Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už z principu odmítám hrát forcenutý (haha) cashgrab kterým je Star Wars spolupráce. TOTÁLNĚ to kazí imerzi toho světa když do hlavního příběhu rvou assety přimo z ikonické sci-fi značky. Tyhle Fortnite collaby do velkého sci-fi RPG nepatří, je to jen zoufalá snaha vydělat na popularnějším starším strýcovi místo toho aby nadesignovali něco unikátního co do toho světa bude patřit.

Nas*at, tyhle srandy mě nebaví a Bungie už mě doslova vytáčí svým přístupem k Destiny. Od TFS to šlo komplet do kytek. A to jsem byl fanda frančízy skoro po deset let.

• Proky

A ten Darth Vader na obrázku vypadá příšerně 

• redicius

Jedničku i dvojku jsem hrál jako singleplayer kvůli příběhu. Docela dlouho to šlo. Jen občas člověk na nějakýho bose potřeboval partu a lid tam byli ochotní a noobovi pomáhali.

Když sem se pak chtěl vrátit, už mě to nebavilo a ztrácel jsem se v tom lore. A teď naskočit? Vůbec nevím, proč bych to dělal. Přitom svět a stylizace se mi líbí, ale i tak... ani zadarmo 🤷‍♂️

• honcka

taky nechápu, ono kdyby možná udělali že by se mohlo jít čistě po příběhových misích od úplnýho začátku bez grindu, tak by to někoho přilákalo zpět

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit