GTA VI se znovu odkládá. Rockstar slibuje dokonalost a vydání až v listopadu
-
To sú presne tie hry, na ktoré sa neteším, lebo viem, že keď sa začne približovať slubovaný termín, tak ešte rok, a možno viac, ale určite to hýbe akciami na trhu, tak nás všetci milujte, čakajte a tešte sa...blá blá blá a ešte jeden trailer...😂 a takto sa stavajú dialnice na slovensku...pohodááá.
-
No, dobrý, no :-D Podstatnější info: Dnešní sen: Byl jsem Wukong. Jednu chvíli jsem viděl přímo z pohledu jeho očí a střídalo se mi to s 3rd person pohledem, kdy jsem za Wukonga hrál. Problém byl, že jsem nemohl dost dobře ovládat jeho hůl a mlátit nepřátelé, protože místo xbox gamepadu co mám na hraní her, jsem opicu ovládal TLAČÍTKY NA FÉNU! A fakt to k*rva nešlo!
A ještě více než GTA by mě zajímalo, kdy bude konečně ohlášen Death Stranding 2 pro PC! Kodžima si cestuje po světě a DS2 na PC nikde! Himl už ale! -
-
Protoze Kojima chodi i rad ven a chce neco za svoje penize videt :)
Zatim co jiny sedi doma u pocitace :D
-
No vidíš, ovládat fénem, to tu ještě nebylo. Můžeš konkurovat těm magorům, co hrají soulsovky na flétnu nebo co to bylo :-DDD
-
To, ze travis svuj zivot v podstate jen hranim her a leze ti to na mozek, tady vsichni vime..😁
-
-
¯\_(ツ)_/¯
-
Tak nějak jsem to trošku čekal. Krapet velký projekt na to, aby všechno vyšlo jako po másle.
-
A pak se má člověk divit zvěstem o tom, že Valve další hru oznámí max. 4 měsíce před vydáním.
Prostě "It'll be done when it's done", tím nikoho neurazíte.
Pro úplnost:
https://games.tiscali.cz/novinky/grand-theft-auto-vi-dorazi-pristi-rok-na-podzim-577631
Tedy jsme v období, kdy mělo původně vyjít, rok a půl po oznámení termínu, a dovídáme se, že si ještě rok počkáme. A já se ptám: opravdu to bylo u takové značky potřeba?
-
-
Jo, "It will be done, when it is done" nikoho neurazí. Ale zase na druhou stranu marketing je velký a komplikovaný obor. Dobrý marketing ti dokáže několikrát znásobit prodeje. A nulový marketing ti dokáže pohřbít prodeje při dnešním přeplněném herním trhu.
Prostě "When it is done" moc lidí nenadchne. To si fakt můžou dovolit jen ty velmi očekávané hry ze zajitých herních sérií.
-
-
Samozřejmě, je to velmi komplikovaný obor, proto svůj názor vztahuju výhradně na ty největší tituly a vývojáře.
Chápu že jsem výjimka v tom, že mi marketing hru spíš znechutí než prodá, ale i tak věřím, že kdyby GTA VI teď prostě vyšlo, efekt šoku a reputace série mu zajistí vyšší okamžité prodeje než tenhle dlouholetý hype a opakované odklady.
-
-
Ano, GTA6 si to může dovolit. To se bude prodávat jako rohlíky i kdyby Rockstar celou dobu mlčel. 😀
Jinak nejsi vyjímka, většině lidí přehnaný marketing dokáže hru znechutit. Např. Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 - tam nás marketing masíroval dlouhé roky před vydáním a lidem to hru znechutilo. A když to pak nakonec vyšlo a moc se to nepovedlo, tak je ta hra spíš pro smích.
-
-
-
Ukazuje to na to, ako malo to ma projektovy manazer pod kontrolou… ked uz teraz po niekolkych odkladoch ,t.j. pol roka pred vydanim zistili, ze potrebuju dalsieho pol roka…
Kedze na tom pracuju tisicky ludi, niekde pisu 4000, niekde 6000 tak dajme tomu, ze 5000 - to znamena ze si kumulativne vypytali dalsich cca 5 milionov hodin prace.
Zaroven citam, ze vacsina developerov su Indovia, co teda vela vysvetluje, pretoze s nimi mam mnoho rokov pracovnych skusenosti. Ak su niecim typicki, tak maju fakt tragicky pristup k deadlinom.
Je to cele dalsi dokaz toho, ako skore, marketingom tlacene oznamovanie hier, je otravne, kontraproduktivne a vlastne uplne zbytocne. Valve to robi uplne spravne.
-