Destiny 2 má průšvih. Odliv hráčů nezastavily ani Star Wars
-
taky nechápu, ono kdyby možná udělali že by se mohlo jít čistě po příběhových misích od úplnýho začátku bez grindu, tak by to někoho přilákalo zpět
-
A ten Darth Vader na obrázku vypadá příšerně
-
Už z principu odmítám hrát forcenutý (haha) cashgrab kterým je Star Wars spolupráce. TOTÁLNĚ to kazí imerzi toho světa když do hlavního příběhu rvou assety přimo z ikonické sci-fi značky. Tyhle Fortnite collaby do velkého sci-fi RPG nepatří, je to jen zoufalá snaha vydělat na popularnějším starším strýcovi místo toho aby nadesignovali něco unikátního co do toho světa bude patřit.
Nas*at, tyhle srandy mě nebaví a Bungie už mě doslova vytáčí svým přístupem k Destiny. Od TFS to šlo komplet do kytek. A to jsem byl fanda frančízy skoro po deset let.
-
Jedničku i dvojku jsem hrál jako singleplayer kvůli příběhu. Docela dlouho to šlo. Jen občas člověk na nějakýho bose potřeboval partu a lid tam byli ochotní a noobovi pomáhali.
Když sem se pak chtěl vrátit, už mě to nebavilo a ztrácel jsem se v tom lore. A teď naskočit? Vůbec nevím, proč bych to dělal. Přitom svět a stylizace se mi líbí, ale i tak... ani zadarmo 🤷♂️