Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vaše starosti, bych chtěl mít :D

• CitizeM

Jasně, ta konzole se mi "líbí" co se HW týče. Kdyby na ní bylo co zajímavého hrát, tak už ji dávno mám. Ale prostě superheroes mě nezajímá a Baldur's Gate 3 nebo Kingdom Come 2 nejsou pro mě hry, kvůli kterým si pořídím konzoli za 10+ tisíc, kromě trošičku lepší grafice. Většina ostatních zajímavých her byla i na PS4 a na zbytek si počkám a zahraju si zpětně na PS6. Aspoň tam bude vidět ten generační skok, který mi u PS5 chybí (necháme-li loadingy stranou). A holt budu muset vydržet a GTA6 si zahraju případně až o půl roku, nebo rok po vydání. 

• Přestaň tady blejt tyhle slinty a povyšovat se. Každý má svoje bitevní pole, které ho zajímá a trápí a na zbytek už mu nezbyde energie.  Já posílám Putinovi drony/dárky (na hlavu), někdo podporuje teroristy z Gazy, co pečou batolata v troubě.. Tak to prostě je, ale nehraj si na arbitera elegantiarum. Jsi k smíchu, morální kontexte.

• LiarForHire

Jako produkt je PS5 skvělá, snappy konzole. Tam kde člověk na ps4 pro cítil bolest z nekonečných loadingů a neintuitivity mizí. Ale herně je tam toho opravdu málo.

• WampyR

Problem je, ze ty budes nedobrovolna sucast betatestu AJ za tie dva roky cakania za plne prachy. 😀 Ak teda kupis hru pri vydani, ci kratko po nom.

• Jevo83

Ja od ep1 ocakavam 5 hodinovy interaktivny film/tech demo😀 len nie je jasne na technologiu ktoreho desatrocia….

• Inquisitor

to se rovná jistotě

• Derp_1337

Ano, GTA6 si to může dovolit. To se bude prodávat jako rohlíky i kdyby Rockstar celou dobu mlčel. 😀

Jinak nejsi vyjímka, většině lidí přehnaný marketing dokáže hru znechutit. Např. Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 - tam nás marketing masíroval dlouhé roky před vydáním a lidem to hru znechutilo. A když to pak nakonec vyšlo a moc se to nepovedlo, tak je ta hra spíš pro smích.

• Myslím si, že v reálném životě jsi uťápnutý patolízal. A tady si to jen kompenzuješ. Zamysli se nad sebou a uklidni se. 

• wakorejsek

Samozřejmě, je to velmi komplikovaný obor, proto svůj názor vztahuju výhradně na ty největší tituly a vývojáře.

Chápu že jsem výjimka v tom, že mi marketing hru spíš znechutí než prodá, ale i tak věřím, že kdyby GTA VI teď prostě vyšlo, efekt šoku a reputace série mu zajistí vyšší okamžité prodeje než tenhle dlouholetý hype a opakované odklady.

• Derp_1337

Hele, tak sorry, ale dávám větší šance tomu, že GTA6 Remaster vyjde dřív než Squadron 42. Tím samozřejmě myslím kompletní Squadron, jak bylo slíbené. Žádné trapné "Episode 1". 

Navíc po vydání EP1 je slíbené do roka vydání EP2 a následně finální EP3. O co se vsadíme, že to tak nebude?! Až jednou možná vyjde EP1, tak budeme dlouhé roky čekat a poslouchat další Robertovi plané sliby o následujích epizodách. 😂

• Derp_1337

Jo, "It will be done, when it is done" nikoho neurazí. Ale zase na druhou stranu marketing je velký a komplikovaný obor. Dobrý marketing ti dokáže několikrát znásobit prodeje. A nulový marketing ti dokáže pohřbít prodeje při dnešním přeplněném herním trhu.

Prostě "When it is done" moc lidí nenadchne. To si fakt můžou dovolit jen ty velmi očekávané hry ze zajitých herních sérií.

• Kverulant

No to se mladí Rusové vzbouří, protože vláda po nich místo hraní GTA6 bude chtít účast ve válce a v Evropě bude konečně pokoj (jestli teda nějací mladí Rusové ještě zbydou).

• no, asi by pro ně bylo lepší stihnout to na PS5, ať to těm samým hráčům můžou prodat 2x nebo 3x (PS5, PS6 a PC)

• Jo roce 2028 to uz budou leda vetsina rukovat k odvodum a do zbrane :) 

• Protoze Kojima chodi i rad ven a chce neco za svoje penize videt :) 

Zatim co jiny sedi doma u pocitace :D 

• Zajmat te to bude az bude v roce 2028 s nama rukovat taky ke zbrani :) Cviceni te ceka :) Fronte zdar!

• Derp_1337

Já jsem na nikoho osobně neútočil. Když někdo dokáže, že jsem se spletl, tak to uznám a nebo odejdu z diskuze. Narozdíl od Veskoslava, který klidně začne psát urážky (a dostane za ně banán).

Ale to s těmi útoky spíš bude to tvůj osobní předsudek. Když ti napíšu, že nemáš pravdu a že to pokládáš za útok. Někdo má holt křehké ego a nesnese kritiku. Co říkáš? 😉

Můžeš klidně tvrdit, že moje názory jsou někdy pomílené. Ale musíš uznat, že jsem tady nikoho neurážel. 

• CitizeM

Super. Ideálně ještě jeden odklad a je z toho PS6 launch game a já můžu komplet přeskočit PS5 generaci. Těch pár her z PS5 co mě zajímá, ale ne natolik abych si kvůli nim pořizoval PS5, si zahraju za pár šupů a v kompletní edici na PS6 a je to. PS5 generace tragická.

• iSpirit

ty děláš to samé. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit