Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl by se podívat jak to jede na tom notebooku s 2060. Na 4070 a i7 14700,stuttering bez ohledu na nastavení a v té první vesnici jde framerate úplně do kopru a to i s dlss. Framegen nezapinam to už je úplná prasečina.... 

• Veskoslav

5700x3D a 7900XT a bez problémů. I ve vesnici to jede v pořádku byť je tam pokles.

• Hidne zalezi na cpu, zda se, ze x3d strojovny s tim problem nemaji.

• Na hru jsem se tesil, je fajn, ze to dopadlo dobre.

• Veskoslav
    Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Začal jsem tam, kde jsem před téměř 15 lety skončil:) Jestli někdo čekal něco jiného, tak je to blázen.

A oproti prvnímu dílu to jede skvěle. Za 6 hodin zatím jenom pád a zatím ani žádný glitch a bug.Jo to když vyšel Shadow, tak jsem vždycky musel obětovat jednu Flaksu a modlit se, aby to vyšlo a hra běžela jak má.

Zatím jsem splnil to, co musí udělat každý Stalker: 1. Zabit anomálií. 2. Zabit mutantem. 3. Zabit armádou. 4. Zabit bandity. 5. Umřít na vykrvácení. 6. Umřít pádem dírou v podlaze ve zničeném silu po boji s upírem. 7. Roztrhán psy. 

• Konečně pořádná hra.

• Jako upřímně hrál jsem to teď asi hodinku a nevypadá to kdovíjak světoborně, hezké to je řekněme, takový lepší průměr, ale nic z čeho by si člověk sedl na pr*el, zvlášť na to jak to mají blbě optimalizované.

7800x3D + 4070 mám cca 100 fps (což je u mě takové rozumné minimum), ale POZOR ve FHD a zapnutém DLSS :D

• Kallessin183

S i7 11700KF a 3080 se držím kolem 50-60 fps (se zapnutým DLSS) při rozlišení 3440x1440 na maximální nastavení a popravdě ta hra vypadá vážně dobře. A co se optimalizace týká, ano asi by to mohlo být lepší. Ale znám hry, které vypadají podstatně hůř a taky podstatně hůř běží.

• To bych tedy chtěl vidět. Jak jsem došel do první vesnice tak framerate padnul ke 40ti. Na 5800X3D a 3080Ti. Na 2560x1440 s DLSS performance a epic presetem.

• Kallessin183

To je pravda. V první velké vesnici, kde je spousta npc mám kolem 40ti. Ale to není bojová zóna, takže na chození k obchodníkům a rozhovory mi to bohatě stačí.

Mimo vesnici v Zóně jsem opravdu na 50-60 fps. S výjimkou noci a blesků. Jakmile se společně s baterkou vykreslují ještě stíny od blesku tak krátkodobě (2-3s) padnu pod 50 a jsem zase zpět na 50-60fps.

Tím že Stalker, aspoň v mém podání není zběsilá střílečka, nemám problém fungovat i pod 60 fps, což je pro mě jinak u akčních her minimum.

• Na max nastavení (nehledě na DLSS)?

• Pussyeater69

10/10

• Pussyeater69

Fotorealismus? Kde? Vzdyt to jede strasne a vypada to jak nejaky mod do Army... to trochu prehanim ze, ale prvni co me napadlo kdyz jsem to pustil, graficky, tak byl RE7.  Pokud ma nekdo zajem to zkusit, doporucuju radsi za 300 poridit Game Pass. 

Jeslti tohle je 9/10, tak teda potes koste. Pokud to za 3 mesice nebo za jak dlouho spravi, tak okey a mohla se udelat nova recenze. Ale to by nemohla byt hra od techle vyvojaru, tam se musi dat score vetsi.

• cms.jakub-malcharek

Jakože od těchle vývojářů, kterým jsme třeba dali 6 v jejich poslední hře? https://games.tiscali.cz/recenze/cossacks-3-recenze-289644

Nebo narážíš na to, že to je ukrajinské studio? 

Proč jsme potom i hrám z ruských studií dali třeba 9? https://games.tiscali.cz/recenze/indika-recenze-fantasticky-bizarni-adventury-579111

https://games.tiscali.cz/recenze/warhammer-40_000-rogue-trader-recenze-druheho-nejlepsiho-rpg-roku-570894

Samé otázky...

• Pussyeater69

Ano, narazim presne na to. Je to ted "in".

• Autor Ti dal konkrétní argumenty, na které jsi neodpověděl, edgelorde.

• Ale jak vidíš, tvé narážky nemají v tomto případě smysl. Viz recenze z minulosti.

• v recenzii sa spomína, že to má odkazy na prvý diely (ktorý som nehral) ako veľmi lineárny príbeh je ? A základná otázka ako veľmi budem stratený v lore bez znalosti akéhokoľvek dielu. :-)

• netUSblb

Něco je špatně. Proč to nemá 10/10. 

• KIMCID

No jediné co mě vadí je ten minimalistický inventář. V Anomaly se mě líbí víc.

• A první benchmarky .. https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/stalker-2-benchmarks-pc-performance-analysis/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit