Seriálový Tomb Raider našel svoji Laru Croft
-
a dopr... jako Phoenix v X-menech byla dobra, ale na tohle se nehodi
-
Seriálové a filmové adaptace her řadím do 4 kategorií:
Silent Hill - ušel, ale žádný zázrak
Tak špatné až jsou dobré - Mortal Combat, Street Figher, Postal
Špatné - většina produkce
Odpad - adaptace Tomb Raider, Uwe Boll zbytek produkce
Tohle není pro hráče, hráči chtějí hrát ne dívat se na podprůměrné herecké výkony a ještě horší scénáře. Poslední Tomb Raider trilogie byla skvělá, dejte nám další hry, seriály si strčte víte kam.
-
-
Pleteš se v tom, že vyšly dvě skvělé adaptace v podobě Castlevania a Arcane. Lidi, co to viděli, to vychvalují.
PS: Nemůžu si odpustit nepřidat ještě jeden příklad "tak špatné, až je to dobré". Tam bych zařadil většinu série Resident Evil. Samozřejmě s vyjímkou pár dílů, které jsou fakt špatné a nic je nezachrání. Režisér Paul Anderson v některých dílech úplně ztratil soudnost. 😂
-
-
Zapomněl jsem dodat hrané filmy a seriály, tyhle animáky jsou dobré, k nim bych ještě přidal Edgerunners.
-
-
-
Tohle bude fail jako prase a pak si tihle "producenti" zas budou stěžovat jak za neuspěch můžou fašouni a toxická komunita...hledat chybu u sebe je nenapadne, ostatní jsou špatný a já jsem Superman...
Uprrava: Ono přiznat si, že si neschoný lejno, zvlašť v Hollywoodu asi chce těžký koule
A protože se tam dokážou udržet takový neschopný socky tak dostáváme filmy a seriály jaký dostáváme
-
Sophie Turrer byla přesvědčivá, když hrála naivní šlechtickou holčičku. Cynickou a sebevědomou Lady of Winterfell jsem jí už nevěřil a tady se po mě bude chtít věřit, že je Larou Croft. To bude... hodně náročný.
-
-
Ona není moc dobrá hereřka...co si budem poviat
-
-
Ona ještě hraje? Já myslel, že už to pověsila na hřebík a jenom rodí děti nebo plní stránky bulváru. Dřív jsem ji celkem fandil.
-
-
:D Prachy
-
Myslím si, že tohle bude asi její poslední "velká" příležitost si napravit její reputaci. Co skončila Hra o Trůny, tak jenom hraje v (přinejlepším) průměrných dílech. A občas hrála rovnou v nějakém "odpadu".
Jestli ani tenhle seriál nebude mít úspěch, tak se může začít plně soustředit na bulvár. 😂
I když s tím bulvárem to asi dělá chytře. O herce, kteří se často objevují v bulváru, je mezi lidmi trochu větší zájem, a tak je Hollywood častěji obsadí do nějaké role.
-
-
Ono je to jedno, protože tyhle seriály jsou stejně totální srač...
-
-
:D :D
-
Je to tak… uz aspon 10 rokov hollywood toci dookola stale ten isty pribeh a meni iba kulisy
A kedze sme vsetci super politicky korektni, rovnake su aj dialogy a aj casting….
Sem tam vznikne daco unikatnejsie…. Aspon je viac casu na hry😀
-
Ámen. Od té doby, kdy jsou videohry filmovější než filmy, tyhle seriálové adaptace videoher pozbyly smysl.
-
-
pak to někdo prožene nějakým vhodným modelem a přidá trochu na vnadách, aby to bylo věrné předloze ;-).
-
-
"aby to bylo věrné předloze"
To jako vážně? To je roztomile naivní. 😎
Asi jsi zaspal posledních 20 let Hollywoodské produkce. Hollywood už zvysoka kašle na to, aby něco bylo věrné předloze. Místo muže v předloze klidně nasadí ve filmu ženu, místo bělocha klidně černocha. To ani nemluvím o barvě vlasů, kterou měla ženská představitelka v předloze.
-
-
Nikdy mě nepřestane mrzet, že se film/seriál nenatočil před 10 lety s tím, že by Laru hrála Camilla Ludington, která ji hrála v poslední herní trilogii. To se vyloženě nabízelo.
-
-
Přesně. Její hlas skvělej, její xicht skvělej, ona za mě dala tý trilogii život a ona je jeden z důvodů, proč tu trilogii mám tak rád.
-
-
To já se neděsím vůbec. Naopak, těším se na ty kritiky. To je dnes lepší forma zábavy, jak samotná díla.
-
Jakkoliv se bude samozřejmě hodně řešit jak moc se Turner na Laru (ne)hodí, tak já osobně se nejvíc děsím Phoebe Waller-Bridge za kormidlem.
-
-
já taky, jedno Archeologa už zmrvila.
-
Ale preco? Ved “vyrastala na tejto postave a je rovnako blazniva…” ci ako sa to v tom marketingovom zvaste pise😀
-