Call of Duty: Black Ops 7 uvádí launch trailer a hardwarové nároky
-
Nebylo by lepší, kdyby se CoD číslovalo stejně jako FIFA? Prostě CoD 26, příští rok 27 a pohoda. Prodejům by to neuškodilo a kreativitě by to neubralo. Za poslední dobou mám bohužel pocit, že CoD se zaseklo ve evolučním pekle. Posun v enginu žádný, jen se mění soupiska, ehm teda skiny. A to mám CoD i rád pro gunplay, který je fakt pocitově zábavný.
-
-
Tak engine a grafika se úmyslně nezlepšila. To proto, aby to rozjeli i lidi na dřevěných předpotopních počítačích (GTX 970).
-
-
Jako jejich pohnutky chápu, čím víc hráčů, tím víc prodaných skinů a tím víc peněz, proti prodejům nemůže říct nikdo ani popel. Jen mám pocit, že tuhle dojnou krávu už ždímají na dřeň a fakt by mě zajímalo, jestli ta krá.va dřív pojde, nebo se to změní. Ono to sice funguje, o tom žádná, ale z mého pohledu jsou tam naprosto kosmetické změny, někdy k lepšímu, někdy k horšímu. Co na(ne)štěstí je drží nás vodou je to, že ten gunplay táhne hodně lidí, takže je nic nenutí cokoliv měnit.
-
-
Ano. CoD žije z lidí, kteří kupují každý díl bez ohledu na kvality. Chcou si dát nejnovější verzi multiplayeru a víc je nezajímá. Bohužel kvůli těm lidem ta série zatuhla na mrtvém bodě. Jediný, kdo se raduje, jsou vydavatelé, protože mají jistých několik miliónů prodaných kopií.
-
-
-
-
GeForce GTX 970 😂😂😂
-
-
Co máš proti GTX 970? :(
-