Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

GeForce GTX 970 😂😂😂

• Co máš proti GTX 970? :( 

• AnanasDzus

Nebylo by lepší, kdyby se CoD číslovalo stejně jako FIFA? Prostě CoD 26, příští rok 27 a pohoda. Prodejům by to neuškodilo a kreativitě by to neubralo. Za poslední dobou mám bohužel pocit, že CoD se zaseklo ve evolučním pekle. Posun v enginu žádný, jen se mění soupiska, ehm teda skiny. A to mám CoD i rád pro gunplay, který je fakt pocitově zábavný. 

• Derp_1337

Tak engine a grafika se úmyslně nezlepšila. To proto, aby to rozjeli i lidi na dřevěných předpotopních počítačích (GTX 970).

• AnanasDzus

Jako jejich pohnutky chápu, čím víc hráčů, tím víc prodaných skinů a tím víc peněz, proti prodejům nemůže říct nikdo ani popel. Jen mám pocit, že tuhle dojnou krávu už ždímají na dřeň a fakt by mě zajímalo, jestli ta krá.va dřív pojde, nebo se to změní. Ono to sice funguje, o tom žádná, ale z mého pohledu jsou tam naprosto kosmetické změny, někdy k lepšímu, někdy k horšímu. Co na(ne)štěstí je drží nás vodou je to, že ten gunplay táhne hodně lidí, takže je nic nenutí cokoliv měnit. 

• Derp_1337

Ano. CoD žije z lidí, kteří kupují každý díl bez ohledu na kvality. Chcou si dát nejnovější verzi multiplayeru a víc je nezajímá. Bohužel kvůli těm lidem ta série zatuhla na mrtvém bodě. Jediný, kdo se raduje, jsou vydavatelé, protože mají jistých několik miliónů prodaných kopií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit