Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaermorhen

    Hral jsem hry se svymi detmi. Ted hraji hry se svymi vnuky. A porad je to zabava.

  • bodmrazu

    U me nejvic funguje SteamDeck deti si hrajou a ja na ne dohlizim a u toho neco hraju, hlavne hry od Sony na story obtiznosti. Tech 6 hodin tydne taky tak nejak plati. Valve fakt nasel diru na trhu ;-) 

  • Marines

    No jo, překročil jsem sice šedesátku, ale hraju dál. Ne sice šílenosti na postřeh, ale klidné strategie jako HoI IV, EU IV a další od Paradoxů. Hry už hraji od devadesátek, dítě vyrostlo a Já s babi se už nestresujeme, hry mne dokonce doporučili lékaři na procvičování paměti, takže asi s hrami už vydržím do smrti....

  • Kverulant

    Proto nemám zájem stát se rodičem. Baví mě hraní a spoustu dalších věcí, o které prostě chlap rodičovstvím přijde. Hry jsou pořád zábava, občas se příliš opakuje nejúspěšnější vzorec, ale vždy mě ze stereotypu vyléčila nějaká indie hra typu Pony Island. Ono i při práci je problém hrát giganty typu Baldurs Gate 3, natož s dětmi.

    • Nemusi, pokud je doma podpora a nenadava ani druha polovicka, pak klidne muzou matka / otec hrat s ditetem hru a je to spolecensky :)


      • Kverulant

        Polovička si občas stěžuje na hraní i bez dětí, tím pádem dobře vím, jak bych si ještě pohoršil. 😎

  • No, mně je 60 a hraní mě furt baví. Co se týká her, které byly o reflexech, ty mě nebavily nikdy. Raději pomalejší věci, kde si můžu o postupu přemýšlet nebo si užívat příběh. Klidně si nějakou akční adventuru zahraju na "příběhovou" obtížnost. Nicméně top hra je pro mě Train Simulator Classic, kde můj instalační adresář má 240 GB. A to jsem ještě začal zkoušet dělat videa z ježdění v TrainSimu. Asi začínám senilnět. Akorát ty oči kdyby nezlobily.

  • Ideální je makat dvanáctky a pařit ve všední den, kdy je rodina v práci/ve škole :) 

    • Hraní je to po uklízení moje druhá neojblíbenější činnost na HO 

      GT7 a občas Fallout 4 

      (je mi 36 ale citím se pochopitelně na 26)

      • Ty mas jit ven a ne hrat hry! Mlady lidi jsou venku a cestujou!

  • Martin-Kat

    Já 45, vychovaný Doomem a Dukem 3D, mám dvě malé dcerky a na hraní je málo času. Přes den trénink, práce, rodina, provoz domácnosti, Deti spí už v 20:00, pak kolecko s pejsankem.. a z pak mám hodinu na čas se svou ženou. Čas na píchání, plánování, případně seriál a spánek. 

    Hraju hodinu po obědě o víkendu, kdy jdou všichni spát. Takže mi dohrání GTA5 trvalo půl roku, Cyberpunk 5 měsíců. Nevzdám to :-)

    • Tady prakticky stejně, včetně aktivit se ženou (akorát na to plánování nás moc neužije :D :D :D.)

      Beru to tak, že to prostě teď pár let vydržím, kdy jsou děti malinké a vyžadují plnou pozornost. Pak už budou mít vlastní pokojík a vlastní zábavu a já už budu jen pracovat a hrát (všechny ostatní aktivity půjdou s věkem asi taky do kopru že... :D)

  • Je mi 40 a se svými vrstevníky se ohledně hraní na PC shodneme na jedné věci. Není co hrát. Když se třeba na steamu, ale vlastně i kdekoliv jinde, podíváte na top hry vybraného žánru, tak drtivá většina je víc než pět let stará a zbytek je v retro designu aby vypadal jako stará hra. 

    Teď to bude znít že jsem starý, ale zkrátka hry už nejsou co bývaly.

    • Derp_1337

      To je jenom výmluva.

      Když se chce, tak se vždycky najde nějaká vyjímečně dobrá hra.

      Akurát to člověk nesmí řešit trapným stylem: kouknu se na seznam 10 nejhranějších her mezi teenagery. To pak samozřejmě vyskočí spousta přepálených her.

      • Ne že by nebylo hratelného vůbec nic, ale jsou to jen asi 3-4 nový hry za rok.

        A jak jsem psal, není to jen můj názor, ale i názor mých vrstevníků v okolí.

        Hraju hry 30 let a ve způsobu hledání problém fakt nebude 😄

    • Veskoslav

      A nebo neumíte ani vyhledávat na Steamu....Takže to není o stáří.

      • kdyby to bylo tím, tak bych se sem ani neodvažoval napsat😀

  • FarkyJTV

    tento rok 40...uz hram len fakt tituly co za to stoja....posledne som si kupil collectorku tekkena8 lebo steve gameplay ma stale bavi...banishers bol v pohode...dalej pojdem hellblade 2 a potom wukong....zavrsim to asi space marine 2 a kupim collectorku stalkera 2 a to je moj cely rok...ako tento rok bolo strasne vela hernych vyserov a vela ma ani nezaujalo..momentalne mam na steame len 15 hier vo wishliste a 7 este ani nevyslo a nemaju ani datum este...ostatok si nechavam ako poistky bg3 tam je stale...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit