Rozšíření Space Age pro Factorio by klidně mohlo být druhý díl a už si jej můžete zahrát
-
V hre som strávil 300 hodín. Cena mi príde trocha vysoká na DLC.
Asi počkám na zľavu. Hra je otvorená modom a ten kto chcel niečo viac má takmer neobmedzené možnosti rozšírenia hry skrz komunitu.
-
-
sleva nebude rikal to Kovarik u Fuky bude se do budoucna jenom zdrazovat rikal
-
nevím jestli se dočkáš, základ snad nikdy ve slevě nebyl
-
-
Základ som kupoval snáď za 15€ roky predtým než vôbec vyšla finálna verzia. Odvtedy vývoj ceny nesledujem.
-
-
Ano, ale to nebyla sleva. Hra v alfě a early access stála méně a postupně několikrát zdražovala.
-
-
-
-
Cena 37 euro mi přijde přemístěná na tohle dlc
-
Včera jsem koukal na statistiky a docela mne překvapilo, že Satisfactory trhlo factorio skoro dvojnásobně. Čekal jsem to vyrovnanější.
Teď se ještě zkuste dát prostor i Captain of Industry, které má zatím dost smutná čísla a hrozně malou pozornost, přestože vnáší do žánru spousty dobrých prvků a dělá to velmi dobře.
-
-
me ani ne satisfactory je spis hezka hra nez hluboka takze prilaka vic lidi
-
-
o hloubce by se dalo polemizovat, ale spíš už v základu můžeš hrát víc v klidu a pohodě, což u factoria úplně nejde, pokud si nepohraješ s nastavením nepřátel a zdrojů. Přeci jen je na tobě neustále tlak, abys expandoval kvůli vytěžitelným ložiškům a zároveň se bránil vlnám potvor, které reagují na tvoji výrobu (znečištění) a zároveň i mutují do silnějších variant je prostě prvek, který dneska hodně hráčů nechce a já třeba factorio dost často hraju bez nepřátel nebo je mám hodně omezené, protože si chci spíš stavět v klidu.
-
-
Tak to není pravda:
players right now:
24-hour peak:
- Satisfactory: 72,153 hráčů
- Factorio: 91,801 hráčů
- Satisfactory: 46,539 hráčů
- Factorio: 61,682 hráčů
--------
zdroj: https://steamdb.info/ -
-
Bavím se o releasu. Pár měsíců zpátky mělo Satisfactory 180K a čekalo se jaká čísla bude mít factorio při vydání DLC a nedostalo se ani přes 100K; navíc je pěkně vidět že hromada hráčů hraje oboje, protože teď je absolutně nesmyslné porovnávat 24-h peak, kdy je vidět, že s vydáním DLC u factoria se Satisfactory znatelně propadlo oproti předchozím dnům. Spíš jsem zvědav na dlouhodobý trend.
A pokud se podíváš na poslední týden, tak Satisfactory lítá až k 90K zatímco factorio tak max. 20K
-
-
Captain of Industry jsem hrál asi před dvěma roky a byl takový nedopečený. Ve srovnání s dvěma zmiňovanými hrami měl před sebou ještě nutnost delšího vývoje.
-
-
Už je to lepší, ale přeci jen se na něm zatím nepracuje tak dlouho. Takže odladěnost nelze úplně srovnávat, ale přijde mi, že už teď je to velmi dobře hratelné a přináší dost inovativních prvků, které jsou dobře zpracované.
-
-