Absolum – recenze fantasy roguelite mlátičky
-
Chybí mi jen mulťák pro 4. Jinak obrovský překvapení, koupil jsem to dost impulzivně.
-
Mignolovský vizuál je absolutně odzbrojující. Hollow Knight: Silksong pecka, Hades II bomba, ale Absolum je dokonalost, co se týče audiovizuálních vjemů. Letošní rok je totální nářez, co se her týče. Absolutně nevím, co hrát dřív. Neskutečné žně...
-
-
Osobně mi přijde, že na řemeslnou výtvarně-zvukovou preciznost Hades II a Silksong to nedosahuje, ale rozhodně jim dýchá na paty a hraje se stejně skvěle. Moc milý překvapení. :)
-
-
Jak už ztrácím naději v čemkoliv co je Rogue - v dead cells mám 150 hodin a vlastně mě to nikdy nebavilo (pařil jsem to v práci na switchi, furt lepší než makat), isac nebo enter the gungeon jsem taky napařil dost, taky nějak nic moc pro mě. Tak tohle se mi nějak zamlouvalo kvůli beat them up žánru (fakt, že to dělaj tvůrci street of Rage 4 to jen zlepšuje) a vizuální stránce už z traileru.
Pořízeno. Hrál jsem asi hodinu. Zatím spokojenost. Hlavně hratelnost top.
Snad jen zase nebudu naštvanej na ten systém Rogue a bude to snad první vyloženě oblíbená hra v tomto zatím pro mě prokletém "odvětví" jménem rogue.
-
-
"...mám 150 hodin a vlastně mě to nikdy nebavilo..."
Tohle je čistě trolling, že jo? :-D
-
-
Tak však to zdůvodňuji tím, že jsem to hrál po nočních cestách z práce do práce na switchi. Hra není vyloženě špatná, určitě je sakra chytlavá. Ale kdybych to měl vyloženě hrát s chutí a dobrovolně, to se říci nedá. Vím, že si to trochu protiřečí, ale zdůvodnění je snad kloudné, či ne?
-
-
Ja tomu tiez rozumiem cim dalej tym menej😂 najma tomu kontrastu “sakra chytlava” a “neda se rict ze bych to hral s chuti a dobrovolne”
-
-
Rozumím, ale můj point zůstává. Není v mých očích tak dobrá hra jako třeba jiné v kterých jsem nechal podobné množství času. Ale dead cells rozhodně není žádnej propadák. A chtěl jsem tím hlavně říct, že ty Rogue mechaniky zvlášt nemusím.
-
-
-
-
-
Od cias Golden Axe cakam na nieco podobne, vyzera to nadejne
-
-
Rozhodně jsem si na Golden Axe při hraní vzpomněl.
-
-
Je to pecka!