Seriálový Tomb Raider našel svoji Laru Croft
-
Ona ještě hraje? Já myslel, že už to pověsila na hřebík a jenom rodí děti nebo plní stránky bulváru. Dřív jsem ji celkem fandil.
-
Je to tak… uz aspon 10 rokov hollywood toci dookola stale ten isty pribeh a meni iba kulisy
A kedze sme vsetci super politicky korektni, rovnake su aj dialogy a aj casting….
Sem tam vznikne daco unikatnejsie…. Aspon je viac casu na hry😀
-
Ámen. Od té doby, kdy jsou videohry filmovější než filmy, tyhle seriálové adaptace videoher pozbyly smysl.
-
Ono je to jedno, protože tyhle seriály jsou stejně totální srač...
-
pak to někdo prožene nějakým vhodným modelem a přidá trochu na vnadách, aby to bylo věrné předloze ;-).
-
Přesně. Její hlas skvělej, její xicht skvělej, ona za mě dala tý trilogii život a ona je jeden z důvodů, proč tu trilogii mám tak rád.
-
já taky, jedno Archeologa už zmrvila.
-
Nikdy mě nepřestane mrzet, že se film/seriál nenatočil před 10 lety s tím, že by Laru hrála Camilla Ludington, která ji hrála v poslední herní trilogii. To se vyloženě nabízelo.
-
Ale preco? Ved “vyrastala na tejto postave a je rovnako blazniva…” ci ako sa to v tom marketingovom zvaste pise😀
-
To já se neděsím vůbec. Naopak, těším se na ty kritiky. To je dnes lepší forma zábavy, jak samotná díla.
-
Jakkoliv se bude samozřejmě hodně řešit jak moc se Turner na Laru (ne)hodí, tak já osobně se nejvíc děsím Phoebe Waller-Bridge za kormidlem.