůbec nerozumí), je rozčilující. Na druhou stranu na tom pracuje dalších 200+ lidí, kteří s ním nemusejí ve všem souhlasit... A asi by bylo blbý je radikalizovat ostrakizací...

• Derp_1337

Nevěřím. Jestli se stane zázrak a bude to 10/10 hra, tak si to koupíš. 😉

Ale jsem v zásadě pro to, aby se lidi naučili nekupovat zajíce v pytli (nedělat předobjednávky).

• La_Furia-Roja

podle sebe soudíš ostatní.? Někteří mají morální kompas, kterým se řídí a je to sice jen prd ve větru, ale já ho nepodpořím. Do teď jsem nehrál jedničku.

Jinak díky za ukázku, že všude vidíš pokrytce a lháře. Možná bych začal u sebe, pak suď ostatní.

• Derp_1337

Kdo tady zmínil slova lhář nebo pokrytec? To jsi sem přidal sám. Že by to byl psychologický jev "projekce"? Měl by ses nad sebou sám zamyslet.

• Moralni majak : Proti vsem 😂

• Corvus

Prosím, ať je to western. Děkuji! A nemusí tam být ani kadibudky.

• feanor

westernovka

• Red Bad Lepšn? Aneb všichni jsou patlalové jen já to umím nejlíp?

• zanek.s

Ne ne. V žádném případě. Já hádám hopsačku, něco jako Super Mario Bros. Akorát tam bude skákat Jindra s mečem a nejspíš tam budou i čern.. ehm Afroameričané (místo hub). A budou všichni spokojení   😀

• budou tam děti?

• Což děti, ale většina postav měla podle vzhledu trochu neurčitý věk nebo věk dle vzhledu neodpovídal tomu, jak se postava chovala a jak se chovali ostatní k ní. To se týkalo hlavně Jindry a jeho vrstevníků. Ostatně přesně stejný problém měl Skyrim, od kterého se KC:D údajně snažil odlišit.

• Já nevím, ale třeba černý kůň může znamenat jen symboliku s názvem studia "War Horse".

Ale doufám v KC2 jako většina asi :-)

• Ne, bude to ten leakovanej projekt simulator stíhaček přece

• Ponorky. Byly to ponorky.

• To by si dali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit