The Outer Worlds 2 – recenze satirického RPG
-
Mě jednička bavila dost. Mám rád tyhle menší openworldy. Grafika mi přijde ok, tady jde spíše o stylizaci. Ona většina her na UE5 je hnusná a plastická. Tady se to aspoň s tou barevnou paletou hodí. Počkám na Steam verdikt, ale myslim, že to bude jako jednička.
-
Hlavně, aby je nezařízli, než dodělají Grounded 2...
-
Vypadá to fakt hnusně na to, že je to UE5, Avowed nebo jak se to jmenovalo, vypadalo alespoň akceptovatelně. Jde vidět, že budget a čas chybí. Kvalita > kvantita.
-
Pozrel som niekoľko videorecenzií a vôbec to teda neznie tak negatívne. Neviem čo kto čakal, keď obsidian je pomerne malé štúdio a toto je tretia hra od nich tento rok. Samozrejme že to potom nie je skyrim.
Jednotku mám veľmi rád a už len keď počujem hlavný motív tak mám všade zimoriavky.
-
-
Čekal třeba tak nějak že nebudou dělat 3 hry ročně když ta kvalita nemá moc vzestupný tendence.
-
-
Súhlasím, ale za to bohužiaľ oni nemôžu. To sa treba obrátiť na Microsoft. Tiež by som bol radšej keby celé štúdio makalo na jednej hre a poriadne.
-
-
-
Mně přišla otravná už jednička - nesnesitelné postavy, debilní hlášky, nudný gameplay a příšerná barevná paleta. Jo a taky jsem chvíli hrál schválně hajzlíka, což taky nikdy nedělám, než jsem to smazal. Po prvním Outer Worlds, Avowed a teď Outer Worlds 2 je pro mě Obsidian definitivní slop factory s podobným osudem jako Bioware.
-
-
Souhlas, metal jsem kozelce, že New Vegas 2 a nakonec dohrál se sebezapřením.
-
-
Metacritic 85 zatím,tak nevím....
-
-
A jsou ty pozitivní recenze taky samý "return to form" jako u Veilguardu? :D :D :D
-
-
Tak v podstatě píšou, že je to vylepšená jednička a ta má na mc taky asi 80. Tak možná to jen autorovi nesedí a komu to sedí ten to má za 8🙂
-
-
-
Diky za recenzi. Doplnujici otazka ke svetu - porad jsou lokace spise jen takove umele neuveritelne levely, podobne jako v jednicce nebo konecne alespon trochu uveritelne kusy sveta? Worldbuilding je neco, co Obsidian nikdy zrovna moc neumel, ale treba doslo i k nejakemu pokroku (z obrazku lze soudit tak i tak)...
-
-
Díky, nejsou. Myslim, ze to tam píšu. Vetsinou jedna, dve zabydlene oblasti s postavami, ktere stoji na miste. Zbytek dungeony na questy. Do spousty se navic neda dostat, nez dostanete quest a s nim i klic k lokaci, takze se tam pak musite vracet.
-
-
Takze posun nenastal ani tady, diky za odpoved. :)
-
-
-
skoda, ze z textu se vic nez o hre clovek dozvi o zlych kapitalistech z Microsofrtu, co vam zdrazili Game Pass 😎
-
-
Nevím no, na Microsoft tam jsou narážky ve dvou větách, o zdražení Game Passu ani slovo…
-
-
Tak nějak podle očekávání. Já to určitě zkusím, ale buď v plusku, nebo když bych měl náhodou slabou chvilku, tak v nějaké akci, kde to klesne pod čtyři kila. Ale úplně to neodepisuji, když už ne za ty peníze, tak za ten čas to asi stát bude.
-
Škoda, trochu jsem se tohoto hodnocení obával :/ Přehnaná satira. Snad se Obsidian kousne a ještě se u nich dožiju kvalitního RPG na dlouhé večery.