Tvůrci Kingdom Come: Deliverance příští týden po šesti letech oznámí novou hru
-
I kdyby to byla nej hra světa, což nebude(bude to další sedmička), tak to nepodpořím. V tomhle případě nedokážu oddělit dílo od autora.
-
-
tak sa to nauc... Vavra, tak ako kazdy ma plne pravo na svoje nazory...ked ma niekto s tvojho okolia na nieco iny pohlad tiez ho odstrihnes zo zivota ? kde je nejaka tolerancia ? mne sa paci ako sa vsetci chcu hrat na demokraciu a slobodu slova, ale najradsej by umlcali kazdeho, kto ma iny pohlad na svet...
potom dufam ze nekupujus ani ziadne hry od korporatov=nic z 3ackovej produkcie....ci tam to nejsu cesi, ktorych nesledujes tak ti to je jedno?
-
-
z tvojho okolia*
-
-
Hele taky to mám podobně ( A to asi spoustu věcí o Vávrovi ještě nevím). Ta jeho nutnost být odborníkem na jiná témata (kterým vůbec nerozumí), je rozčilující. Na druhou stranu na tom pracuje dalších 200+ lidí, kteří s ním nemusejí ve všem souhlasit... A asi by bylo blbý je radikalizovat ostrakizací...
-
Nevěřím. Jestli se stane zázrak a bude to 10/10 hra, tak si to koupíš. 😉
Ale jsem v zásadě pro to, aby se lidi naučili nekupovat zajíce v pytli (nedělat předobjednávky).
-
-
podle sebe soudíš ostatní.? Někteří mají morální kompas, kterým se řídí a je to sice jen prd ve větru, ale já ho nepodpořím. Do teď jsem nehrál jedničku.
Jinak díky za ukázku, že všude vidíš pokrytce a lháře. Možná bych začal u sebe, pak suď ostatní.
-
-
Kdo tady zmínil slova lhář nebo pokrytec? To jsi sem přidal sám. Že by to byl psychologický jev "projekce"? Měl by ses nad sebou sám zamyslet.
-
-
-
-
-
Moralni majak : Proti vsem 😂
-
Prosím, ať je to western. Děkuji! A nemusí tam být ani kadibudky.
-
westernovka
-
-
Red Bad Lepšn? Aneb všichni jsou patlalové jen já to umím nejlíp?
-
-
Ne ne. V žádném případě. Já hádám hopsačku, něco jako Super Mario Bros. Akorát tam bude skákat Jindra s mečem a nejspíš tam budou i čern.. ehm Afroameričané (místo hub). A budou všichni spokojení 😀
-
budou tam děti?
-
-
Což děti, ale většina postav měla podle vzhledu trochu neurčitý věk nebo věk dle vzhledu neodpovídal tomu, jak se postava chovala a jak se chovali ostatní k ní. To se týkalo hlavně Jindry a jeho vrstevníků. Ostatně přesně stejný problém měl Skyrim, od kterého se KC:D údajně snažil odlišit.
-
-
Já nevím, ale třeba černý kůň může znamenat jen symboliku s názvem studia "War Horse".
Ale doufám v KC2 jako většina asi :-) -
-
Ne, bude to ten leakovanej projekt simulator stíhaček přece
-
-
Ponorky. Byly to ponorky.
-
To by si dali.
-
-