Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

jinak tuhle hru a mozna jeste Battlefield 2042 bych nominoval na cenu "Vztani z mrtvych" 

• Vydání byl neskutečný fail ale...to co s tím udělali to nezbývá než smeknout, tomu se říká vykoupení...a ne obviňovat všechny okolo jak to sabotovali nebo něco takového, sice je to starý ale za 24 EURO, když to porovnáme se Starfieldem za 70,- kterej je už dneska mrtvej a sotva o něm budou lidi psát že devět let

PS: NMS 41k hrajících...dost slušný

PPS: Tak ona je to sleva ale to nevadí...i za plnou pálku je to úplně něco jinyho

• No na druhou stranu už to dotáhly do fáze, kdy to působí strašně přeplácaně. A můžeš tm dělat sto věcí, ale žádná vlastně vůbec k ničemu není.

Ta hra už by po všech těch updatech potřebovala nějaký významný "structure update", který by zase přinesl i nějaký příběh a navazující mise, které ty nové prvky vlastně i nějak využívají a dávalo by to vlastně smysl. Já to od vydání zkoušel párkrát hrát a realita je taková, že čím dál od vydání to bylo, tím mě míň bavilo se do té hry dostávat.

• Tak já to beru jako sandbox takový ne? Třeba jako Space Enginers...to taky nemá defakto žádný cíl ale nevím, já to nehraju...ne, že bych nechtěl ale to by musel mít den tak 70 hodin a týden 30 dní...já jsem rád že 2 roky dohrávám Mass Effect Legendárku

• ZOLLINO

Kdyby ta hra mnela nejakou kampan, nebo aspon jako nejake mise na odhaleni vsech features zatim co by se clovek je naucil pouzivat, tak by to byla bomba. Takhle se na ty updaty kouknu ale jako brouzdat tam sam vesmirem i kdyz mam miliardu moznosti.... nevidim proc ... 

• Viz výše (nebo jak se to zařadí)...já tohle nikdy nebral jako nějakou story driven hru...jen prostě na zevla a relax 

• ZOLLINO

Jj to beru a verim ze ten relax muze byt jeste lepsi potom co pridali nejakej multiplayer.... Kazdopadne ja radsi i nejake ty story driven ulohy. 

• Samozřejmě ale jde o to...já tohle prostě nikdy nepovažoval za nějakou příběhovou hru a než nějaký kliše co udělá chatGPT ať tam radši nic neni...StarField si zkoušel na něco hrát a je to trapárna, tohle si na nic nehraje a i to je sympatické

• Jevo83

Starfield je simulator loading screenov, ktore hracovi umoznuju dostat sa k 1000x reskinovanej jednej nudnej mape, po ktorej mozu samoucelne chodit a rozmyslat nad tym, ze preco to vlastne hraju.

• KorkanCZ

Prosím vás, z čeho ta hra vlastně celé ty roky žije? Monetizace tam krom koupi hry není ne?

• Taky je to dost malé studio (pod 50 lidí), takže z toho, co získali z prodejů (které postupem času byly dost velké), zvládnou vyžít docela dlouho. Nekonečně dlouho ale ne.

• Hidden

Z prodeju "zakladni" hry. Uz nevim kde to padlo, asi v nejakem interview, ze vzdycky kdyz vydaji takovy velky update, zvednou se jim zaroven i prodeje a udrzuje to zajem, takze se hra porad slusne prodava i pres sve stari.

• Jsou nějaké novinky o jejich dalším díle Light No Fire? Pokud na něm budou dělat tak intenzivně jako na NMS a neuspěchají vydání (příjmy z NMS časem vyschnou), tak to může být parádní fantasy sandbox, který by mohl zastínit i TES6.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit